Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Dagens scoop er en weekend i Amsterdam i januar. Oplev byen med de mange kanaler, smukke huse og en fantastisk, og ikke mindst afslappende stemning. Amsterdam er oplagt til en afslappende weekend, hvor den kan stå på både shopping, kulturoplevelser og noget god mad. Amsterdam har nogle spændende seværdigheder, hvor blandt andet Van Gogh Museum og Anne Franks Hus er et besøg værd. Byen har også et kæmpe Heineken-museum, hvor du kan kombinere en rundvisning, med en ølsmagning. Byen er en sammensætning af mange forskellige kulturer og det sætter også sit præg på madfronten. Her finder du både almindelige- og gourmetrestauranter, caféer, gadekøkkener og meget mere! Smag de traditionelle hollandske retter, som f.eks. røget pølse med kartoffelmos eller et papir-kræmmerhus med pommes frites og mayo! En weekend i Amsterdam er den perfekte storbyferie, så hvad venter du på?

Fly

Flybilletterne jeg har fundet på Momondo er fra København og direkte til Amsterdam med Norwegian. Afrejse fra København er d. 19/1 kl. 15.00 og du er fremme i Amsterdam 16.25  lokal tid, flyrejsen tager cirka 1 time og 25 minutter. Hjemrejsen er d. 22/1 kl. 16.55 og du er tilbage i København kl. 18.15. Prisen for flybilletterne er på 505 kr. pr. person.

Weekend i Amsterdam

Andre rejsedatoer:
Der er billige flybilletter til Amsterdam i store dele af januar og februar, så passer ovenstående datoer ikke, så skulle der være god mulighed for at finde nogle andre datoer inde på Momondo. Hvis du gerne vil rejse over en weekend, så er disse datoer også en mulighed: 26/1 – 29/1 og d. 2/2 – 5/2.

Der er også mulighed for at flyve fra både Aalborg og Billund til Amsterdam, dog ikke på samme dato som dette scoop. Prisen for en enkeltbilletter starter på omkring 500-600 kr., så det er en del dyrere end fra København.

Hotel

Jeg har fundet et fint 3 stjernet hotel som hedder Bastion Hotel Amsterdam Noord. Hotellet har desuden fået gode anmeldelser på Tripadvisor (7,8 ud af 10), hvor beliggenheden blandt andet bliver fremhævet. Der er cirka 4 km. til centrum, men der kører busser næsten lige udenfor hotellet og ind til centrum. Hotellet har en restaurant/bar og der er gratis wifi og mulighed for tilkøb af morgenmad. Prisen for 3 nætter er 764 kr. pr. person for et dobbeltværelse.

    Klik på billedet for at forstørre
Transport

Transport fra lufthavnen og til centrum:
Når du lander i Amsterdam Lufthavn har du følgende muligheder for at komme ind til centrum:

Tog:
Der kører tog direkte fra lufthavnen og til Amsterdam Centraal Station. Togene kører cirka hvert 10-15 minut og prisen er 3,80 euro for en enkeltbillet, som svarer til cirka 40 kr. Togturen tager 15-20 minutter.

Bus:
Du kan også tage bus nr. 370 lige udenfor hovedindgangen ved ankomsthallen. Den hører hver halve time og koster 3,60, som er lidt under 40 kr.

Taxa:
En taxa ind til centrum koster i omegnen af 40 euro, som er cirka 300 kr.

Opsummering

Opsummering: Weekend i Amsterdam
→ d. 19 janaur til d. 22 januar
→ Fly fra København til Amsterdam med Norwegian
→ 3 nætter på 3 stjernet Bastion Hotel Amsterdam Noord. 

Pris pr. person:
Fly: 505 kr.
Hotel: 764 kr.
Samlet: 1269 kr.

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk