Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Dagens scoop er en vinterferie i New York, den perfekte by til et par fantastiske feriedage! Byens knap 8 millioner indbyggere giver en fantastisk multikulturel stemning, som du sjældent finder et andet sted i verden. De gule taxier, høje skyskrabere, den fantastiske Central Park er kun et lille udpluk af hvad der venter dig. I New York er der noget for enhver smag, og man løber aldrig tør for noget at lave. Frihedsgudinden, Empire State Building, Chinatown, Times Square – vi kan blive ved. Udover alle seværdighederne, har byen selvfølgelig også nogle helt fantastiske shoppingmuligheder, så du kan godt finde dit indre “shopping-gen” frem inden afrejsen! En vinterferie i New York er et eventyr der venter på dig, så skynd dig at pakke en kuffert og gør dig klar til at få en oplevelse for livet.

Fly

Flybilletterne har jeg i dag fundet hos Momondo. Turen går til New York med fly fra enten København eller Billund.

Afrejse fra København er d. 16/2 kl. 11.35 og du er fremme i New York kl. 16.25 lokal tid, flyrejsen tager cirka 10 timer og 50 minutter. På vejen er der en mellemlandning i Rejkavik på Island, men bare rolig, det er kun på 1 times tid. Hjemrejsen er d. 21/2 kl. 17.40 og du er tilbage i København kl. 10.50 næste dag. Ligeledes på hjemrejsen er der en mellemlandning i Rejkavik på 1 time og 35 minutter. Prisen for flybilletterne er 1940 kr. pr. person.

Bestil flybilletter her: 

Vinterferie i New York

Foretrækker du at flyve direkte, så kan du flyve med Norwegian på samme dag, for kun et par hundrede kroner mere. Prisen for flybilletterne er 2247 kr. pr. person.

Bestil flybilletter her:

Vinterferie i New York

Andre rejsedatoer:
Der er stort set billige billetter til New York de næste par måneder frem. Enten med Wow Air, hvor du mellemlander eller med Norwegian, hvor du kan flyve direkte. Prisen spænder imellem cirka 2000-3000 kr. Jeg har dog fundet nogle andre rejsedatoer hvor du kan flyve for under 2500 kr., dem får du lige her:

Februar:
19-24
20-25
23-27

Marts:
2-7
3-8
5-10
7-11
8-12
9-14
Og mange flere..

Vil du rejse på andre datoer end mit eksempel ovenover, så kan du selv lege lidt med datoerne inde på Momondo.

Fly fra Billund:

Der er skam også mulighed for at flyve fra Billund, dog går der ingen direkte afgange. Jeg har dog fundet en afgang på samme dato som dette scoop, til yderst fornuftige penge. Du kan flyve med Air France og til New York, med en mellemlandning i Amsterdam. Prisen for flybilletterne er 2124 kr. pr. person.

Bestil flybilletter her:

Vinterferie i New York

Hotel

Jeg har fundet er et anmelderost 3,5 stjernet hotel som hedder LIC Hotel  (8,8 ud af 10 på Tripadvisor). Hotellet ligger på Long Island, men Subway’en er tæt på, så det tager kun 10-15 minutter at komme ind til Manhatten. Hotellet har, som jeg nævnte før, fået rigtig gode anmeldelser og det er nogle dejlige, store værelser man får, specielt i forhold til hvad man oftest ser på typiske New York hoteller. Der medfølger desuden morgenmad i prisen og der er gratis wifi.

Prisen for 5 nætter er 1491 kr. pr. person for et dobbeltværelse.

    Klik på billedet for at forstørre
Transport

Transport fra lufthavnen og til hotellet:

Hotellet ligger cirka 20 km. fra lufthavnen, så du har mulighed for at tage tog/metro eller taxi.

Tog/metro:
Fra lufthavnen tager det cirka 1 time via Airtrain og tog/metro. Du tager Airtrain til Jamaica Station og efterfølgende skifter du til linie E. Du finder en ruteplan via dette link: Se ruteplan.

Taxa:
Der er ofte kø i New York og en tur i taxa kan derfor hurtigt tage utrolig lang tid og koste en del penge. Jeg vil derfor anbefale dig at kigge nærmere på ovenstående løsning, med mindre at du bare gerne vil køres direkte til hotellet og ikke tænker nærmere over prisen.

Opsummering

Opsummering: Vinterferie i New York
→ d. 16 februar til d. 21 februar
→ Fly fra København til New York med Norwegian
→ 5 nætter på 3,5 stjernet LIC Hotel 
→ Morgenmad

Pris pr. person:
Fly: 1940 kr.
Hotel: 1491 kr.
Samlet: 3431 kr.

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk