Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Dagens scoop er et vaskeægte topopgør i Premier League, når Arsenal skal forsøge at hente tre vigtige point til topstriden, når Manchester City gæster Emirates Stadium i London. Arsenal ligger i skrivende stund på en 6. plads, hvilket må betegnes som skuffende, hvis man spørger de fleste Arsenal fans. Købet af stjernerne Aubameyang og Mikhitaryan har dog for alvor givet fansene håbet tilbage, hvilket de får brug for mod de, på nuværende tidspunkt, uovervindelige blå Manchester spillere, som cruiser mod Premier League trofæet. Kan Arsenal snuppe tre vigtige point fra Manchester City? Med dagens scoop får du mulighed for at overvære kampen på Emirates med 60.000 syngende, engelske fans!

Fly

Der er mulighed for at flyve både fra både Billund og København, det er dog billigst fra Billund.

Fly fra Billund:
Flybilletterne er fundet på Momondo og der er afrejse fra Billund d. 1/3 kl. 10.40 og du er fremme i London (Stansted Lufthavn) 11.25 lokal tid. Flyrejsen tager cirka 1 time og 45 minutter. Hjemrejsen er d. 2/3 kl. 07.40 og du er tilbage i Billund kl. 10.15. Prisen for flybilletterne er på 337 kr. pr. person.

Premier League

Bestil flybilletter her:

Hvis du ikke er udpræget morgenmenneske og gerne vil betale lidt ekstra for en senere afgang, så kan du også flyve hjem kl. 19.30 i stedet for 07.40 som ovenstående eksempel. Prisen for denne afgang er 419 kr. pr. person.

Premier League

Bestil flybilletter her:

Fly fra København:
Flybilletterne er fundet på Momondo og der er afrejse fra København er d. 1/3 kl. 07.10 og du er fremme i London (Gatwick Lufthavn) 08.05 lokal tid, flyrejsen tager cirka 2 timer. Hjemrejsen er d. 8/3 kl. 19.25 og du er tilbage i København kl. 22.25. Prisen for flybilletterne er på 217 kr. pr. person.

Premier League

Bestil flybilletter fra CPH her:

OBS: vælger du at flyve fra Billund laver du i Stansted Lufthavn, og hvis du vælger at flyve fra CPH lander du i Gatwick Lufthavn.

Hotel

Jeg har fundet er et fint 3 stjernet hotel som hedder Comfort Inn Hyde Park  (7,6 ud af 10 på Tripadvisor). Hotellet ligger et par kilometer fra centrum, men både Paddington Station, Bayswater og Lancaster Gate (metrostationer) ligger i gåafstand fra hotellet, hvilket gør det nemt at komme rundt til. Der er desuden gratis wifi og der medfølger morgenmad i prisen! Prisen for en overnatning er 571 kr., hvilket svarer til 286 kr. pr. person for et dobbeltværelse (inkl. morgenmad).

    Klik på billedet for at forstørre
Billetter

Kampen spilles d. 1 marts kl. 19.45 lokal tid (20.45 dansk tid) og kampbilletterne kan købes hos ARTE Udland og de koster fra 2006 kr. stykket. 

Premier League

Bestil her:

Der er tale om Club Level billetter og følgende er inkluderet:

  • Siddeplads på Club Level – alle i gruppen får pladser ved siden af hinanden
  • Gratis adgang til Arsenal Museum densamme dag som kampen
  • Gratis Stadium Tour (ikke densamme dag som kampen)*
  • Fri drikkevarer i halvlegen (øl, vin & sodavand)
  • Kampprogram
  • Club shop voucher værdi £ 5
  • Ingen dresscode (Arsenals fodboldtrøjer/holdfarver er tilladt, men det er ikke tilladt at bære modstanderholdets fodboldtrøjer/holdfarver)
Transport

Transport fra Stansted Lufthavn og til London:
Når man flyver med Ryanair til London, så lander man i Stansted Lufthavn, som ligger et godt stykke udenfor London. Du kan således tage enten tog eller bus.

Tog:
Du har mulighed for at tage et tog direkte fra lufthavnen og ind til det centrale London, turen tager cirka 45 minutter. Det hedder Standsted Express og toget kører hvert 15 minut og en “åben retur” billet koster cirka 300 kr. Du kan bestille billetter til toget HER

Bus:
En anden mulighed er at tage bussen og her er der mulighed for at finde billetter til en pris på omkring 70-100 kr.

Generel transport i London – Oyster Card:
Oyster Card er din bedste ven, når du skal transportere dig rundt i London, enten via metro, bus og London Overground. Kortet er billigere end enkeltbilletter eller Travelcard og det er nemt at tanke op, sådan at du ikke løber tør. En anden fordel er at kortet aldrig udløber og du kan i princippet dele det med andre, så længe der er penge på. Du kan læse mere om Oyster Card og bestille det her: Køb Oyster Card

Opsummering

Opsummering: Arsenal – Manchester City i Premier League
→ d. 1 marts til d. 2 marts
→ Fly fra Billund til London med Ryanair
→ 1 nat på 3 stjernet Comfort Inn Hyde Park 
→ Kampbillet

Pris pr. person:
Fly: 337 kr.
Hotel: 286 kr.
Kampbillet: 2006
Samlet: 2629 kr.

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk