Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

SIDSTE CHANCE FOR MEGA-BILLIGE FLYBILLETTER! Dagens Scoop er en sommerferie på Mallorca – jeg har nemlig fundet billige flybilletter i hele august måned. Sæt kursen mod danskernes favorit-sommerdestination og tilbring en uges ferie (eller længere tid) på Mallorcas smukke sandstrande. Uanset om du stoler på, at det danske sommervejr forbliver som det er nu eller ej, så er det altid dejligt at komme en uge sydpå. Specielt når du kan finde flybilletter fra kun 353 kr. og jeg samtidig har fundet et godt tilbud på et lækkert hotel, så bliver det næppe bedre! Hvad venter du på? 


Sommerferie på Mallorca: 1 uge på 4* hotel m. morgenmad inkl. fly
Samlet pris: 3248

 

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Fly

Fly fra Billund:

Sommerferie på Mallorca

Prisen for flybilletterne er 353 kr. pr. person.

Se flytilbud her:     

Flybilletterne til dette scoop har jeg fundet på Skyscanner og du kan lige nu finde nogle vildt billige flybilletter til Mallorca i august måned. Ovenstående eksempel er med Ryanair fra d. 10 – 17 august, passer denne dato ikke ind i dine ferieplaner, så skal du ikke gå i panik. Herunder er en oversigt over andre rejsedatoer, hvor du kan finde flybilletter til mellem 350-700 kr. – og de bliver næppe billigere!

Har du ikke mulighed for at flyve fra Billund, kan du finde billetter fra København og Aalborg fra cirka 700 kr. Dem kan du finde her: Billetter fra København eller billetter fra Aalborg

Andre rejsedatoer:

Hotel

Du har selvfølgelig også brug for et hotel på rejsen og dem er der heldigvis nok af på Mallorca. Grundet rejsetidspunktet er priserne dog skruet godt i vejret, men jeg har selvfølgelig fundet et godt tilbud på et 4* hotel, som du kan kigge nærmere på.

Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller på Mallorca

Hotel Triton Beach:

Jeg har fundet et godt 4 stjernet hotel frem til dette scoop, som hedder Hotel Triton Beach. Hotellet ligger i den hyggelige badeby Cala Ratjada, som ligger på den nordlige del af øen. På hotellet finder du både udendørs pool, restaurant og bar og meget andet. Der medfølger desuden morgenmad på hotellet. Kan det blive bedre?

OBS: Hotellet er kun for voksne!

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost af gæsterne, hvor de får vurderingen 3,5 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets standard og morgenmad, som følger med i prisen. Derudover bliver beliggenhed fremhævet, da der kun er 5 minutters gang til stranden! Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 7 nætter i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 5790 kr, hvilket svarer til 2895 kr. pr. person.

Se hoteltilbud her:

    Klik på billedet for at forstørre
Transport

Cala Ratjada, hvor hotellet til dette scoop ligger, er cirka 65 km. fra lufthavnen. Jeg anbefaler derfor følgende transportmuligheder:

Lejebil:
Med en lejebil har du styr på transporten fra lufthavnen og til hotellet. En lejebil er en god måde at udforske nogle af Mallorcas fantastiske steder, uden at være afhængig af offentlig transport og lignende. På HolidayCars kan du leje en bil for cirka 860 kr, hvilket svarer til 430 kr. pr. person, hvis I rejser to personer.

Find lejebil her:

Sommerferie på Mallorca

Taxa:
Du har også mulighed for at tage en taxa, prisen vil ligge på omkring 80-90 euro, som svarer til cirka 600-700 kr. 

Opsummering

Opsummering: Sommerferie på Mallorca
→ d. 10 august til d. 17 august
→ Fly fra Billund til Mallorca med Ryanair
→ 7 nætter på 4 stjernet Hotel Triton Beach
→ Morgenmad

Pris pr. person:
Fly: 353 kr.
Hotel: 2895 kr.
Samlet: 3248 kr.

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk