Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Er du klar på en weekend i romantikkens hovedstad, Venedig? Byen er optaget på UNESCOS verdensarvsliste, blandt andet fordi at den er bygget på pæle i vandet, og faktisk flere gange har været dømt til at “drukne” og forsvinde grundet oversvømmelser (bare rolig – det sker ikke mens du besøger byen). Under dit ophold er du nødt til at slå vejen forbi Markuspladsen i hjertet af byen, hvor du også finder den smukke og berømte Markuskirke. Spis dig gennem byens mange lækre restauranter, som med garanti servere hjemmelavede specialiteter som pizza og pastaretter. Efter maden kan du passende tage en “obligatorisk” sejltur igennem byen i en af de mange gondoler, som byen er kendt for. En forlænget weekend i Venedig er perfekt som en romantisk weekend-getaway, så har du planer om at overraske en af dine nærmeste, så skal du læse med her!


Forlænget weekend i Venedig: 4 dage på 3* hotel inkl. fly
Samlet pris: 705 kr.

 

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Fly

Fly fra Hamborg:

Venedig

Prisen for flybilletterne er 149 kr. pr. person.

Se flytilbud her:     


Fly fra København:

Venedig

Prisen for flybilletterne er 848 kr. pr. person.

Se flytilbud her:     

Sidder du ned? Ellers vil jeg anbefale dig at du straks sætter dig! I dag har jeg nemlig fundet billige flybilletter fra Hamborg til romantikkens hovedstad, Venedig. På Momondo har jeg fundet enkeltbilletter til priser på mellem 70-100 kr. og du kan derfor komme tur/retur for cirka 150 kr. Jeg har f.eks. fundet billetter til 149 kr. fra d. 15-18 december.

Hvis ikke du har planer om, at slutte året af med en julerejse, så bare rolig. Du kan nemlig også finde disse billige flybilletter i både januar og februar 2019. Herunder har jeg fundet en oversigt over datoer, hvor du finder de billigste billetter.

Normalt kan du sagtens flyve direkte fra København til Venedig, men den rute åbner først igen til april 2019, hvilket betyder at det ikke er aktuelt i dette tilbud. Du kan dog sagtens finde billetter med en mellemlandning, også til en fornuftig pris! Eksemplet herover er fra d. 15-18 december, hvor du flyver med SWISS AIR (via Zurich). Den slags billetter kan du finde stort set hver dag, så hvis du er frisk på en kort mellemlandning, er der en masse muligheder!

Andre rejsedatoer fra Hamborg:

Hotel

Hotel Citta di Milano:

Jeg har fundet et utroligt charmerende og autentisk 3 stjernet hotel i Venedig, som hedder Hotel Citta di Milano. Hoteller ligger i San Marco, der er selve “hjertet” af Venedig. Her er du i gåafstand til både Markudspladsen, byens bedste shoppingsteder og meget andet! Du checker ind på et standard-dobbeltværelse med både gratis wifi og tv. 

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost af gæsterne, hvor de får vurderingen 3,0 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets centrale beliggenhed og for hotellets autentiske stemning. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse er 1111 kr, hvilket svarer til 556 kr. pr. person.

Se hoteltilbud her:

Du kan finde mange forskellige hoteller i Venedig. Du finder en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller i Venedig

    Klik på billedet for at forstørre
Transport

Herunder finder du en komplet oversigt over transport til og fra lufthavnen. Meget af transporten i Venedig foregår på “vands” med færge/vandbus, så du skal ikke lade dig afskrække af, at det er en del af den offentlige transport i byen.

Hvis du lander i Treviso Lufthavnen (TSF):

Treviso Airport ligger cirka 50 km. fra Venedig og her lander du, hvis du flyver fra Hamborg med Ryanair. Den nemmeste og billigste måde vil være at benytte den offentlige transport. Du kan finde en komplet ruteplan her: Transport fra TSF Airport og til hotellet.

Hvis du lander i Marco Polo Lufthavnen (VCE):

Marco Polo Lufthavnen ligger tættere på selve Venedig. Her lander du hvis du flyver med Easyjet fra København. Du finder en ruteplan her: Transport fra VCE airport til hotellet

Opsummering

Opsummering: Forlænget weekend i Venedig
→ d. 15. – 18. december
→ Fly fra Hamborg til Venedig med Ryanair
→ 3 nætter på 3* Hotel Citta di Milano

Pris pr. person:
Fly: 149 kr.
Hotel: 556 kr.
Samlet: 705 kr.

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk