Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

NYTÅR I BERLIN! Jeg har netop fundet endnu et nytårstilbud (sidste gang var det London) – nu er det Tysklands hovedstad, Berlin. Dette Scoop giver dig mulighed for at fejre nytår i den fantastiske storby, til en ultra skarp pris. Oplev hvordan tyskerne hopper ind i det nye år og deltag i den enorme folkefest ved Brandenburger Tor, hvor op imod 1 million (!!!) mennesker samles og fester til den lyse morgen. Når tømmermændende har lagt sig, har du god tid til at opleve nogle af byens seværdigheder, Checkpoint Charlie, Berlinmuren og det berømte tv-tårn, er blot et lille udpluk. Hvad venter du på? Hiv fat i kæresten, familien eller vennerne og skift nytårsaften i Danmark ud med en kæmpe fest i Berlin.


NYTÅR I BERLIN: 3 dage på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 1551 kr.

 

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Fly

Fly fra København:

Nytår i Berlin

Prisen for flybilletterne er 652 kr. pr. person.

Se flytilbud her:     

Fly fra Billund: 

Nytår i Berlin

Prisen for flybilletterne er 814 kr. pr. person.

Se flytilbud her:     

Hos søgemaskinen Momondo har jeg netop fundet billige nytårs-flybilletter til Berlin – fra både København og Billund.  Ovenstående eksempel fra København er fra d. 31 december til d. 2 januar, hvor du flyver med Easyjet.  Hvis du foretrækker at flyve fra Billund, så er ovenstående eksempel fra d. 30 december til d. 2 januar, hvilket betyder at du får en ekstra dag i Berlin – og dermed bliver prisen på hotellet en del højere.

Hotel

Best Western Hotel Kantstrasse Berlin:

Da der er tale om en nytårsrejse, skal du selvfølgelig også bo på et lækkert hotel! Valget er derfor faldet på det 4 stjernede Best Western Hotel Kantstrasse Berlin. Hotellet ligger centralt i Berlin og desuden tæt på u-bahn, så du nemt kan komme rundt i byen. På hotellet finder du både en restaurant og bar/longe. Der er desuden gratis wifi og mulighed for tilkøb af morgenmad.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?

På TripAdvisor får hotellet ros fra langt størstedelen af gæsterne og har en vurdering på hele 4,0 ud af 5. Gæsterne roser specielt hotellets beliggenhed og renlighed. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 2 nætter i et dobbeltværelse er 1798 kr. hvilket svarer til 899 kr. pr. person.

Se hoteltilbud her:

Du kan finde mange forskellige hoteller i Berlin. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller i Berlin

    Klik på billedet for at forstørre
Transport

Uanset om du flyver fra København eller Billund, så lander i Berlins Schönefeld-lufthavn. Jeg anbefaler følgende transportmuligheder:

Tog:
Lufthavnen Schönefeld i Berlin er placeret i udkanten af byen, men det er nemt at blive fragtet ind til centrum. Den nemmeste og billigste måde er at tage toget fra lufthavnen og ind mod byen.

Taxa:
En taxa vil koste på den gode side af 30 euro, som er cirka 230 kr.

Læs mere om mulighederne på lufthavnens egen hjemmeside, som du finder her.

Generel transport i Berlin:
Et lille rejsetip er at bestille et Berlin WelcomeCard inden afrejsen. Dette vil give dig adgang til gratis offentlig transport (indenfor udvalgte zoner), samt en masse rabatter. Prisen starter fra 152 kr, så de penge er godt givet ud!

Bestil det her: Berlin WelcomeCard

Opsummering

Opsummering: Nytår i Berlin
→ d. 31 december til d. 2 januar
→ Fly fra København eller Billund til Berlin
→ 2 nætter på 4* Best Western Hotel Kantstrasse Berlin

Pris pr. person:
Fly: 652 kr.
Hotel: 899 kr.
Samlet: 1551 kr. 

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk