Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Dagens scoop tager dig med til den populære feriedestination, Kreta, som er Grækenlands største ø. På Kreta  finder du smukke strande og flot natur. Lyder en sommerferie på Kreta som noget for dig? Jeg har fundet billige billetter i sommerferien og et lækkert 3* hotel. Alt sammen for kun 1993 kr. kan du sikre dig en dejlig og uforglemmelig ferie på Kreta. Men skynd dig, for det er ved at være sidste udkald!


Sommerferie på Kreta: 1 uge på 3* hotel inkl. morgenmad og fly
Samlet pris: 1993 kr.

 

Se flytilbud     

Se hoteltilbud

Fly

Fly fra København:

Sommerferie på Kreta

Prisen for flybilletterne er 711 kr. pr. person.

Find flybilletter her:

Til dette scoop har jeg fundet billige flybilletter på Travelmarket fra København og til Chania på Kreta. Dette eksempel er fra d. 10. juni til d. 17. juni, men herunder kan du se en oversigt over andre datoer, hvor du kan finde billetter til mellem 700-1500 kr., som altså er billigt, når man tager i betragning af at det er i sommermånederne. De billige billetter er desværre kun fra København, men foretrækker du at flyve fra Billund, kan du finde billetter fra omkring 1700 kr. Dem finder du her: Flybilletter fra Billund

Eksempler på andre rejsedatoer:

01/06 – 08/06
03/06 – 10/06
07/06 – 14/06
08/06 – 15/06
15/06 – 22/06
16/06 – 23/06
13/08 – 20/08
17/08 – 24/08

Hotel

Creta Vitalis:

Jeg har fundet et lækkert 3 stjernet hotel frem til dette scoop, som hedder Creta Vitalis. Hotellet ligger ikke langt fra Chania og tæt på den lækre sandstrand! På hotellet finder du både udendørs pool (og børnepool), terrasse, og et fint morgenmadsområde, hvor morgenmaden (som er inkluderet) bliver serveret. Der er desuden gratis wifi.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost af gæsterne, hvor de får vurderingen 3,5 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets beliggenhed tæt på stranden og med en smuk udsigt ud over vandet. Hotellets morgenmad (som er inkluderet i dette scoop) bliver også rost og serviceniveauet bliver fremhævet i de fleste af anmeldelserne. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 7 nætter i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 2563 kr, hvilket svarer til 1282 kr. pr. person.

Find hotel her:            

Du kan finde mange forskellige hoteller på Kreta. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller på Kreta

    Klik på billedet for at forstørre
Transport

Hotellet ligger 10 minutters kørsel fra lufthavnen, du kan derfor sagtens tage en taxa frem og tilbage. Du kan også vælge at leje en bil, hvilket giver dig mulighed for at udforske øen på egen hånd.

Lejebil:
En lejebil er en god måde at alle Kretas fantastiske steder, uden at være afhængig af offentlig transport og lignende. Du kan få en lejebil for cirka 722 kr, hvilket svarer til 360 kr. pr. person, hvis I rejser to personer.

Find lejebil her:

Sommerferie på Kreta

Taxa:
Vælger du at tage en taxa fra lufthavnen og til hotellet, skal du forvente at betale cirka 50 kr. pr. person, hvis I rejser 2 personer. 

Opsummering

Opsummering: Sommerferie på Kreta
→ d. 10 juni til d. 17 juni
→ Fly fra København til Kreta med Novair
→ 7 nætter på 3 stjernet Creta Vitalis
→ Morgenmad

Pris pr. person:
Fly: 711 kr.
Hotel: 1282 kr.
Samlet: 1993 kr.

Find flybilletter her:

Find hotel her:            

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk