Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Dagens scoop går til romantiske Venedig. Byen, som er bygget på pæle i vandet og flere gange har været dømt til at “drukne” og forsvinde grundet oversvømmelser (bare rolig – det sker ikke mens du besøger byen). Venedig er optaget på UNESCOS verdensarvsliste og når du først har oplevet byen, forstår du godt hvorfor! Slå vejen forbi Markuspladsen i hjertet af Venedig og oplev en af byens mange lækre restauranter som serverer hjemmelavede specialiteter som pizza og pastaretter. Du er selvfølgelig også nødt til at opleve en sejltur i gondol gennem byen smukke kanaler. En forlænget weekend i Venedig er perfekt som en lille getaway; kombiner storby- og badeferie i løbet af sommermånederne. Har du planer om at overraske en af dine nærmeste, så er dette scoop den oplagte mulighed.

 


Forlænget weekend i Venedig: 4 dage på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 1185 kr.

 

Se flytilbud     

Se hoteltilbud

Fly

Fly fra Hamborg:

Forlænget weekend i Venedig

Prisen for flybilletterne er 256 kr. pr. person.

Find flybilletter her:

Skyscanner kan du lige nu finde billige flybilletter til Venedig fra Hamborg. Ovenstående eksempel er med Ryanair fra d. 14-17 juni, men du kan finde billige billetter henover hele sommeren! De billigste billetter finder du fra Hamborg, hvor du kan komme afsted fra 250-700 kr. men der er også mulighed for at flyve fra København, dog til priser fra 1000 kr. Dem kan du finde her: Flybilletter fra København

Andre rejsedatoer:

 

Hotel

Le Boulevard:

Jeg har fundet et utroligt charmerende og autentisk 4 stjernet hotel i Venedig, som hedder Le Boulevard. Hotellet ligger på øen Lido, som ligger 10 minutters sejlads fra Markuspladsen i det centrale Venedig og her kan du blandt andet finde nogle dejlige badestrande!

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost af gæsterne, hvor de får vurderingen 3,5 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets beliggenhed tæt på stranden, restauranter og vandbusserne ind til Venedig. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse er 1857 kr, hvilket svarer til 929 kr. pr. person.

Find hotel her:            

Du kan finde mange forskellige hoteller i Venedig. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller i Venedig

    Klik på billedet for at forstørre
Transport

Herunder finder du en komplet oversigt over transport til og fra lufthavnen. Meget af transporten i Venedig foregår på “vands” med færge/vandbus, så du skal ikke lade dig afskrække af at det er en del af den offentlige transport i byen.

Hvis du lander i Treviso Lufthavnen (TSF):

Treviso Airport ligger cirka 50 km. fra Venedig. Den nemmeste og billigste måde vil være at benytte dig af offentlig transport, hvor du kan se en komplet ruteplan her: Transport fra TSE Airport og til hotellet. Du skal først med en bus til byen og derefter med “vandbus” hen til Lido, hvor hotellet ligger. Turen tager cirka 2 timer.

Hvis du lander i Marco Polo lufthavnen (VCE):

Marco Polo lufthavnen ligger knap 20 km. fra Venedig. Lander du her, vil jeg også anbefale dig at benytte offentlig transport. Ruten kan du se her: Transport fra VCE airport og til hotellet. Her skal du også med både bus og vandbus og turen tager 1 time og 10 minutter.

Opsummering

Opsummering: Forlænget weekend i Venedig
→ d. 14 juni til d. 17 juni
→ Fly fra Hamborg til Venedig med Ryanair
→ 3 nætter på 4 stjernet Le Boulevard

Pris pr. person:
Fly: 256 kr.
Hotel: 929 kr.
Samlet: 1185 kr.

Find flybilletter her:

Find hotel her:           

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk