Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Går du med en lille drøm om, at tage på en hyggelig juletur i december? Så er Hamborg en oplagt mulighed, specielt efter du har læst dette tilbud! Hamborg bugner af julehygge og byen er proppet med fantastiske julemarkeder! Derudover kan du med statsgaranti finde den perfekte julegave, enten på den populære gågade Jungerfernstieg, hvor du finder alle de store, internationale mærker, eller i det enorme Europa Passage – et indkøbscenter i 5 etager med mere end 120 butikker. Hamborg har også en masse gode spisesteder i mange forskellige genre. Oplev blandt andet den kendte “Die Bank” restaurant, hvor man sidder og spiser i en gammel bank.


Juletur til Hamborg: 2 dage på 4* hotel inkl. morgenmad
Samlet pris: 187 kr. pr. person.

 

Se tilbud her: 

Detaljer

Hos Hotelsspecials har de lige nu gang i tilbudskampagnen “Hotelweek”, hvor du kan finde nogle ret vilde tilbud på hoteller! Jeg er faldet over et tilbud på det 4-stjernede Leonardo Hotel i Hamborg, hvor du lige nu kan komme afsted til en vanvittig pris på kun 374 kr. for 1 overnatning i et dobbeltværelse inkl. morgenmad! Dvs. en pris på kun 187 kr. pr. person, hvis I rejser to personer! Du kan selvfølgelig sagtens forlænge opholdet til 2 eller 3 nætter, hvis du ønsker dette.

Leonardo Hotel er 4-stjernet og ligger cirka 4-5 km. syd fra Hamborgs centrum. På hotellet finder du blandt andet 2 restauranter, en bar, motionscenter og meget andet. Du checker ind på et 25 kvm. stort komfort dobbeltværelse, hvor du både har adgang til tv, wifi, minibar osv. Der medfølger desuden morgenmad i prisen!

Der er ledige datoer fra dags dato og frem til d. 28 december – så der er nok at vælge imellem! Hvis du vil afsted en fredag eller lørdag, så er det “kun” d. 21. – og 22. december der er ledige, så du skal ikke vente for lang tid med at booke.

OBS: Tilbuddet kan bookes t.o.m d. 03/12 2018.

Prisen er fra 187 kr. pr. person (baseret på 2 personer)
Derudover kommer der et bookinggegyr på 99 kr. pr. booking. 

Se tilbud her:

Storbyferie i Hamborg

Transport

Sådan kommer du til Hamborg:

Bus:
Du kan tage en bus fra Danmark og til Hamborg med Flixbus. Fra eksempelvis Frederica koster det cirka 400-500 kr. for en returbillet. Du kan læse mere om dette og bestille din billet her: Flixbus

Bil:
Hamborg ligger cirka 2 timer fra grænsen, så hvis man ejer en bil er det nemt at køre dertil.

Tog:
Du kan tage toget fra Fredericia og til Hamborg for omkring 600 kr. tur/retur. Billetten bestilles hos DSB her: bestil togbillet. 

Fly:
Man har også mulighed for at flyve direkte fra København til priser fra omkring 850 kr. Du kan finde flybilletter på Skyscanner.

Opsummering

Opsummering: Juletur til Hamborg
→ Ledige datoer i december
→ 1 overnatning på 4-stjernet hotel
→ Morgenmad

Pris pr. person: 187 kr.

Se tilbud her: 

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk