Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Tag på en hyggelig storbyferie til Budapest, hvor du bliver mødt af en moderne storby, som er opdelt i to dele (Buda & Pest) og adskilt af den smukke Donauflod, som løber gennem byen. Oplev byens mange seværdigheder, hvor jeg klar vil anbefale dig at gå en tur forbi det smukke (og enorme) Parlament, som ligger direkte ud til floden. Du kan selvfølgelig heller ikke besøge Budapest, uden at tage en tur i et af byens mange, termiske bade! Nyd et par dage med shopping, spa og lækker gullasch – alt sammen til billige penge! 


Storbyferie i Budapest: 2 nætter på centralt 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 452 kr. 

 

SE FLYTILBUD        

 SE HOTELTILBUD

 

Fly

Fly fra Billund:

Storbyferie i Budapest

Prisen for flybilletterne er på 192 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra København:

Storbyferie i Budapest

Prisen for flybilletterne er på 266 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Så er der billige flybilletter til Budapest! På Momondo har jeg netop fundet billige flybilletter med afrejse fra enten Billund eller København. Det er billigst at flyve fra Billund, hvor du lige nu kan finde billetter til kun 192 kr. (ovenstående eksempel) og du kan finde en masse afgange, til lignende priser, i store dele af januar og februar. Ryanair flyver på tirsdage, torsdage og lørdage, så hvis du vil kigge efter andre rejsedatoer, så sørg for at vælge disse dage. Det betyder også at du sagtens kan ændre de 2 nætter, som i mit eksempel, til det antal der passer dig.

Hvis du vil flyve fra København, har du lidt flere muligheder. Her kan du nemlig flyve med både Ryanair (de billigste) og Norwegian. Priserne er dog typisk 100-200 kroner højere end fra Billund.

Andre rejsedatoer:

Fra Billund:

 

Fra København:

Hotel

Enjoy Budapest CorviNext Apartment Hotel:

I Budapest har jeg fundet et godt tilbud på et 4* lejlighedshotel, som hedder Enjoy Budapest CorviNext Apartment Hotel. Her checker du ind på et 26 kvm. stort værelse med eget køkken og badeværelse, og en lang række faciliteter, blandt andet gratis wifi. Hotellets beliggenhed er desuden et stort plus. Du bor i gåafstand til byens største seværdigheder, og samtidig tæt på byens metro. Kan det blive bedre?

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?

På TripAdvisor får hotellet ros, og er vurderet til hele 4,5 ud af 5! Gæsterne roser især den gode beliggenhed og derudover bliver de store, skønne værelser rost til skyerne! Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 2 nætter i et dobbeltværelse er 519 kr. hvilket svarer til 260 kr. pr. person.

 SE HOTELTILBUD

    Klik på billedet for at forstørre
Billetter

Vil du undgå at stå i en lang og langsom billetkø til byens seværdigheder? Jeg anbefaler at du booker billetterne inden afrejsen. Her er en oversigt:

Transport

Det er nemt at komme fra lufthavnen og ind til byens centrum. Jeg anbefaler følgende muligheder:

Taxa:
Den nemmeste måde er er tage en taxa fra lufthavnen. En tur på cirka 30 minutters tid og til en pris på cirka 150-200 kr.

Bus:
Den billigste måde er hoppe på en bus. Fra lufthavnen kører bus nr. 100E ind til centrum for en pris på cirka 20 kr. Læs mere om det her: bus til centrum

Opsummering

Opsummering: Storbyferie i Budapest
→ Rejs i januar og februar
→ Fly fra Billund eller København
→ 2 nætter på 4* Enjoy Budapest CorviNext Apartment Hotel

Pris pr. person:
Fly: 192 kr.
Hotel: 260 kr.
Samlet: 452 kr.

SE FLYTILBUD        

 SE HOTELTILBUD

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk