Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

BINGO! Jeg har igennem længere tid været på udkig efter tilbud på flybilletter til New York og nu er de her – og det er med afrejse fra BÅDE København og Billund, og du kan komme afsted henover efteråret og helt frem til jul. New York er, hvis du spørger mig, indbegrebet af en storby. Byens knap 8 millioner indbyggere giver en fantastisk multikulturel stemning, som du sjældent finder et andet sted i verden. De gule taxier, høje skyskrabere og den fantastiske Central Park, er kun et lille udpluk af hvad der venter dig. The Big Apple har noget for enhver smag, og man løber aldrig tør for noget at lave. Frihedsgudinden, Empire State Building, Chinatown, Times Square – jeg kan blive ved. 

Har du en drøm om at besøge New York, så er det NU du skal slå til!


BILLIGE flybilletter til New York
Samlet pris: 2137 kr.

 

Se flytilbud her:     

Fly

Fly fra København:

Billige flybilletter til New York

Prisen for flybilletterne er 2137 kr. pr. person.

Se flytilbud her:     


Fly fra Billund:

Billige flybilletter til New York

Prisen for flybilletterne er 2260 kr. pr. person.

Se flytilbud her:     

BINGO! Jeg har det sidste stykke tid holdt godt øje med tilbud på flybilletter til New York – og nu er de her. Dette Scoop går derfor til The Big Apple og du godt kan glæde dig, for jeg har fundet flybilletter fra både Billund og København!

Foretrækker du at flyve direkte, så skal du vælge af flyve fra København. Her har jeg fundet en masse billige DIREKTE flybilletter med både Norwegian og SAS for cirka 2000-2500 kr. Ovenstående eksempel er fra d. 30/11 – 7/12, men du kan finde billige billetter i stort set hele november og december.

Jeg har også fundet billige flybilletter fra Billund! Der går ingen direkte fly fra Billund til New York, men der er super gode forbindelser med blandt andet Air France, KLM og British Airways og flyvetiden er ganske kort, taget i betragning af at du har en mellemlandning på vejen. Ovenstående eksempel er fra d. 20-27 november, men der er MANGE forskellige afrejsedatoer og herunder har jeg listet nogle af dem op. Du kan sagtens finde flere – de billigste billetter finder du med afrejse på tirsdage og onsdage.

Andre rejsedatoer:

Fra København:

 

Fra Billund:

Hotel

I New York finder du hoteller i alle prisklasser og der er mange af dem. Du finder en komplet oversigt over alle byens hoteller på Skyscanner.

Skal du bruge et godt budgethotel, så vil jeg anbefale dig at tage et kig på det 3 stjernede Meadowlands View Hotel, som ligger cirka 5 km. fra centrum, men med gode transportmuligheder.

Foretrækker du at bo på “det bedste af det bedste”, så tag et kig på det 5 stjernede The Ritz-Carlton Hotel, som ligger med direkte udsigt over Central Park – så bliver det ikke meget vildere!

Find hotel her:            

Transport

Transport fra lufthavnen og til centrum:

Tog/metro:
Fra lufthavnen tager det cirka 1 time via Airtrain og tog/metro. Du tager Airtrain til Jamaica Station og efterfølgende skifter du til Subway’en, hvorfra du kan komme rundt i New York. Du finder en ruteplan via dette link: Se ruteplan.

Taxa:
Der er ofte kø i New York og en tur i taxa kan derfor hurtigt tage utrolig lang tid og koste en del penge. Jeg vil derfor anbefale dig, at kigge nærmere på ovenstående løsning, med mindre at du gerne vil køres direkte til hotellet og ikke tænker nærmere over prisen.

Værd at vide

Visum:
USA er visumfrit i op til 90 dage, du skal dog have et ESTA for at komme ind i landet. Det kan du læse meget mere om her: ESTA USA

Opsummering

Opsummering: Billige flybilletter til New York
→ Flyv fra København og Billund
→ I november og december

Pris pr. person:
Fly: 2137 kr.
Samlet: 2137 kr.

Se flytilbud her:     

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk