Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Her er det ultimative tilbud til din efterårsferie! Tag familien eller vennerne med til Europas største badeland, Tropical Islands, som ligger nær Berlin. Det er placeret under en KÆMPE kuppel, som gør det muligt at stimulere et tropisk klima og temperaturen ligger konstant på cirka 26 grader. Kuplen rummer et paradis med sandstrand, vandrutsjebaner, regnskov samt en lagune med vandfald. Udenfor er der et stort område med swimmingpools, vandlegepladser og meget mere. Tropical Island er for folk i alle aldre. Til de voksne findes også en spa- og wellnessafdeling, som indeholder sauna, dampbad, massage og fitnesscenter. Hvad venter du på? Tag på en uforglemmelig miniferie til Europas største badeland.


Europas største badeland: 2 dage i Tropical Islands med morgenmad
Samlet pris: 649 kr. 

 

Se tilbud her: 

Er du endnu ikke overbevist? Så tjek denne video!

Detaljer

Hos Travelbird har jeg fundet et tilbud på en tur, til det ultra populære Tropical Islands i Tyskland, som er Europas største badeland – og du kan komme afsted i efterårsferien!

Tilbuddet er skruet sådan sammen, at du bor på det 4 stjernede Spreewald Parkhotel Van der Valk, som ligger cirka 17 km. Tropical Island. Her får i et værelse med plads til 2 voksne og 2 børn (op til 12 år).  På hotellet medfølger der morgenmad og adgang til sauna. Du kan desuden vælge mellem 1 eller 2 overnatninger på hotellet. 

Du kan komme afsted på stort set alle dage fra dags dato og frem til d. 19 december (bortset fra fredage og lørdage, da de allerede er udsolgt) – så der er nok datoer af vælge imellem. HVIS du er en af de heldige som har efterårsferie, så kan du endda også komme afsted både tirsdag, onsdag og torsdag!

 

Prisen er fra 649 kr. pr. person (baseret på 2 personer) og derudover kommer der et bookinggegyr på 150 kr. pr. booking.

Se tilbud her:

Tropical Islands

 

Dette er inkluderet:

  • Spreewald Parkhotel Van der Valk: 1 eller 2 overnatninger
  • Med morgenmad
  • Fri brug af hotellets sauna
  • Entrébillet til badelandet i Tropical Islands ELLER Kombi-entrébillet til badelandet og saunaområdet i Tropical Islands (kan tilkøbes i bookingprocessen)
Transport

Bil:
Hotellet og Tropical Islands ligger cirka 500 km. fra den danske grænse, så man kan sagtens køre derned. Der er desuden gratis parkering på hotellet.

Opsummering

Opsummering: Europas største badeland
→ Ledige datoer fra oktober til december
→ 1 eller 2 overnatninger på 4 stjernet hotel
→ Morgenmad
→ Adgang til Tropical Islands
→ Gratis parkering ved hotellet

Prisen er fra 649 kr.

Se tilbud her:

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk