Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

FA CUP semifinale på Wembley

Dagens scoop går til London og et af verdens mest ikoniske fodboldstations. På det legendariske Wembley Stadium tørner Tottenham – Manchester United sammen i FA Cuppens semifinale. Du har du mulighed for at komme afsted til kampen, til en yderst fordelagtig pris!

Eriksen, Pogba og Kane venter på dig!
Begge klubber har udspillet deres roller i både Premier League og Champions League og FA Cuppen er derfor deres sidste mulighed for at vinde et trofæ i denne sæson. Uanset om du er fan af Tottenham eller Manchester, eller måske bare elsker en god fodboldkamp, så er du derfor garanteret en fantastisk, og ikke mindst intens oplevelse. Du får mulighed for at opleve en engelsk topkamp på Wembley Stadium, som højst sandsynligt er fyldt op til kampen, hvilket vil sige at der er 90.000 mennesker på plads.

Fly, hotel og kampbillet
I dette scoop jeg har fundet både fly, hotel og kampbilletter til dig og det hele er med i den viste pris!

TIP: Vi har lavet en KÆMPE guide til London, læs den inden afrejsen og spar penge på transport, seværdigheder og meget mere. Du finder guiden her: Travelscoops London-guide

Fly

Til dette scoop er der mulighed for at flyve fra både København, Aalborg (andre datoer), Billund og Hamborg. De billigste billetter finder du fra Aalborg, dog skal du være opmærksom på at det er fra d. 19 -22 april, hvor afrejsedatoen fra København, Billund og Hamborg er fra d. 20-22 april. Vælger du derfor at flyve fra Aalborg, skal du huske at tilføje en ekstra hotelovernatninger!

Fly fra København:

Flybilletterne jeg har fundet på Momondo er fra København og direkte til London (STN) med Ryanair. Afrejse fra København er d. 20 april kl. 22.15 og du er fremme i London (STN) 23.15 lokal tid, flyrejsen tager cirka 2 timer. Hjemrejsen er d. 22 april kl. 14.20 og du er tilbage i København kl. 17.05. 

Prisen for flybilletterne er på 434 kr. pr. person.

Se tilbud på flybilletter her:

Tottenham - Manchester United

Ønsker du et tidligere afrejsetidspunt?
Jeg har også fundet en anden afgang hvor afrejsetidspunktet ligger om morgenen d. 20 april. Afrejse fra København er her kl. 07.15 og du er fremme i London 08.15 lokal tid. Hjemrejsen er den samme som ovenstående, altså kl. 14.20 d. 22 april. 

Prisen for flybilletterne er på 467 kr. pr. person.

Se tilbud på flybilletter her:

Tottenham - Manchester United

 

Fly fra Billund:

Afrejse fra Billund er d. 20 april kl. 19.35 og du er fremme i London (LHR) 20.25 lokal tid, flyrejsen tager cirka 1 time og 50 minutter. Hjemrejsen er d. 22 april kl. 07.45 og du er tilbage i Billund kl. 10.25. 

Prisen for flybilletterne er på 852 kr. pr. person.

Se tilbud på flybilletter her:

Tottenham - Manchester United

 

Fly Fra Aalborg:

Dette eksempel er fra d. 19 april til d. 22 april. Du flyver fra Aalborg kl. 12.00 og du er fremme i London (STN) kl. 12.35 (lokal tid). Hjemrejsen er kl. 07.55 og du er tilbage i Aalborg kl. 10.30.

Prisen for flybilletterne er på 243 kr. pr. person.

Se tilbud på flybilletter her:

Tottenham - Manchester United

Har du ikke noget imod at flyve fra Hamborg? 

Her kan du finde billetter fra kun 290 kr. Du finder flybilletter fra Hamborg til London ved at klikke her eller på knappen herunder.

Find flybilletter fra Hamborg her:

Hotel

Point A Hotel Paddington:

Jeg har fundet et godt “budget-hotel” i London, som hedder Point A Hotel – Paddington (4,0 ud af 5 på Tripadvisor) Hotellet ligger i det populære Paddington område, hvor du bor tæt på både centrum og samtidig har utrolig gode transportmuligheder i nærheden, hvilket gør det nemt at komme til og fra lufthavnen og til Wembley Stadium. Du kan se mere til hotellets placering via kortet herunder.

Faciliteter:
Point A Hotel er som sagt en kæde af budget-hoteller i London, men det skal du bestemt ikke lade dig skræmme af! Hotellerne har en rigtig fin standard og et moderne design. Værelserne er tilpas store og med både tv, gratis wifi og et dejligt stort badeværelse.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost af gæsterne, hvor de har får vurderingen 4,0 ud af 5. De fremhæver blandt andet beliggenheden, personalet og hotellets stand, herunder at stedet er rent og flot. En anden vigtig ting er at hotellets senge bliver rost og hvem sætter ikke pris på en god nats søvn? Du kan læse alle hotellets anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 2 nætter i et dobbeltværelse er 1839 kr, hvilket svarer til 920 kr. pr. person.

Vær opmærksom på at hvis du vælger at flyve fra Aalborg, skal du have 3 overnatninger i stedet for 2 overnatninger. Det kan du blot rette, når du booker hotellet.

Se hoteltilbud her:

London har tusindvis af hoteller alle slags prisniveauer. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller i London

  Klik på billedet for at forstørre
Billetter

Kampen spilles på Wembley Stadium d. 21 april kl. 17.15. Billetterne kan købe hos ARTE Udland og de koster 1933 kr. stykket. Du kan læse mere omkring billetterne og bestille dem via dette link: Tottenham – Manchester United billetter

Se tilbud her:

Tottenham - Manchester United

Billetterne er inklusiv:

 • Separat indgang til stadion, ingen køer
 • Brede, polstrerede stole med armlæn
 • Midtertribunen
 • Kampprogram
 • Adgang til Club Wembleys barer og restauranter
 • Arenaen åbner 2,5 time før kampen
 • Ingen dresscode (fodboldtrøjer/holdfarver er ikke tilladt)
 • En afslappet og uformel atmosfære – børn og familier er velkomne
 • Betting-muligheder
Transport

Du skal hverken bekymre dig om hvordan du kommer til og fra lufthavnen, eller hvordan du skal transportere dig rundt i London. Vi har skrevet en stor guide til London, som indeholder råd til hvordan transport i London fungere – samt hvordan du sparer MANGE penge på den! Tryk herunder og bliv klogere.

Læs vores London-guide her:

Opsummering

Opsummering: Tottenham – Manchester United
→ d. 20 april til d. 22 april
→ Fly fra København til London med Ryanair
→ 2 nætter på 2,5* Point A Hotel – Paddington
→ Kampbillet

Pris pr. person:
Fly: 434 kr.
Hotel: 920 kr.
Kampbillet: 1933 kr.
Samlet: 3287 kr.

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk