Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

STORBYFERIE I BUDAPEST! Jeg har igennem længere tid været på udkig efter et godt tilbud til Ungarns fantastiske hovedstad, og nu er det endelig lykkedes! Derfor går Dagens Scoop til Budapest og du kan godt glæde dig. Tag på en hyggelig storbyferie til Budapest, hvor du bliver mødt af en moderne storby, som er opdelt i to dele (Buda & Pest) og adskildt af den smukke Donauflod, som løber gennem byen. Oplev byens mange seværdigheder, hvor jeg klar vil anbefale dig at gå en tur forbi det smukke (og enorme) Parlament, som ligger direkte ud til floden. Du kan selvfølgelig heller ikke besøge Budapest uden at tage en tur i et af byens mange termiske bade! Nyd et par dage med shopping, spa og lækker gullasch – alt sammen til billige penge! 


Storbyferie i Budapest: 4 dage på 3* hotel (m. morgenmad) inkl. fly
Samlet pris: 900 kr. 

 

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Fly

Fly fra København:

Budapest

Prisen for flybilletterne er på 257 kr. pr. person.

Se flytilbud her:     

Fly fra Billund:

Budapest

Prisen for flybilletterne er på 283 kr. pr. person.

Se flytilbud her:     

Flybilletterne til dette scoop er fundet på Skyscanner og du kan flyve fra både København eller Billund. Fra København har du mange forskellige muligheder, her kan du nemlig flyve med både Ryanair (de billigste) og Norwegian – og der er daglige afgange hele efteråret. Fra Billund er det mere begrænset med muligheder, da det kun er Ryanair som flyver til Budapest. Her kan du komme afsted på tirsdage, torsdage og lørdage. 

Ovenstående eksempel fra København er fra d. 8 oktober til d. 11 oktober og fra Billund d. 11 september til d. 15 september, men der er mange mulige afrejsedatoer! Herunder har jeg lavet en oversigt over de datoer, hvor du kan finde flybilletter til mellem 250-500 kr. 

Andre rejsedatoer:

Fra København:

 

Fra Billund:

 

Hotel

Budapest er en by med et stort udvalg af hoteller i alle prisklasser. Til dette scoop har jeg fundet et godt tilbud på et 3* hotel, som du kan se herunder. Hvis du foretrækker en opgradering, eller trænger til et par dage hvor du bare blive forkælet lidt ekstra, så har jeg faktisk fundet et godt tilbud på et 5* hotel! The Aquaincum Hotel Budapest er et overdådigt luksushotel med en kæmpe spa-afdeling, fitnesscenter og meget andet! For kun 500 kr. ekstra (250 pr. person!) kan du opgradere til dette hotel. Lyder det fristende? Læs mere her: The Aquaincum Hotel Budapest.

Star City Hotel:

I Budapest har jeg fundet et godt tilbud på et 3* hotel. Hotellet hedder Star City Hotel og har blandt andet en bar/lounge og gratis wifi. Hotellet ligger et par kilometer fra centrum, men bare rolig. Budapest’s velfungerende (og billige) metro kører 10 minutters gang fra hotellet, så det er utrolig nemt at komme rundt! Du kan se mere til hotellets beliggenhed via kortet herunder. Der medfølger desuden morgenmad i prisen og morgenmaden bliver endda rost af gæsterne! 

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?

På TripAdvisor får hotellet ros, og er vurderet til 3,5 ud af 5. Gæsterne roser den simple, men gode morgenmad på hotellet, som medfølger i prisen. Desuden bliver renligheden og servicen fremhævet. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 1285 kr. hvilket svarer til 643 kr. pr. person.

OBS: På Skyscanner skal du booke igennem Expedia eller Hotels.com for at få gratis morgenmad!

Se hoteltilbud her:

    Klik på billedet for at forstørre
Billetter

Vil du undgå at stå i en lang og langsom billetkø til byens seværdigheder? Jeg anbefaler at du booker billetterne inden afrejsen. Her er en oversigt:

Transport

Det er nemt at komme fra lufthavnen og ind til byens centrum. Jeg anbefaler følgende muligheder:

Taxa:
Den nemmeste måde er er tage en taxa fra lufthavnen. En tur på cirka 30 minutters tid og til en pris på cirka 150-200 kr.

Bus:
Den billigste måde er hoppe på en bus. Fra lufthavnen kører bus nr. 100E ind til centrum for en pris på cirka 20 kr. Læs mere om det her: bus til centrum

Opsummering

Opsummering: Storbyferie i Budapest
→ F.eks. fra d. 8 oktober til d. 11 oktober
→ Fly fra København til Budapest med Ryanair
→ 3 nætter på 3* Star City Hotel
→ Morgenmad

Pris pr. person:
Fly: 257 kr.
Hotel: 643 kr.
Samlet: 900 kr.

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk