Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Så kan du godt pakke kufferten og forberede et par italienske gloser, for Dagens Scoop er en storbyferie i Rom! Italiens hovedstad har en helt unik stemning, som der ikke findes i andre storbyer. Byen er et tag-selv bord fyldt med kultur og monumenter, shoppingmuligheder og selvfølgelig det italienske køkken. Der findes utrolig mange seværdigheder i Rom og hvis jeg skal nævne dem alle sammen her, bliver jeg ikke færdig i dag! Men du kan ikke besøge byen, uden at opleve Peterskirken (verdens største kirke frem til 1989), Fontana di Trevi (måske verdens mest kendte springvand) og selvfølgelig det store Colosseum, som er et af verdens Syv Nye Underværker.

Vi har endda en guide, som er dedikeret til denne smukke by. Vores Out & About storbyguide, giver dig de bedste tips til hvad du skal opleve i Rom. Du finder guiden her: ROM-GUIDE


Storbyferie i Rom: 4 dage på 4* hotel (m. morgenmad) inkl. fly
Samlet pris: 927 kr.

 

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Fly

Fly fra København:

Storbyferie i Rom

Prisen for flybilletterne er på 354 kr. pr. person.

Se flytilbud her:     

Fly fra Billund:

Storbyferie i Rom

Prisen for flybilletterne er på 483 kr. pr. person.

Se flytilbud her:     

Flybilletterne til dette scoop er fundet på Skyscanner og du kan flyve fra både København eller Billund. Fra København har du mange forskellige muligheder, her kan du nemlig flyve med både Ryanair (de billigste), Norwegian og SAS. Fra Billund er det mere begrænset med muligheder, da det kun er Ryanair som flyver til Rom – Ryanairs rute fra Billund til Rom flyves desuden kun frem til og med oktober.

Ovenstående eksempel fra København er fra d. 5 november til d. 8 november og fra Billund d. 15 september til d. 18 september, men der er mange mulige afrejsedatoer! Du kan finde billige flybilletter fra september og helt frem til og med december, med undtagelse af efterårsferien, hvor priserne stiger til 1800-2000 kr. 

Andre rejsedatoer:

Herunder er en oversigt over andre rejsedatoer fra både København og Billund. De datoer jeg har udvalgt, er hvor du kan komme afsted for mellem 400-700 kr., men du kan sagtens finde flere.

Fra København:

 

Fra Billund:

Hotel

Hotel Regent:

Til dagens scoop i romantiske Rom, har jeg fundet et super fint 4* hotel. Hotellet hedder Hotel Regent og har blandt andet en restaurant, bar/lounge og der er gratis wifi. Hotellet ligger 4-5 km. fra centrum, men bare rolig. Der går både bus og metro tæt på hotellet og ind til centrum. Er du frisk på en gåtur, kan du gøre det på cirka 40 minutter. Du kan se mere til hotellets beliggenhed via kortet herunder. Der medfølger desuden morgenmad i prisen og morgenmaden bliver endda rost af gæsterne! 

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?

På TripAdvisor får hotellet ros, og er vurderet til 3,0 ud af 5. Normalt vil jeg ikke anbefale et hotel med denne vurdering, men jeg har været igennem mange af anmeldelserne og de fleste er utilfredse med beliggenheden. Som jeg dog har forklaret ovenfor, så går der både bus og metro tæt på, så det er altså ikke noget du skal være bekymret for. En ting som mange af gæsterne dog roser er morgenmaden, så den kan du godt glæde dig til. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 1154 kr. hvilket svarer til 573 kr. pr. person.

OBS: På Skyscanner skal du vælge at booke igennem Expedia eller Hotels.com for at få gratis morgenmad!

Se hoteltilbud her:

Du kan selvfølgelig finde hoteller i alle slags kategorier i Rom. Hvis du ønsker at se en oversigt over dem, kan du klikke her: Hoteller i Rom

    Klik på billedet for at forstørre
Billetter

Vil du undgå at stå i en lang og langsom billetkø til byens seværdigheder? Jeg anbefaler at du booker billetterne inden afrejsen. Her er en oversigt:

Transport

Roms Ciampino lufthavn ligger godt 16 km. fra centrum og jeg anbefaler at du tager enten bus eller taxa.

Bus:
Den billigste metode er at tage en Terravision Bus fra lufthavnen og til Roms centrale busstation, Termini Station Rome. Denne tur koster cirka 10 euro (for en retur), hvilket svarer til cirka 70 kr. hvis du booker i forvejen. Du kan booke billetter via dette link: Book busbillet her.

Når du er fremme på Termini stationen, skal du blot tage bus 910 til stoppestedet “Staz.ne Euclide”, hvorfra du skal gå i 5 minutter hen til hotellet. Hele turen tager cirka 20 minutter. Du kan se en oversigt over denne rute her: Se busrute

Taxa:
Hvis du vil med en taxa, skal du nok forvente at betale på den gode side af 300-400 kr. Husk at tage en autoriseret taxa, som er kendetegnet ved den hvide farve og et stort TAXI skilt på taget.

Opsummering

Opsummering: Storbyferie i Rom
→ F.eks. fra d. 5 november til d. 8 november
→ Fly fra København til Rom med Ryanair
→ 3 nætter på 4* Hotel Regent
→ Morgenmad

Pris pr. person:
Fly: 354 kr.
Hotel: 573 kr.
Samlet: 927 kr.

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk