Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

BINGO! Jeg har igennem længere tid været på udkig efter tilbud på flybilletter til New York og nu er de her – og det er med afrejse fra BÅDE Billund og København henover efteråret, også i efterårsferien og til nytår! New York er, hvis du spørger mig, indbegrebet af en storby. Byens knap 8 millioner indbyggere giver en fantastisk multikulturel stemning, som du sjældent finder et andet sted i verden. De gule taxier, høje skyskrabere, den fantastiske Central Park er kun et lille udpluk af hvad der venter dig. The Big Apple har noget for enhver smag, og man løber aldrig tør for noget at lave. Frihedsgudinden, Empire State Building, Chinatown, Times Square – jeg kan blive ved. 

Har du drømt om at besøge New York, så er det NU du skal slå til!

VIND: Vil du vinde en kuffert (værdi 1149 kr) til din rejse? Hop ind på vores facebookside og deltag i konkurrencen! Du findet et link her: DELTAG (konkurrencen slutter søndag d. 15/7 kl. 18.00!)


BILLIGE flybilletter til New York
Samlet pris: 1914 kr.

 

Se flytilbud her:     

Fly

Fly fra Billund:

New York

Prisen for flybilletterne er 1914 kr. pr. person.

Se flytilbud her:     


Fly fra København:

New York

Prisen for flybilletterne er 2164 kr. pr. person.

Se flytilbud her:     

 

BINGO! Jeg har det sidste stykke tid holdt godt øje med tilbud på flybilletter til New York – og nu er de her! Dagens Scoop går til “byen der aldrig sover” og du godt kan glæde dig, for jeg har fundet flybilletter fra både Billund og København!

De billigste billetter har jeg fundet fra Billund, hvor du kan komme afsted fra helt ned til cirka 1900 kr. Der går ingen direkte fly fra Billund til New York, men der er super gode forbindelser med blandt andet Air France og Lufthansa (Her er bagagen inkluderet!) og flyvetiden er ganske kort, taget i betragning af at du har en mellemlandning på vejen. Ovenstående eksempel er fra d. 6 – 13 november, men der er MANGE forskellige afrejsedatoer og herunder har jeg listet nogle af dem op. Du kan sagtens finde flere – de billigste billetter finder du med afrejse på tirsdage og onsdage.

Foretrækker du at flyve direkte, så skal du vælge af flyve fra København. Her har jeg ligeledes fundet en masse billige DIREKTE flybilletter med både Norwegian og SAS for cirka 2100-2500 kr. Ovenstående eksempel er fra d. 7-14 november, men også her kan du finde et stort udvalg af afrejsedatoer. Herunder har jeg listet et udpluk af dem op, men du kan altså sagtens finde flere.

Andre rejsedatoer:

Fra Billund:

 

Fra København (direkte):

Hotel

I New York finder du hoteller i alle prisklasser og der er mange af dem. Du finder en komplet oversigt over alle byens hoteller på Skyscanner.

Skal du bruge et godt budgethotel, så vil jeg anbefale dig at tage et kig på det 3 stjernede Meadowlands View Hotel, som ligger cirka 5 km. fra centrum, men med gode transportmuligheder.

Foretrækker du at bo på “det bedste af det bedste”, så tag et kig på det 5 stjernede The Ritz-Carlton Hotel, som ligger med direkte udsigt over Central Park – så bliver det ikke meget vildere!

Find hotel her:            

Transport

Transport fra lufthavnen og til centrum:

Tog/metro:
Fra lufthavnen tager det cirka 1 time via Airtrain og tog/metro. Du tager Airtrain til Jamaica Station og efterfølgende skifter du til Subway’en, hvorfra du kan komme rundt i New York. Du finder en ruteplan via dette link: Se ruteplan.

Taxa:
Der er ofte kø i New York og en tur i taxa kan derfor hurtigt tage utrolig lang tid og koste en del penge. Jeg vil derfor anbefale dig at kigge nærmere på ovenstående løsning, med mindre at du bare gerne vil køres direkte til hotellet og ikke tænker nærmere over prisen.

Værd at vide

USA er visumfrit i op til 90 dage, du skal og have et ESTA for at komme ind i landet. Det kan du læse meget mere om her: ESTA USA

Opsummering

Opsummering: Billige flybilletter til New York
→ Flyv fra BÅDE Billund og København
→  I oktober, november og december

Pris pr. person:
Fly: 1914 kr.
Samlet: 1914 kr.

Se flytilbud her:     

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk