Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Badeferie på Kap Verde

Trænger du til sol og varme, så vil du elske dagens scoop. Turen går nemlig til øgruppen Kap Verde, som ligger vest for Afrik og her finder du solskin og kilometerlange sandstrande, så langt øjet rækker. Temperaturen ligger på dette tidspunkt på omkring 25 grader og badevandet på 22-23 grader. Lyder det ikke skønt?

Ren afslapning
En badeferie på Kap Verde er ren afslapning. Her kan du nyde en ferie i ro og mag. Den eneste bekymring du har, er om du skal vælge stranden eller poolen, men bare rolig, der er kun få meter fra hotellet og til stranden!

4 stjernet resort direkte på stranden
Det hotel jeg har fundet frem til dig ligger direkte ud til en fantastisk smuk strand (der er billeder længere nede!) og morgenmaden er også inkluderet i prisen! Flybilletterne er direkte og du skal således kun af med knap 3500 kr. Hvad venter du på?

Fly

Til dette scoop kan du flyve fra København. Hvis du er på udkig efter rejser med fly fra enten Aalborg eller Billund, kan du trykke her: Rejser med fly fra Aalborg, og Rejser med fly fra Billund.

Fly fra København:

Flybilletterne jeg har fundet på Momondo er fra København og direkte til Sal på Kap Verde med TUI. Afrejse fra København er d. 4 april kl. 08.15 og du er fremme i Sal kl. 12.30 lokal tid, flyrejsen tager cirka 7 timer og 15 minutter. Hjemrejsen er d. 11 april kl. 13.45 og du er tilbage i København kl. 23.35. Prisen for flybilletterne er 1888 kr.

Find flybilletter her:

Kap Verde

Hotel

Murdeira Village Resort:

På øen Sal i Kap Verde, har jeg fundet et lækkert, 4 stjernet resort-hotel, som hedder Murdeira Village Resort (3,5 ud af 5 på Tripadvisor) Hotellet ligger direkte ud til den smukke strande og morgenmaden også inkluderet i prisen, så det kan næsten ikke blive bedre!

Faciliteter:
Hotellet ligger som sagt direkte ud til en dejlig strand, og bliver du træt af det 22 grader varme vand, så kan du hoppe en tur i hotellets pool. Af andre faciliteter kan nævnes en bar/restaurant og en tennisbane. 

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost af gæsterne, hvor de får vurderingen 3,5 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets placering direkte ud til den smukke strand og samtidig at det ligger et stille og fredfyldt sted. Du kan læse alle hotellets anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 7 nætter i et dobbeltværelse er 3227 kr, hvilket svarer til 1614 kr. pr. person.

Find hotel her:            

    Klik på billedet for at forstørre
Transport

Hotellet ligger kun 8 km. fra lufthavnen, så jeg anbefaler dig at du tager en taxa, eller benytter dig af hotellets lufthavnstransport, som koster knap 60 kr.

Værd at vide

Pas og visum:
Der er visumpligt ved indrejse til Kap Verde. Visum kan enten bestilles via TUI når du booker flybilletter eller i lufthavnen ved ankomst. Dit pas skal dog være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed.

Opsummering

Opsummering: Badeferie på Kap Verde
→ d. 4 april til d. 11 april
→ Fly fra København til Kap Verde med TUI
→ 7 nætter på Murdeira Village Resort 
→ Morgenmad

Pris pr. person:
Fly: 1888 kr.
Hotel: 1614 kr.
Samlet: 3502 kr.

Find flybilletter her:

Find hotel her:            

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk