Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Dette scoop går til romantikkens hovedstad, Venedig. Byen er optaget på UNESCOS verdensarvsliste, blandt andet fordi at den er bygget på pæle i vandet, og faktisk flere gange har været dømt til at “drukne” og forsvinde grundet oversvømmelser (bare rolig – det sker ikke mens du besøger byen). Under dit ophold er du nødt til at slå vejen forbi Markuspladsen i hjertet af byen, hvor du også finder en smukke og berømte Markuskirke. Spis dig gennem byens mange lækre restauranter, som med garanti servere hjemmelavede specialiteter som pizza og pastaretter. Efter maden kan du passende tage en “obligatorisk” sejltur igennem byen i en af de mange gondoler, som byen er kendt for. En forlænget weekend i Venedig er perfekt som en romantisk weekend-getaway, så har du planer om at overraske en af dine nærmeste, så er dette scoop den oplagte mulighed.

 


Forlænget weekend i Venedig: 4 dage på 3* hotel inkl. fly
Samlet pris: 739 kr.

 

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Fly

Fly fra Hamborg:

Venedig

Prisen for flybilletterne er 152 kr. pr. person.

Se flytilbud her:     

Fly fra København:

Venedig

Prisen for flybilletterne er 563 kr. pr. person.

Se flytilbud her:     


Sidder du ned? Ellers vil jeg anbefale dig at du straks sætter dig! I dag har jeg nemlig fundet billige flybilletter fra Hamborg til romantikkens hovedstad, Vennedig. På Skyscanner har jeg fundet enkeltbilletter til priser på mellem 70-100 kr. i både november og december og du kan derfor komme tur/retur for cirka 150 kr. Jeg har f.eks. fundet billetter til 152 kr. fra d. 10-13 november. 

Du kan endda også finde billige flybilletter fra København. Prisen ligger på cirka 500-700 kr., hvilket også er usædvanlig billigt for flybilletter til Venedig. Ovenstående eksempel er fra d. 29 september – 2 oktober, men du kan finde lignende tilbud i store dele af oktober måned.

Andre rejsedatoer fra Hamborg:

 

Andre rejsedatoer fra København:

Hotel

Hotel Citta di Milano:

Jeg har fundet et utroligt charmerende og autentisk 3 stjernet hotel i Venedig, som hedder Hotel Citta di Milano. Hoteller ligger i San Marco, som er selve “hjertet” af Venedig. Her er du i gåafstand til både Markudspladsen, shopping osv. 

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost af gæsterne, hvor de får vurderingen 3,0 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets centrale beliggenhed og for hotellets autentiske stemning. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse er 1174 kr, hvilket svarer til 587 kr. pr. person.

Se hoteltilbud her:

Du kan finde mange forskellige hoteller i Venedig. Du finder en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller i Venedig

    Klik på billedet for at forstørre
Transport

Herunder finder du en komplet oversigt over transport til og fra lufthavnen. Meget af transporten i Venedig foregår på “vands” med færge/vandbus, så du skal ikke lade dig afskrække af, at det er en del af den offentlige transport i byen.

Hvis du lander i Treviso Lufthavnen (TSF):

Treviso Airport ligger cirka 50 km. fra Venedig og her lander du, hvis du flyver fra Hamborg med Ryanair. Den nemmeste og billigste måde vil være at benytte den offentlige transport. Du kan finde en komplet ruteplan her: Transport fra TSF Airport og til hotellet.

Hvis du lander i Marco Polo Lufthavnen (VCE):

Marco Polo Lufthavnen ligger tættere på selve Venedig. Her lander du hvis du flyver med Easyjet fra København. Du finder en ruteplan her: Transport fra VCE airport til hotellet

Opsummering

Opsummering: Forlænget weekend i Venedig
→ d. 10 – 13 november
→ Fly fra Hamborg til Venedig med Ryanair
→ 3 nætter på 3* Hotel Citta di Milano

Pris pr. person:
Fly: 152 kr.
Hotel: 587 kr.
Samlet: 739 kr.

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk