Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Costa Brava – kilometer lange sandstrande
Flere af jer har spurgt efter en solferie – og hvad I ønsker, skal I få! Derfor går dagens scoop til Costa Brava på den spanske østkyst og du vil næsten ikke tro dine egne øjne, når du ser hvor meget du får for pengene! Jeg har fundet billige flybilletter i både april og maj og på dette tidspunkt ligger temperaturen på omkring 20-23 grader.

Fly og hotel – og evt. en lejebil oveni for kun 40 kr. ekstra
Til dette scoop har jeg fundet både fly og hotel. Men her stopper legen ikke. Jeg faldt tilfældigvis over et VILDT tilbud på en lejebil, hvilket vil sige at du for kun 40 kr. ekstra (hvis I rejser 2 personer) kan tilføje en lejebil og tage på udflugt i bjergene, samt opleve store dele af den smukke kyststrækning på egen hånd!

Trænger du til sol og lunere vejr end det vi oplever lige nu, så læs med her!

 

Fly

Til dette scoop er der kun mulighed for at flyve fra Billund. Hvis du er på udkig efter rejser med fly fra enten Aalborg eller København så kan du trykke her: Rejser med fly fra Aalborg, og Rejser med fly fra København.

Fly fra Billund:

Flybilletterne jeg har fundet på Momondo er fra Billund og direkte til Girona med Ryanair. Afrejse fra Billund er d. 14 april kl. 21.00 og du er fremme i Girona kl. 23.35, flyrejsen tager cirka 2 timer og 35 minutter. Hjemrejsen er d. 19 april kl. 17.30 og du er tilbage i Billund kl. 20.15. Prisen for flybilletterne er 361 kr.

Se tilbud på flybilletter her:

Costa Brava

Andre rejsedatoer:
Du kan finde billige flybilletter fra Billund og til Girona i store dele af april og maj. Priserne svinger mellem 300-400 kr. og op til cirka 600 kr. – som dog stadigvæk er billigt! Du kan selv prøve dig frem med datoerne, bare sørg for at du vælger enten tirsdage, torsdage eller lørdage som afrejsedage. 

Eksempler:

05/04 – 12/04
07/04 – 12/04
10/04 – 14/04
10/04 – 17/04
12/04 – 19/04
14/04 – 21/04
17/04 – 21/04
Og flere datoer i april.

03/05 – 10/05
05/05 – 10/05
10/05 – 17/05
12/05 – 17/05
og flere datoer i maj.

Du kan bestille billetter på ovenstående datoer ved at klikke på den dato du ønsker, eller ved at gå ind på Momondo. Du skal dog være opmærksom på at prisen på hotellet kan variere, hvis du vælger en anden dato end vores eksempel.

Hotel

Jeg har fundet et rigtig fint 3 stjernet lejlighedshotel, som hedder Blau Apartments og det har desuden fået gode anmeldelser (4,0 ud af 5 på Tripadvisor). Hotellet ligger i Lloret de Mar, tæt på både strand, restauranter og byliv. Lejlighederne har en god størrelse og indeholder både køkken, stue og soveværelse. De fleste af værelser har desuden ret lækkert altan og der er selvfølgelig en fælles pool. Prisen for 5 nætter i et dobbeltværelse  er 1215 kr, hvilket svarer til 608 kr. pr. person.

Se hoteltilbud her:

Hvis du ønsker at se en oversigt hotellerne i hele Costa Brava området, så kan du finde dem her: Hoteller i Costa Brava

    Klik på billedet for at forstørre
Transport

Lloret de Mar ligger cirka 30 km. fra Girona Lufthavn. Jeg vil derfor anbefale følgende transportmuligheder:

Lejebil for kun 40 kr. pr. person!
Du kan leje en bil som står klar i lufthavnen når du ankommer. Dette betyder, udover at du har styr på transporten til og fra lufthavnen, også har mulighed for at opleve området Costa Brava, som er utrolig smukt. Prisen for en lejebil ligger på KUN 80 kr. for 5 dage, hvilket svarer til 40 kr. pr. person, hvis i rejser 2 personer. Du finder en lejebil her: Bestil lejebil

Se tilbud på lejebil her:

Costa Blanca

Taxi:
Ønsker du ikke at leje en bil, kan du tage en taxa frem og tilbage. Prisen ligger på omkring 40-50 euro, som svarer til cirka 300-350 kr. Så hvis I rejser 2 personer, skal i af med knap 150 kr. pr. person.

Opsummering

Opsummering: Solferie til Costa Brava
→ d. 14 april til d. 19 april
→ Fly fra Billund til Girona med Ryanair
→ 5 nætter på 3* Blau Apartments

Pris pr. person:
Fly: 361 kr.
Hotel: 608 kr.
Samlet: 969 kr.

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk