Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Sommerferie på Santorini

Dagens scoop går til det idylliske Santorini, som ligger i det græske øhav. Øen er kendt for de hvidkalkede bygninger med de blå tage, samt det krystalklare vand og den autentiske græske stemning. Og selvfølgelig de græske specialiteter som; pita, feta, falafel, tzaziki, hummus og gode vine. Har du endnu ikke besøgt den græske perle, bør du føje den til din bucketlist!  Tilbuddet indebærer 7 dage på et hyggeligt 3* hotel med pool og tæt på stranden, hvad mere kan man forlange?


Sommerferie på Santorini: 1 uge på Santorini på 3* hotel inkl. fly
Samlet pris: 3578 kr.

 

Se flytilbud     

Se hoteltilbud

Fly

Til dette scoop kan du flyve fra København. Hvis du er på udkig efter rejser med fly fra enten Aalborg eller Billund, kan du trykke her: Rejser med fly fra Aalborg, og Rejser med fly fra Billund.

Fly fra København:

Flybilletterne har jeg fundet på Travelmarket og de er fra København og direkte til Santorini med Norwegian. Nedenstående eksempel er fra d. 18/06 til d. 25/06, men der findes også andre mulige rejsedatoer, som du kan finde længere nede på siden.

Dette eksempel er med afrejse fra København er d. 18 juni kl. 17.55 og du er fremme på Santorini kl. 22.15. Flyrejsen tager cirka 3 time og 20 minutter. Hjemrejsen er d. 25 juni kl. 23.00 og du er tilbage i København kl. 01.20.  

Prisen for flybilletterne er på 2438 kr. pr. person.

Find flybilletter her:

Sommerferie på Santorini

Andre rejsedatoer:
Norwegian flyver fra København og til Santorini i juni, juli og august måned. Der er mange forskellige afgange i disse måneder, de flyver dog kun (direkte) med udrejse mandage og torsdage, samt hjemrejse på mandage og fredage. Priserne svinger en del frem og tilbage, men du kan finde billetter til omkring 2000-2400 kr. på udvalgte datoer, og ellers koster flybilletterne omkring 3000 kr. Her er en oversigt over afrejsedatoer, hvor du kan komme afsted for 2000-3000 kr:

21/06 – 29/06
25/06 – 02/07
28/06 – 06/07
05/07 – 13/07
19/07 – 27/07
23/07 – 30/07
30/07 – 06/08
02/08 – 10/08

Du kan bestille billetter på ovenstående datoer ved at klikke på den dato du ønsker eller gå ind på Travelmarket via dette link: Gå til Travelmarket. Du skal desuden være opmærksom på at prisen på hotellet kan variere, hvis du vælger en anden dato end vores eksempel.

Hotel

Porto Castello:

Jeg fundet et dejligt 3* hotel, som hedder Porto Castello (3,5 ud af 5 på Tripadvisor) Hotellet ligger tæt på stranden og har generelt en god beliggenhed. Du kan se mere til hotellets placering på kortet herunder.

Faciliteter:
På hotellet finder du både en udendørs pool, restaurant og poolbar og en fin tagterrasse. Der er desuden mulighed for tilkøb af morgenmad.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost af gæsterne, hvor de får vurderingen 3,5 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets beliggenhed tæt på stranden (og lufthavnen). Derudover roser flere af gæsterne servicen, samt de simple, men fine værelser. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 7 nætter i et dobbeltværelse er 3166 kr, hvilket svarer til 1583 kr. pr. person.

Find hotel her:            

Du kan finde mange forskellige hoteller på Santorini. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller på Santorini

    Klik på billedet for at forstørre
Transport

Hotellet ligger knap 5-6 km. fra lufthavnen, så det er dejlig nemt at komme frem og tilbage.

Lejebil:
Jeg vil klart anbefale dig at leje en bil til denne rejse. Santorini er en fantastisk ø og med en bil får du mulighed for at komme rundt og opleve øen på egen hånd. På HolidayCars kan du leje en bil for cirka 1558 kr, hvilket svarer til 779 kr. pr. person, hvis I rejser to personer.

Find lejebil her:

Sommerferie på Santorini

Taxa:
Da hotellet kun ligger 10 minutters kørsel fra lufthavnen, kan du også sagtens tage en taxa til en fornuftig pris. 

Opsummering

Opsummering: Sommerferie på Santorini
→ d. 18 juni til d. 25 juni
→ Fly fra København til Santorini med Norwegian
→ 7 nætter på 3 stjernet Porto Castello

Pris pr. person:
Fly: 2438 kr.
Hotel: 1140 kr.
Samlet: 3578 kr.

Find flybilletter her:

Find hotel her:               

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk