Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

All inclusive på Mauritius

Drømmer du om at opleve det smukke Mauritius? Så er det nu du skal slå til! Dagens scoop tager dig til den smukke østat i Det Indiske Ocean, hvor du finder nogle af de smukkeste strande i verden. Læn dig tilbage, nyd en kold drink og tag en dukkert i det klare vand. Dagens scoop indbyder til ferie uden bekymringer, og med all inklusive er du altid i nærheden af dit næste måltid eller den næste kolde drik. Er du klar på en paradisferie på Maldiverne? Så læs med her!


Paradisferie på Mauritius: 10 dage på strandhotel med ALL INCLUSIVE og fly
Samlet pris: 10.179 kr.

 

Se tilbud her:

Detaljer

Mauritius

Det hele er inkluderet!
Tilbuddet hos TravelBird er skruet sådan sammen, at du ikke skal bekymre dig om noget som helst. Du kan vælge imellem 8, 9, 11, 12 og 15 overnatninger og du kan vælge afrejse fra enten Hamborg eller København (bagagen er inkluderet!)

Når du ankommer til Mauritius tjekker du ind på det lækre 3* stjernede (og anmelderroste) Jalsa Beach Hotel & Spa, som ligger direkte ud til vandet og endda med privat strand! Her bor du på et cirka 30 kvm. stort værelse med udsigt til den smukke have, og med både dobbeltseng, tv, værdiboks og meget mere.

Hotellet har desuden en lang række en masse fede faciliteter, hvilket betyder at du ikke kommer til at kede dig! Her er nemlig både svimmingpool, legeplads, spa, fitness, aircondition, gratis wifi og mulighed for at leje både cykler, snorkeludstyr, kanoer osv (mod betaling). Sidst men ikke mindst, skal jeg selvfølgelig nævne at du ikke kommer til at gå hverken sulten eller tørstig i seng! På hotellet har du nemlig All Inclusive og dette indeholder både morgenmad, frokost, eftermiddagssnacks, aftensmad og drikkevarer (læskedrikke, vand, kaffe, te og udvalgte cocktails, lokale vine og øl)

Ledige datoer:
Dette tilbud har mange ledige datoer og du kan komme afsted fra september og helt frem til juli 2019. Priserne svinger en del, afhængig af hvilken afrejselufthavn du vælger og hvor mange dage du ønsker. Jeg vil anbefale dig at klikke ind på hjemmesiden og prøve dig frem med antal dage og afrejselufthavn, da der er en del rigtige billige afrejsedatoer!

Dette er inkluderet:

  • Jalsa Beach Hotel & Spa: 8, 9, 11, 12, 15 eller 16 overnatninger
  • Med all-inclusive
  • Fly fra København, Hamborg til Plaisance tur-retur

 

Prisen er fra 10.179 kr. pr. person (baseret på 2 personer) og derudover kommer der et bookinggegyr på 150 kr. pr. booking.

Se tilbud her:

Værd at vide

Pas og visum:
Mauritius er visumfri i op til 90 dage. Dit pas skal dog være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed.

Vaccinationer:
Her kan du bruge hjemmesiden Sikkervacination til at undersøge hvilke vaccinationer du skal have – eller spørg din læge til råds og find ud af, om det er nødvendigt en vaccine – og hvilket vaccinationer du i så fald behøver.

Opsummering

Opsummering: Paradisferie på Mauritius

→ Ledige datoer fra september og frem til juli 2019
→ Fly fra enten Hamborg eller København
→ 8, 9, 11, 12 eller 15 nætter på 3 stjernet Jalsa Beach Hotel & Spa
→ ALL INCLUSIVE

Prisen er fra 10.179 kr.
Inkl. bookinggebyr på 150 kr.

Se tilbud her:

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk