Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Polakkerne kalder den selv “Polens smukkeste by”- og vi forstår godt hvorfor! Gdansk består af farverige, charmerende bygninger og floder der løber gennem byens centrum, og minder mest af alt om Nyhavn i København. I Gdansk får du luksus for billige penge, og indlogeres på det 5-stjernede Hilton Hotel, som garanterer lækre rammer for dit ophold. Shop løs i de mange butikker, nyd byens arkitektur og historie og spis på en af byens gourmetrestauranter – altsammen til meget billigere penge end i Danmark. Med flybilletter fra kun 60 kr. er det næsten svært at lade være. Er det ikke?


Polens smukkeste by: Forlænget weekend i Gdansk på 5* hotel inkl. fly
Samlet pris: 1506 kr.

 

Se flytilbud     

Se hoteltilbud

Fly

Fly fra Århus:

Gdansk

Prisen for flybilletterne er 116 kr. pr. person.

Find flybilletter her:

Fly fra Billund:

Gdansk

Prisen for flybilletterne er 238 kr. pr. person.

Find flybilletter her:

Skyscanner kan du lige nu finde VILDT billige flybilletter til Gdansk i Polen. Du kan finde billetter med afrejse fra både Billund og Århus. De billigste billetter finder du fra Århus, hvor Ryanair hver torsdag og søndag flyver til Gdansk og her kan du finde billetter fra 60 kr.!  Ovenstående eksempel er fra d. 21-24 juni, men der er som sagt mange forskellige datoer i både juni, juli og august (se eksempler herunder).

Billetterne fra Billund er en lidt dyrere, men de er stadigvæk billige! Her kan du f.eks. komme afsted fra d. 16-19 juni for 238 kr. og her er ligeledes mange afrejsedatoer i juni, juli og august, hvor du kan komme afsted for mellem 238-400 kr. Det er Wizz Air der flyver fra Billund og du kan finde billetterne på tirsdage, torsdage (i juni & august) og lørdage. 

Andre rejsedatoer

Fra Århus:

 

Fra Billund:

 

*Vær opmærksom på at hvis du vælger nogle af ovenstående afrejsedatoer, kan der forekomme ændringer i hotelprisen.

Hotel

Hilton Gdansk:

Du har måske hørt om den ekslusive hotelkæde Hilton, som har hoteller mange forskellige steder i verden – og det netop et Hilton hotel, som jeg har fundet til dette scoop. Hotellet hedder Hilton Gdansk og det ligger centralt i byen. Hotellet har en lang række lækre faciliteter, som blandt andet indendørs pool, spa, fitness. Derudover har hotellet en restaurant og 2 barer, hvor du kan nyde udsigten over Gdansk, samtidig med at du nyder en drink. Kan det blive bedre? 

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 4,5 ud af 5. Gæsterne roser blandt andet beliggenheden (og især udsigten), de store og rummelige værelser og de lækre spafaciliteter. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse er 2780 kr, hvilket svarer til 1390 kr. pr. person.

Find hotel her:         

Du kan finde mange forskellige hoteller i Gdansk. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller i Gdansk

    Klik på billedet for at forstørre
Billetter

Transport

Taxi:
Der er cirka 12 km. fra lufthavnen og til cemtrum af Gdansk, så tager man tager en taxa er prisen omkring 100 kr. Led efter taxaselskabet City Plus Neptun, så er du garanteret en ordentlig kvalitet.

Bus:
Vil du tage en bus fra lufthavnen af, så skal du lede efter ZTM busserne. Bus nummer #210B forbinder lufthavnen med byen og har en transporttid på cirka 30 minutter. Prisen er cirka 2,50 ZL som svarer til 5 kr.

Opsummering

Opsummering: 3 dage i Gdansk
→ d. 21. juni til d. 24 juni
→ Fly fra Århus til Gdansk med Ryanair
→ 3 nætter på 5* Hilton Gdansk

Pris pr. person:
Fly: 116 kr.
Hotel: 1390 kr.
Samlet: 1506 kr.

Find flybilletter her:

Find hotel her:         

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk