Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Har du endnu ikke fået booket din sommerferie? Til den der venter, kommer alt godt! Lige nu kan du komme på en dejlig sommerferie på Malta, som efterhånden er blevet en af Europas mest eftertragtede feriedestinationer! Vi forstår godt hvorfor – der er lidt for alle i det smukke ørige; lækre strande med azurblåt vand, lækkert mad og vin, spændende kultur og historie og meget mere. Desuden er vejret godt året rundt på grund af den favorable placering midt i middelhavet. En tur til Maltas hovedstad, Valetta, kan også varmt anbefales. Byen er præget af barokarkitektur, med masser af seværdigheder, attraktioner og en skøn autentisk stemning. Er du fristet? Se vores fantastiske scoop, hvor du kan bo på et 4* hotel tæt ved stranden.


Sommerferie på Malta: 1 uge på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 3372

 

Se flytilbud     

Se hoteltilbud

Fly

Fly fra Billund:

Sommerferie på Malta

Prisen for flybilletterne er 670 kr. pr. person.

Find flybilletter her:

Billige sommer-fly til Malta i HELE august måned? Den er god nok! Flybilletterne har jeg fundet på Skyscanner og de er fra Billund og direkte til Malta med Ryanair. Ovenstående eksempel er fra d. 10-17 august, men du kan finde billige flybilletter på en lang række forskellige datoer – jeg har lavet en liste herunder! Hvis du vil afsted i juli, skal du forvente at betale i omegnen af 1500-2000 kr. pr. person.

Herunder kan du se en oversigt, hvor du kan finde billetter til mellem 500-800 kr.

Hotel

Oriana at the Topaz Hotel:

Jeg har fundet et skønt 4* hotel, som hedder Oriana at the Topaz Hotel. Hotellet ligger tæt på den populære Bugibba strand og har generelt en god beliggenhed. Du kan se mere til hotellets placering på kortet herunder. På hotellet finder du en rigtig fin rooftoop-pool og derudover er der både restaurant, bar, tagterrasse og meget andet! Der er desuden mulighed for tilkøb af morgenmad.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost af gæsterne, hvor de får vurderingen 3,5 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets beliggenhed tæt på stranden og hotellets service. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 7 nætter i et dobbeltværelse er 5403 kr, hvilket svarer til 2702 kr. pr. person.

Find hotel her:            

Du kan finde mange forskellige hoteller på Malta. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller i Malta

    Klik på billedet for at forstørre
Transport

Hotellet ligger cirka 30 minutters kørsel fra lufthavnen. Jeg anbefaler derfor at du enten tager en bus, taxa eller lejer en bil.

Lejebil:
Jeg vil klart anbefale dig at leje en bil til denne rejse. Malta er en smuk ø og med en bil får du mulighed for at komme rundt og opleve øen de smukke landskaber på egen hånd. På Skyscanner kan du leje en bil for cirka 1306 kr, hvilket svarer til 653 kr. pr. person, hvis I rejser to personer.

Find lejebil her:

Sommerferie på Malta

Bus:
Du kan tage bussen fra lufthavnen og til hotellet på omkring 1 time og 20 minutter. Du kan læse mere om busruten her: Se busrute.

Taxa:
Du kan også tage en taxa fra lufthavnen og direkte til hotellet. Taxakørsel på Malta er generelt ret billigt, så rejser I to personer, skulle det gerne være til at betale. Forhør dig om prisen inden afgang, så du er sikker.

Hotellets lufthavnstransport:
Hotellet som jeg har brugt i ovenstående eksempel tilbyder lufthavnstransport til en pris fra 26-31 euro, som svarer til cirka 200-230 kr.

Opsummering

Opsummering: Sommerferie på Malta
→ d. 10 august til d. 17 august
→ Fly fra Billund til Malta med Ryanair
→ 7 nætter på 4 stjernet Oriana at the Topaz Hotel

Pris pr. person:
Fly: 670 kr.
Hotel: 2702 kr.
Samlet: 3372 kr.

Find flybilletter her:

Find hotel her:            

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk