Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Intro

Dagens scoop er en storbyferie i Hamborg – og du kan komme afsted i påsken! Oplev byen, der bliver betegnet som det ‘nye Berlin’ og som er Tysklands anden største by med knap 1,7 milioner indbyggere. Byen har en masse at byde på, af blandt andet shopping, kultur og seværdigheder, hvilket er den perfekte kombination til en hyggelig påskeferie. Elsker du shopping, skal du besøge Hamborgs “gågade”, som hedder  Jungerfernstieg. Her finder du alle de store, internationale mærker. Jeg vil desuden anbefale dig at slå vejen forbi Europa Passage, som er et kæmpe indkøbscenter i 5 etager og med over 120 butikker. Når du bliver træt af at shoppe, kan man tage en bådtur på søerne midt i byen. Hamborg har selvfølgelig en masse gode spisemuligheder, som blandt andet den kendte “Die Bank” restaurant, hvor man sidder og spiser i en gammel bank. En storbyferie i Hamborg vil med garanti ikke skuffe dig, så det er bare af at komme afsted!

Detaljer

Hos Travelbird har jeg fundet et fantastisk tilbud på et par skønne dage i Hamborg – og der er ledige datoer i påsken! Tilbuddet giver dig mulighed for at tilbringe enten 3 eller 4 dage på det 4 stjernede Hotel NH Hamborg Horner Rennbahn, inklusiv morgenmad. Foruden dette, medfølger der også et 1-dags Hamburg Card, som blandt giver gratis offentlig transport, rabatter på seværdigheder og meget mere!

I forhold til de ledige datoer, så kan du tage afsted i marts (også i påsken), i dette eksempel er der taget udgangspunkt i d. 31 marts. Derudover kan du komme afsted i april, maj og helt frem til august. Prisen svinger lidt frem og tilbage med cirka 200 kr., afhængig af hvilken måned du gerne vil rejse i – men det er stadigvæk et knaldgodt tilbud!

Prisen er fra 799 kr. pr. person (baseret på 2 personer) og derudover kommer der et bookinggegyr på 150 kr. pr. booking.

Book her

Storbyferie i Hamborg

Dette er inkluderet:

  • 2 eller 3 overnatninger i enkelt- eller dobbeltværelse (maks. 2 voksne + 1 barn 0-11 år) på Hotel NH Hamburg Horner Rennbahn****
  • Morgenmad
  • 1x Hamburg Card til 1 dag per person
  • Adgang til fitnessrum
  • Gratis parkering 

 

Transport

Her er en oversigt over hvordan du kommer til Hamborg:

Bus:
Du kan tage en bus fra Danmark og til Hamborg med Flixbus. Fra eksempelvis Frederica koster det cirka 400-500 kr. for en returbillet. Du kan læse mere om dette og bestille din billet her: Flixbus

Bil:
Hamborg ligger cirka 2 timer fra grænsen, så hvis man ejer en bil er det nemt at køre derned.

Tog:
Du kan tage toget fra Fredericia og til Hamborg for omkring 600 kr. tur/retur. Billetten bestilles hos DSB her: bestil togbillet. 

Fly:
Man har også mulighed for at flyve direkte fra København til priser fra omkring 500-700 kr. Du kan finde flybilletter på Momondo.

Opsummering

Opsummering: Storbyferie i Hamborg
→ Februar, marts og april
→ 3 dage på 4 stjernet hotel
→ Morgenmad
→ Hamburg Card (Gratis offentlig transport og meget mere)

Pris pr. person: 799 kr.

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk