Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Dagens Scoop er en storbyferie til hyggelige Hamborg, som er Tysklands andenstørste by. Byen har en masse at byde på af blandt andet shopping, kultur og seværdigheder. Elsker du shopping, skal du besøge gågaden Jungerfernstieg, hvor du finder alle de store, internationale mærker. Du bør også slå vejen forbi Europa Passage – et kæmpe indkøbscenter i 5 etager med mere end 120 butikker. Når du bliver træt af at shoppe, kan du tage en bådtur på Hamborgs kanaler – den perfekte måde at opleve og se byen på, og helt perfekt i sommermånederne. Hamborg har også en masse gode spisesteder i mange forskellige genre. Oplev blandt andet den kendte “Die Bank” restaurant, hvor man sidder og spiser i en gammel bank. En storbyferie i Hamborg vil med garanti ikke skuffe dig, så det er bare af at komme afsted!

Storbyferie i Hamborg: 3 dage på et 4* hotel inkl. morgenmad
Samlet pris: 939 kr.

 

Se tilbud her: 

 

Detaljer

Hos Travelbird har jeg fundet et fantastisk tilbud på et par skønne dage i Hamborg – og der er ledige datoer hele sommeren (juni, juli, august)! Tilbuddet giver dig mulighed for at tilbringe enten 3 eller 4 dage på det 4-stjernede INNSIDE by Melia Hamburg Hafen, hvor morgenmad er inkluderet.

Hotellet er splinternyt og åbnede for første gang dørene i juli 2017. Hotellet ligger i midt i byen ved kanalerne – og i gåafstand til byens mange seværdigheder. På hotellet finder i lækre, moderne faciliteter og en god atmosfære. Hotellet har både restaurant og bar, samt et fitnessrum og sauna til fri afbenyttelse af hotellets gæster.

Prisen er fra 939 kr. pr. person (baseret på 2 personer) og derudover kommer der et bookinggegyr på 150 kr. pr. booking. 

Se tilbud her: 

hamborg

Dette er inkluderet:

  • 2 eller 3 overnatninger på INNSIDE by Melia Hamburg Hafen
  • Morgenmad
  • Adgang til fitness
  • Adgang til sauna
Transport

Sådan kommer du til Hamborg:


Bus:
Du kan tage en bus fra Danmark og til Hamborg med Flixbus. Fra eksempelvis Frederica koster det cirka 400-500 kr. for en returbillet. Du kan læse mere om dette og bestille din billet her: Flixbus

Bil:
Hamborg ligger cirka 2 timer fra grænsen, så hvis man ejer en bil er det nemt at køre dertil.

Tog:
Du kan tage toget fra Fredericia og til Hamborg for omkring 600 kr. tur/retur. Billetten bestilles hos DSB her: bestil togbillet. 

Fly:
Man har også mulighed for at flyve direkte fra København til priser fra omkring 500-700 kr. Du kan finde flybilletter på Momondo.

Opsummering

Opsummering: Storbyferie i Hamborg
→ Juni, juli og august
→ 3 dage på 4-stjernet hotel
→ Morgenmad

Pris pr. person: 939 kr.

Se tilbud her: 

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk