Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular
Dagens scoop

Hvad siger du til en storbyferie i Berlin for kun 405 kr.? VÆRSGO! Jeg har fundet flybilletter tur/retur til KUN 30 kr. (!) og du kan derfor opleve den tyske hovedstad for nærmest ingen penge. Bliv klogere på 2. verdenskrig med et besøg ved Checkpoint Charlie, tag på kunstmuseum, se byen fra oven fra det berømte TV-tårn eller shop løs i de mange butikker og shoppingcentre, som på rejsetidspunktet (januar) har gang i det helt store udsalg! Jeg anbefaler dig derfor, at du straks hiver fat i din ven, veninde eller kæreste og får booket denne tur, inden at prisen begynder at stige!


Januar-shopping i Berlin: 2 nætter på 3* hotel inkl. fly
Samlet pris: 405 kr.

 

SE FLYTILBUD        

SE HOTELTILBUD 

Fly

Så er der igen et af de tilbud, hvor man næsten tænker, at det er for godt til at være sandt! Jeg har nemlig fundet billige flybilletter til Berlin, hvilket betyder at du kan komme tur/retur for kun 30 kr!!

Fly fra Billund: 

Storbyferie i Berlin

Prisen for flybilletterne er 30 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra København:

Storbyferie i Berlin

Prisen for flybilletterne er 203 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Det er hos søgemaskinen Momondo at du netop nu kan finde disse (vanvittige!) billige flybilletter, hvor de billigste er med afrejse fra Billund, hvor Ryanair flyver direkte til Berlin. Det kan dog også lade sig gøre, at finde billetter fra København til fornuftige priser! Her kan du flyve med blandt andet Easyjet, Ryanair eller Norwegian og prisen starter fra cirka 200 kr. 

Ovenstående eksempler er fra d. 09. – 11. januar,  men du kan finde lignende tilbud i store dele af januar! Herunder har jeg listet nogle af datoerne op, men du kan sagtens finde flere datoer og hvis du ønsker at forlænge dit ophold, så er det også muligt!

Andre billige rejsedatoer:

Fra Billund:

 

Fra København:

Hotel

MEININGER Hotel Berlin:

Til dette scoop har jeg fundet det splinternye og fine MEININGER Hotel Berlin. Hotellet er 3-stjernet og det ligger centralt i Berlin, og desuden tæt på u-bahn, så du nemt kan komme rundt i byen. Hotellet er ret “basic”, men du finder alligevel en bar/lounge og derudover er der mulighed for tilkøb af morgenmad.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?

På TripAdvisor får hotellet ros, og er vurderet til 3,5 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets beliggenhed og renlighed. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 2 nætter i et dobbeltværelse er 750 kr. hvilket svarer til 375 kr. pr. person.

SE HOTELTILBUD 

Du kan finde mange forskellige hoteller i Berlin. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller i Berlin

    Klik på billedet for at forstørre
Transport

Hvis du lander i Schönefeld:

Tog:
Lufthavnen Schönefeld i Berlin er placeret i udkanten af byen, men det er nemt at blive fragtet ind til centrum. Den nemmeste og billigste måde er at tage toget fra lufthavnen og ind mod byen.

Taxa:
En taxa vil koste på den gode side af 30 euro, som er cirka 230 kr.

Læs mere om mulighederne på lufthavnens egen hjemmeside, som du finder her.

Hvis du lander i TXL:

Bus: 
Her kan du tage ekspress-buslinjen “TXL” som kører ind til centrum. Alternativt kan du hoppe på bus nr. 109.

Taxa:
En taxa fra lufthavnen og ind til centrum vil koste mellem 20-30 euro (cirka).

Læs mere om mulighederne på lufthavnens egen hjemmeside, som du finder her.

Generel transport i Berlin:
Et lille rejsetip er at bestille et Berlin WelcomeCard inden afrejsen. Dette vil give dig adgang til gratis offentlig transport (indenfor udvalgte zoner), samt en masse rabatter. Prisen starter fra 152 kr, så de penge er godt givet ud!

Bestil det her: Berlin WelcomeCard

Opsummering

Opsummering: 2 dage i Berlin
→ Rejs i hele januar
→ Fly fra Billund til Berlin med Ryanair
→ 2 nætter på 3 stjernet MEININGER Hotel Berlin

Pris pr. person:
Fly: 30 kr.
Hotel: 375 kr.
Samlet: 405 kr.

SE FLYTILBUD        

SE HOTELTILBUD 

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk