Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Polakkerne kalder den selv “Polens smukkeste by”, og jeg havde selv fornøjelsen af at opleve byen i sidste weekend – og jeg giver dem ret! Gdansk består af farverige, charmerende bygninger og kanaler der løber gennem byens centrum, og minder mest af alt om Nyhavn i København. I Gdansk får du luksus for billige penge, og indlogeres på det 5-stjernede Hilton Hotel, som garanterer lækre rammer for dit ophold. Shop løs i de mange butikker, nyd byens arkitektur og historie og spis på en af byens gourmetrestauranter – altsammen til meget billigere penge end i Danmark. Med flybilletter fra kun 60 kr. er det næsten svært at lade være. Er det ikke?

VIND: Vil du vinde en kuffert (værdi 1149 kr) til din rejse? Hop ind på vores facebookside og deltag i konkurrencen! Du findet et link her: DELTAG (konkurrencen slutter søndag d. 15/7 kl. 18.00!)


Polens smukkeste by: Forlænget weekend i Gdansk på 5* hotel inkl. fly
Samlet pris: 1470 kr.

 

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Fly

Fly fra Århus:

Gdansk

Prisen for flybilletterne er 114 kr. pr. person.

Find flybilletter her:

Fly fra Billund:

Gdansk

Prisen for flybilletterne er 248 kr. pr. person.

Find flybilletter her:

Momondo kan du lige nu finde VILDT billige flybilletter til Gdansk i Polen. Du kan finde billetter med afrejse fra både Billund og Århus. De billigste billetter finder du fra Århus, hvor Ryanair hver torsdag og søndag flyver til Gdansk og her kan du finde billetter fra 60 kr.!  Ovenstående eksempel er fra d. 9-12 august, men du kan finde billige billetter i hele august. Du kan se en oversigt herunder.

Billetterne fra Billund er en lidt dyrere, men de er stadigvæk billige! Her kan du f.eks. komme afsted fra d. 11-14 august for 248 kr. og her er ligeledes mange billige afrejsedatoer i august, hvor du kan komme afsted for mellem 250-400 kr. Det er Wizz Air der flyver fra Billund og du kan finde billetterne på tirsdage, torsdage og lørdage. Herunder har jeg listet de billige afrejsedatoer op, hvor du rejser fra lørdag til tirsdag – men du kan kombinere det præcis som du ønsker.

Andre rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker at finde billetter på)

Fra Århus:

 

Fra Billund:

Hotel

Hilton Gdansk:

Du har måske hørt om den ekslusive hotelkæde Hilton, som har hoteller mange forskellige steder i verden – og det netop et Hilton hotel, som jeg har fundet til dette scoop. Hotellet hedder Hilton Gdansk og det ligger centralt i Gdansk, direkte ned til den smukke kanal, som går igennem byen. Hotellet har en lang række lækre faciliteter, som blandt andet indendørs pool, spa, fitness. Derudover har hotellet en restaurant og 2 barer, hvor du kan nyde udsigten over Gdansk, samtidig med at du nyder en drink. Kan det blive bedre? 

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 4,5 ud af 5. Gæsterne roser blandt andet beliggenheden (og især udsigten), de store og rummelige værelser og de lækre spafaciliteter. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse er 2711 kr, hvilket svarer til 1356 kr. pr. person.

Se hoteltilbud her:

Du kan finde mange forskellige hoteller i Gdansk. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller i Gdansk

    Klik på billedet for at forstørre
Billetter

Transport

Taxi:
Der er cirka 12 km. fra lufthavnen og til cemtrum af Gdansk, så tager man tager en taxa er prisen omkring 100-150 kr. Led efter taxaselskabet City Plus Neptun, så er du garanteret en ordentlig kvalitet.

Bus:
Vil du tage en bus fra lufthavnen af, så skal du lede efter ZTM busserne. Bus nummer #210B forbinder lufthavnen med byen og har en transporttid på cirka 30 minutter. Prisen er cirka 2,50 ZL som svarer til 5 kr.

Opsummering

Opsummering: 3 dage i Gdansk
→ d. 9. august til d. 12 august
→ Fly fra Århus til Gdansk med Ryanair
→ 3 nætter på 5* Hilton Gdansk

Pris pr. person:
Fly: 114 kr.
Hotel: 1356 kr.
Samlet: 1470 kr.

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk