Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular
Dagens scoop

Dette Scoop er en luksus-storbyferie til hyggelige Hamborg og du kan komme afsted i efterårsferien! Byen, som er den næststørste i Tyskland, har en masse at byde på af blandt andet shopping, kultur og seværdigheder. Elsker du shopping, skal du besøge gågaden Jungerfernstieg, hvor du finder alle de store, internationale mærker. Du bør også slå vejen forbi Europa Passage – et kæmpe indkøbscenter i 5 etager med mere end 120 butikker. Hamborg har også en masse gode spisesteder i mange forskellige genre. Oplev blandt andet den kendte “Die Bank” restaurant, hvor man sidder og spiser i en gammel bank. En storbyferie i Hamborg vil med garanti ikke skuffe dig, så det er bare af at komme afsted!


Efterårsferie i Hamborg: 2 dage på et 5* spahotel inkl. morgenmad
Samlet pris: 589 kr.

 

Se tilbud her: 

 

Detaljer

Hos Travelbird har jeg fundet et fantastisk tilbud på et par skønne dage i Hamborg! Tilbuddet giver dig mulighed for at tilbringe enten 2 eller 3 dage på det lækre 5-stjernede Privathotel Lindtner Hamborg, hvor morgenmad er inkluderet.

Privathotel Lindtner er et elegant spahotel, som ligger cirka 30 minutter fra centrum, men bare rolig. Toget kører 2 km. fra hotellet og direkte ind til byen, så det er ganske nemt at komme frem og tilbage. På hotellet finder du blandt andet et stor spaafdeling med både sauna og dampbad, 2 restauranter, en bar, en hyggelig gårdhave og en pejsestue. Læn dig tilbage og bliv forkælet på det 5 stjernede luksushotel, hvor du godt kan forvente en service udover det sædvanlige!

Der er ledige datoer fra dags dato og frem til d. 30 december – så der er nok at vælge imellem! Prisen svinger mellem 569 på de billigste datoer og 639 kr. på de “dyreste” (i weekender), så er det klart til at betale!

OBS: Hvis du er en af de heldige, som har efterårsferie i uge 42/43, så kan du også komme afsted der!

Prisen er fra 589 kr. pr. person (baseret på 2 personer) og derudover kommer der et bookinggegyr på 150 kr. pr. booking. 

Se tilbud her:

 

Storbyferie i Hamborg

Dette er inkluderet:

  • Privathotel Lindtner Hamburge: 1 eller 2 overnatninger
  • Med morgenmad
  • Adgang til hotellets spa-lounge
  • Adgang til hotellets sauna og dampbad
  • 10% rabat på spa-behandlinger
  • Stor TV-pakke på værelset
  • Badekåbe og tøfler
Transport

Sådan kommer du til Hamborg:


Bus:
Du kan tage en bus fra Danmark og til Hamborg med Flixbus. Fra eksempelvis Frederica koster det cirka 400-500 kr. for en returbillet. Du kan læse mere om dette og bestille din billet her: Flixbus

Bil:
Hamborg ligger cirka 2 timer fra grænsen, så hvis man ejer en bil er det nemt at køre dertil.

Tog:
Du kan tage toget fra Fredericia og til Hamborg for omkring 600 kr. tur/retur. Billetten bestilles hos DSB her: bestil togbillet. 

Fly:
Man har også mulighed for at flyve direkte fra København til priser fra omkring 850 kr. Du kan finde flybilletter på Skyscanner.

Opsummering

Opsummering: Storbyferie i Hamborg
→ Ledige datoer frem til december
→ 2 dage på 5-stjernet hotel
→ Morgenmad

Pris pr. person: 589 kr.

Se tilbud her: 

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk