Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Intro

Dagens scoop er en vinterferie i Gdansk, som vi her hos Travelscoop har et godt øje til! Gdansk i Polen er måske ikke det er ligger øverst på folks to-do liste, men ikke desto mindre er det en fantastisk charmerende by. Det lave prisniveau, gør Gdansk til den perfekte destination til et par hyggelige dage, hvor du både kan nyde noget god mad og samtidig få shoppet lidt. I Gdansk finder du historiske bygninger, side om side med caféer, lækre restauranter og shoppingcentre. Nyd en kop kaffe i en af byens parker eller på Dlugi Targ-pladsen, som oftest bliver betegnet som en af Europas smukkeste pladser. Vil du gerne lidt væk i din vinterferie, så er dette et godt bud!

Fly

Dagens scoop går til smukke Gdansk i Polen. Jeg har fundet billige flybilletter fra både Billund og Århus.

Fly fra Billund:
Flybilletterne jeg har fundet på Momondo er fra Billund og direkte til Gdansk med Wizz Air . Der er afgang fra Billund lørdag d. 17 februar kl. 12.45 og du lander i Gdansk kl. 14.00. Rejsen tager 1 time og 15 minutter. Hjemrejsen er tirsdag d. 20 februar kl. 10.55 og du lander i Billund Lufthavn kl. 12.15. Prisen for flybilletterne er 158 kr.

Bestil flybilletter her:

Vinterferie i Gdansk

Andre rejsedatoer:
Du kan finde mange billige afrejsedatoer i både februar og marts og de fleste af dem ligger under 200 kr. tur/retur. Her en oversigt over nogle af datoerne:

Februar:
20-24
24-27

Marts:
3-6
6-10
10-13
13-17

Fly fra Århus:
Der er også mulighed for at flyve billigt fra Århus og til Gdansk med Ryanair. Det gælder både i det meste af februar og marts. De flyver på mandage og torsdage og du kan eksempelvis flyve for 115 kr. tur/retur fra d. 19 februar og til d. 22 februar.

Bestil flybilletter her:

Vinterferie i Gdansk

Hotel

Hotellet til dagens scoop er det lækre, 4 stjernede Hotel Sadova (8,8 ud af 10 på Tripadvisor).  Hotellet ligger i centrum af Gdansk og med kort afstand til den gamle bydel. Der er indendørs pool, fitness restaurant og bar, samt gratis wifi. Der er desuden mulighed for tilkøb af morgenmad.
Prisen for 3 nætter er 522 kr. pr. person for et dobbeltværelse.

Bestil hotel her:

    Klik på billedet for at forstørre
Transport

Taxi:
Der er cirka 12 km. fra lufthavnen og til cemtrum af Gdansk, så tager man tager en taxa er prisen omkring 100 kr. Led efter taxaselskabet City Plus Neptun, så er du garanteret en ordentlig kvalitet.

Bus:
Vil du tage en bus fra lufthavnen af, så skal du lede efter ZTM busserne. Bus nummer #210B forbinder lufthavnen med byen og har en transporttid på cirka 30 minutter. Prisen er cirka 2,50 ZL som svarer til 5 kr.

Opsummering

Opsummering: Vinterferie i Gdansk
→ d. 17 februar til d. 20 februar
→ Fly fra Billund til Gdansk med Wizz Air
→ 3 dage på 4* spahotel Hotel Sadova

Pris pr. person:
Fly: 158 kr.
Hotel: 522 kr.
Samlet: 680 kr.

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk