Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Skønne Berlin

Vi elsker den tyske hovedstad, der indbyder til masser af kulturelle og gastronomiske oplevelser. Hiv fat i din ven, veninde eller kæreste og tag på en storbyferie i Berlin! Bliv klogere på 2. verdenskrig og besøg Checkpoint Charlie, tag på kunstmuseum, se byen fra oven fra Tv-tårnet eller shop løs i de mange butikker og shoppingcentre. Der er masser af penge at spare ved at shoppe i Tyskland, og med dagens vildt billige scoop, er det svært at lade være med at bestille med det samme! 

Flybilletter for kun 70 kr. (tur/retur) – samme pris som en bigmac! Spring en junkfood-menu over og rejs til Tysklands hovedstad med en du holder af!

 


Storbyferie i Berlin: 4 dage på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 787 kr.

 

Se flytilbud     

Se hoteltilbud

Fly

I dette scoop flyves der fra Billund og København. Ønsker du at se vores andre rejser fra Aalborg, kan du finde dem her: Rejser med afgang fra Aalborg

Fly fra Billund: 

Berlin

Prisen for flybilletterne er 70 kr. pr. person.

Find flybilletter her:

Fly fra København:

Berlin

Prisen for flybilletterne er 379 kr. pr. person.

Find flybilletter her:

De billige flybilletter til Berlin er fundet på Skyscanner og du kan komme afsted fra Billund og København. De billigste billetter finder du med Ryanair fra Billund, og her kan du finde enkeltbilletter for helt til til 30 kr.! Dette eksempel er fra fra d. 27-30 maj, men du kan finde disse billetter i både maj og juni. Billetterne fra København er en del dyrere, men stadigvæk til en yderst fornuftig pris, og med flere mulige afgangsdatoer. Her kan du blandt andet flyve med både Easyjet og Norwegian til priser på omkring 300-500 kr i både maj, juni og august.

Oversigt over andre rejsedatoer:

Fra Billund:

 

Fra København:

 

*Vær opmærksom på at hvis du vælger nogle af ovenstående afrejsedatoer, kan der forekomme ændringer i hotelprisen.

Hotel

Scandic Berlin Kurfürstendamm:

Til dette scoop har jeg fundet et lækkert 4 stjernet hotel. Hotellet hedder Scandic Berlin Kurfürstendamm og ligger centralt i Berlin og desuden tæt på u-bahn, så du nemt kan komme rundt i byen. På hotellet finder du både en restaurant, spafaciliteter og et fitnesscenter. Foretrækker du at spise morgenmaden på hotellet, så har du mulighed for at tilkøbe det. 

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?

På TripAdvisor får hotellet ros, og er vurderet til hele 4,0 ud af 5. Gæsterne roser specielt hotellets beliggenhed og renlighed. Derudover bliver serviceniveauet fremhævet i langt de fleste af anmeldelserne. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse er 1434 kr. hvilket svarer til 717 kr. pr. person.

Find hotel her:         

Du kan finde mange forskellige hoteller i Berlin. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller i Berlin

    Klik på billedet for at forstørre
Transport

Tog:
Lufthavnen Schönefeld i Berlin er placeret i udkanten af byen, men det er nemt at blive fragtet ind til centrum. Den nemmeste og billigste måde er at tage toget fra lufthavnen og ind mod byen.

Taxa:
En taxa vil koste på den gode side af 30 euro, som er cirka 230 kr.

Generel transport i Berlin:
Et lille rejsetip er at bestille et Berlin WelcomeCard inden afrejsen. Dette vil give dig adgang til gratis offentlig transport (indenfor udvalgte zoner), samt en masse rabatter. Prisen starter fra 152 kr, så de penge er godt givet ud!

Bestil det her: Berlin WelcomeCard

Opsummering

Opsummering: 4 dage i Berlin
→ d. 27 maj til d. 30 maj
→ Fly fra Billund til Berlin med Ryanair
→ 3 nætter på 4 stjernet Scandic Berlin Kurfürstendamm

Pris pr. person:
Fly: 70 kr.
Hotel: 717 kr.
Samlet: 787 kr.

Find flybilletter her:

Find hotel her:         

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk