Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

SIDSTE CHANCE FOR MEGA-BILLIGE FLYBILLETTER! Dagens Scoop er en sommerferie på Mallorca, som i 70’erne var kendt for de vilde grisefester, men i dag er erstattet af all-inclusive og gourmetophold. Flyv fra Billund til vanvittigt billige priser og bo i den populære og skønne babeby, Alcudia. Nyd de lækre, hvide sandstrande, de smukke bugter og det flotte landskab. Danskerne elsker Mallorca, og vi forstår godt hvorfor; der er plads til folk i alle aldre, og selvom der er mange turister på øen, kan man stadig mærke den autentiske stemning. Tag afsted med kæresten, familien, vennerne – Mallorca er for alle, og vi eeeeeelsker det. 


Sommerferie på Mallorca: 1 uge på 4* hotel m. morgenmad inkl. fly
Samlet pris: 2549

 

Se flytilbud     

Se hoteltilbud

Fly

Fly fra Billund:

Sommerferie på Mallorca

Prisen for flybilletterne er 250 kr. pr. person.

Find flybilletter her:

Flybilletterne til dette scoop har jeg fundet på Momondo og du kan lige nu finde nogle vildt billige flybilletter til Mallorca i både juni og august måned. Ovenstående eksempel er med Ryanair fra d. 6 – 13 juni, passer denne dato ikke ind i dine ferieplaner, så skal du ikke gå i panik. Herunder er en oversigt over andre rejsedatoer, hvor du kan finde flybilletter til mellem 350-700 kr. – og de bliver næppe billigere!

Har du ikke mulighed for at flyve fra Billund, kan du finde billetter fra København og Aalborg fra cirka 700 kr. Dem kan du finde her: Billetter fra København eller billetter fra Aalborg

Andre rejsedatoer:

Hotel

HSM Hotel President:

Jeg har fundet et godt 4 stjernet hotel frem til dette scoop, som hedder HSM Hotel President. Hotellet ligger i den ultra populære badeby Alcudia, og du bor således i gåafstand til den hyggelige havn og stranden, som ligger direkte foran hotellet! Du kommer i hvert fald heller ikke til at kede dig. På hotellet finder du hele 3 udendørs pools, spa, restaurant og bar, tennisbane og meget andet. Der medfølger desuden morgenmad på hotellet. Kan det blive bedre?

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost af gæsterne, hvor de får vurderingen 4,0 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets udseende og de fine værelser. Derudover bliver beliggenhed fremhævet i langt de fleste anmeldelser – i et roligt område, men stadigvæk tæt på byen. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 7 nætter i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 4599 kr, hvilket svarer til 2299 kr. pr. person.

Find hotel her:            

Du kan finde mange forskellige hoteller på Mallorca. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller på Mallorca

    Klik på billedet for at forstørre
Transport

Alcudia by, hvor hotellet til dette scoop ligger, er cirka 60 km. fra lufthavnen. Vi anbefaler derfor følgende transportmuligheder:

Lejebil:
Med en lejebil har du styr på transporten fra lufthavnen og til hotellet. En lejebil er en god måde at udforske nogle af Mallorcas fantastiske steder, uden at være afhængig af offentlig transport og lignende. På HolidayCars kan du leje en bil for cirka 180 kr, hvilket svarer til 90 kr. pr. person, hvis I rejser to personer.

Find lejebil her:

Sommerferie på Mallorca

Bus:
Vil du med bus, så ligger rejsetiden på omkring 2 timer. Du skal skifte bus én gang undervejs og du kan se en komplet ruteplan her: Bus Mallorca. 

Taxa:
Du har også mulighed for at tage en taxa, prisen vil ligge på omkring 70-80 euro, som svarer til knap 500-600 kr. 

Opsummering

Opsummering: Sommerferie på Mallorca
→ d. 6 juni til d. 13 juni
→ Fly fra Billund til Mallorca med Ryanair
→ 7 nætter på 4 stjernet HSM Hotel President
→ Morgenmad

Pris pr. person:
Fly: 250 kr.
Hotel: 2299 kr.
Samlet: 2549 kr.

Find flybilletter her:

Find hotel her:            

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk