Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Dagens scoop er en skiferie i Idre Fjäll i Sverige, som er et utroligt populært skiområde. Idre Fjäll ligger i Dalarna i Sverige og det er et af danskernes favorit skisteder. Området har noget for hele familien, og for både de øvede og nybegynderne. Området har endda nogle af landets bedste skiskoler, så hvis du, eller et andet familiemedlem, er nybegynder på ski, så kan I lære det her! Området har desuden cirka 60 km. pister, både grønne, blå, røde og de sorte. Derudover er der gode forhold, for dem som ønsker at stå på langrendsski. Idre Fjäll er perfekt til en familieskiferie, hvor både hygge og samvær er førsteprioritet.

Detaljer

Hos Travelbird har jeg fundet et godt tilbud på en kør-selv skiferie til det populære skisportsområde Idre Fjäll I Sverige. Her kan du vælge mellem 4, 5 eller 8 dage på det 3 stjernede Pernilla Wiberg Hotell, som er ejet af den tidligere svenske alpinskiløber Pernilla Wiberg. På hotellet medfølger der morgenmad og ellers har du mulighed for at benytte dig af de mange faciliteter, som blandt andet sauna, pool, mulighed for massagebehandlinger (mod et gebyr) pejse- og tv-stue og meget mere.

Liftkort følger ikke med i dette tilbud og kan købes på hotellet eller i og omkring skiområdet. Børn under 8 år med hjelm på, kører desuden gratis med lifterne.

Du kan vælge imellem 3, 4 eller 7 overnatninger og du bliver indkvarteret på et dobbeltværelse, som har en kapacitet på maks. 2 voksne og 1 barn op til 15 år og 1 baby op til 3 år per værelse.

Ledige datoer:
De ledige datoer afhænger af, hvor mange overnatninger du ønsker. Vælger du eksempelvis 4 overnatninger, så er der ledige datoer blandt andet d. 21 og 28 januar, d. 4 og 11 februar og nogle dage i marts og april. Du finder en komplet oversigt over datoerne inde på Travelbird.

Prisen starter fra 1169 kr. pr. person (baseret på 2 personer) og derudover kommer der et bookinggegyr på 150 kr. pr. booking.

Bestil her:

Skiferie i Idre Fjäll

Dette er inkluderet:

  • 3, 4 eller 7 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne, 1 barn 4-15 år og 1 baby 0-3 år) på Pernilla Wiberg Hotell
  •  Morgenmad
Transport

Transport fra Jylland:
Hvis du kommer fra Jylland er det nemmeste at tage færgen fra Hirtshals og til Larvik i Norge og derefter køre til Idre Fjäll. En køretur som tager cirka 5 timer og 45 minutter.

Transport fra Sjælland:
Fra Sjælland er der mulighed for at tage Øresundsbroen og køre op langs den svenske vestkyst. Der er knap 1000 km. og turen tager cirka 10 timer og 45 minutter.

Opsummering

Opsummering: Skiferie i Idre Fjäll
→ Ledige datoer i december, januar, februar og marts
→ 3, 4 eller 7 overnatninger på 3 stjernet hotel
→ Morgenmad
→ Parkering ved hotellet

Prisen er fra 1169 kr.

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk