Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Længes du også efter sol og højere temperaturer end dem vi oplever i disse dage? Så er dagens scoop lige noget for dig. Jeg har nemlig fundet et ualmindeligt billigt tilbud til en solferie på Malta! Øgruppen er placeret midt i middelhavet, hvilket betyder at du finder et dejligt, lunt klima året rundt. Malta er omgivet af skøn natur, smukke strande og ikke mindst en masse kulturskatte og grundet øens historie, kan du finde store middelalderslotte, templer og katedraler. Tag en tur til Maltas hovedstad, Valetta og oplev en charmerende hovedstad, med en utrolig afslappende stemning. Trænger du til at få fyldt sol-depoterne lidt op, så er en solferie på Malta lige noget for dig!

Fly

Flybilletter til dette scoop er fra Billund. Du kan også flyve fra København, men det er til priser på mellem 1400-1600 kr. og de vil derfor ikke blive nævnt herunder. Hvis du alligevel gerne vil flyve fra København, så kan du finde billetterne her: Flybilletter fra CPH

Fly fra Billund:

Flybilletterne til dagens scoop er fundet på  Momondo. De er fra Billund og direkte til Malta med Ryanair. Afrejse fra Billund er d. 09/04 kl. 10.30 og du er fremme på Malta 13.50, flyrejsen tager cirka 3 timer og 20 minutter. Hjemrejsen er d. 16/04 kl. 06.40 og du er tilbage i Billund kl. 10.05. Prisen for flybilletterne er på 388 kr. pr. person.

Book fly her

Solferie på Malta

Andre rejsedatoer:
Du kan finde billige flybilletter til Malta i både april, maj og juni. Priserne svinger fra cirka 400 kr. og op til 900-1000 kr., som dog stadigvæk er billigt! Jeg har her fundet nogle eksempler frem, så hvis ovenstående ikke passer ind i din kalender, kan du kigge herunder:

16/04 – 23/04
14/05 – 21/05
21/05 – 28/05
04/06 – 11/06
08/06 – 15/06
11/06 – 18/06
15/06 – 22/06
18/06 – 25/06
22/06 – 29/06

Du kan bestille billetter på ovenstående datoer ved at klikke på den dato du ønsker, eller ved at gå ind på Momondo. Du skal dog være opmærksom på at prisen på hotellet kan variere, hvis du vælger en anden dato end vores eksempel.

Hotel

Jeg har fundet et fint 3 stjernet hotel som hedder Poro Azzurro Aparthotel (7,2 ud af 10 på Tripadvisor). Hotellet ligger tæt på både by og strand, og der kører en bus direkte udenfor hotellet, hvilket gør det nemt at komme rundt. Hotellet har både indendørs og udendørs pool, restaurant og bar/lounge, gratis wifi i lobbyen. Der er desuden mulighed for tilkøb af morgenmad! Prisen for 7 nætter i et dobbeltværelse er 1682 kr, hvilket svarer til 841 kr. pr. person.

Book hotel her

    Klik på billedet for at forstørre
Transport

Hotellet ligger cirka 35 minutters kørsel fra lufthavnen. Jeg anbefaler derfor at du enten tager en bus, taxa eller lejer en bil.

Bus:
Du kan tage bussen X1 direkte fra lufthavnen og næsten direkte til hotellet. Når du bliver sat af ved stoppestedet “Roti”, skal du blot gå 60 meter, så det er til at overkomme! Turen tager cirka 1 times tid. Du kan læse mere om bus-ruten her: Se busrute.

Taxa:
Du kan også tage en taxa fra lufthavnen og direkte til hotellet. Taxakørsel på Malta er generelt ret billigt, så rejser I to personer, skulle det gerne være til at betale. Forhør dig om prisen inden afgang, så du er sikker.

Lejebil:
Du kan få en lejebil til billige penge! Faktisk kan du leje en fin bil i 7 dage for omkring knap 717 kr., rejser i to personer, bliver prisen derfor kun 559 kr. pr. person. Du kan finde din lejebil her: Find lejebil

Book lejebil her

Solferie på Malta

Opsummering

Opsummering: Solferie på Malta
→ d. 09 april til d. 16 april
→ Fly fra Billund til Malta med Ryanair
→ 7 nætter på Poro Azzurro Aparthotel

Pris pr. person:
Fly: 388 kr.
Hotel: 841 kr.
Samlet: 1229 kr.

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk