Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Dagens scoop er en kør-selv skiferie til Østrig, hvor du kan vælge mellem 4, 5 eller 8 dage på et 4 stjernet wellnesshotel med all inclusive! I det sydlige Østrig finder man byen Lendorf, hvor du kan nyde en lækker skiferie med din familie eller venner. Skiområdet hedder Sportberg Goldeck og her finder du ialt 25 kilometers pister, som egner sig til både nybegyndere og de mere øvede. Hvis du er mere snowboard-typen, så findes der også en rigtig god snowpark. Når du er færdig med at stå på ski, kan du nyde den medfølgende “all inclusive” på hotellet, hvor du både kan blive mæt og få slukket tørsten. På hotellet har du desuden mulighed for at slappe af i wellnessafdelingen, hvor du finder både svimmingpool, sauna og meget mere! Det bedste ved dette scoop er at du kan komme afsted i vinterferien (uge 8), så pak skiene og gør bilen klar, for Østrig venter dig!

Detaljer

Hos Travelbird har jeg fundet et godt tilbud på en kør-selv skiferie til byen Lendorf, som ligger tæt på skisportsområdet Sportberg Goldeck i det sydlige Østrig. Her kan du vælge mellem 4, 5 eller 8 dage på det 4 stjernede Hotel Laurenzhof med all inclusive* og adgang til hotellets wellnessafdeling, hvor du finder blandt andet indendørs pool og sauna. Hotellet ligger cirka 10 km. fra skisportsområdet, men der kører busser direkte fra hotellet.

Du kan vælge mellem 3, 4 eller 7 overnatninger på hotellet og der kan bookes med enkeltværelse, dobbeltværelse eller 4-personersværelser.

Ledige datoer:

Der er ledige datoer februar og marts, blandt andet i uge 7 og 8. Du kan eksempelvis komme afsted fra d. 18/2 eller d. 22/2, hvis du er en af de heldige, som har vinterferie i disse uger.

Her ses nogle af de ledige datoer (for et dobbeltværelse med 4 overnatninger)

Skiferie i Østrig

Prisen er fra 1249 kr. pr. person for et dobbeltværelse (baseret på 2 personer) og derudover kommer der et bookinggegyr på 150 kr. pr. booking.

Bestil her

Dette er inkluderet:

  • 3, 4 eller 7 overnatninger i enkeltværelse (1 voksen og 1 barn 0-6 år), dobbeltværelse (min. og maks. 2 voksne og 1 barn 0-6 år) eller 4-personersværelse (maks. 4 voksne og 1 barn 0-6 år) på Hotel Laurenzhof****
  • All-inclusive
  • Adgang til indendørs pool og sauna
  • 1 x 5 € værdibevis til saltbehandlingen Thalasso på hotellet per fuldtbetalende voksen
  • 10% rabat på skiskole i skiområdet Sportberg Goldeck
  • 1x guidet aftenvandring i området
Transport

Bil:
Lensdorf ligger cirka 12 timers kørsel fra den danske grænse. Du finder en ruteplan her: Ruteplan

Opsummering

 

Opsummering: Skiferie til Østrig

→ Ledige datoer i februar (inklusiv vinterferien) og marts
→ 3, 4 eller 7 overnatninger på 4 stjernet Hotel Laurenzhof
→ All Inclusive
→ Adgang til wellness
→ 10% rabat på skiskole
→ Gratis parkering ved hotellet

Prisen er fra 1249 kr.

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk