Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Trænger du til at prøve noget andet end de traditionelle storbyer? En tur til Polens ældste by kan være et godt alternativ! Tag på en forlænget weekend i Poznan, hvor den polske historie er smeltet sammen med det moderne storbyliv. Midt i byen ligger en af centraleuropas smukkeste markedspladser, hvor byens rådhus er placeret i midten af pladsen. Rundt omkring finder du byhuse i smukke farver, men også trendy caféer og restauranter, samt en masse shoppingmuligheder. Byen er desuden utrolig populær blandt studerende, grundet et stort, internationalt universitet og det kan specielt mærkes om aftenen. Her summer det af liv og glade dage i den centrale del af byen, og på de mange caféer og restauranter, hvor du i øvrigt kan spise og drikke til meget favorable priser! Poznan er en overset perle, men nu har du muligheden for at opleve byen til en virkelig lav pris. 


Forlænget weekend i Poznan: 3 nætter på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 897 kr.

 

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Fly

Fly fra Billund:

Weekend i Poznan

Prisen for flybilletterne er 337 kr. pr. person.

Find flybilletter her:

På Skyscanner kan du lige nu finde billige flybilletter til Poznan i Polen. Du kan finde billetter med afrejse fra både Billund og København, dog starter prisen for en retur-billet fra København på cirka 1000 kr. og de vil derfor ikke blive uddybet i dette scoop. Fra Billund kan du tværtimod finde enkeltbilletter fra helt ned til 70 kr.! Ovenstående eksempel er fra torsdag d. 11 oktober til søndag d. 14 oktober. Det er Ryanair der flyver på ruten og du kan komme afsted på torsdage og søndage – og retur på de samme dage. Det er desuden værd at nævne, at du kun kan finde disse billetter fra dags dato og frem til og med slutningen af oktober. Herunder er en oversigt over andre rejsedatoer, hvor du kan komme afsted for mellem 300-500 kr: 

Andre rejsedatoer:

Hotel

Elite Arpartments Garbary Old Town:

Jeg har fundet et lækkert 4* lejlighedshotel til en super god pris, som jeg vil foreslå til dette scoop. Hotellet hedder Elite Apartments Barbary Old Town og det ligger centralt i Poznan. Du tjekker ind på et 32 kvm. stort værelse med eget køkken, seperat stue og soveværelse og selvfølgelig eget bad. Derudover får du også en balkon/have, hvor du kan nyde morgenkaffen. 

Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse er 1120 kr, hvilket svarer til 560 kr. pr. person.

Se hoteltilbud her:

Du kan finde mange forskellige hoteller i Poznan. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller i Poznan

    Klik på billedet for at forstørre
Transport

Der er knap 7 km. fra lufthavnen og ind til centrum af Poznan. Jeg anbefaler derfor at du enten tager en bus eller taxa.

Bus:
Du kan tage enten buslinje 59 eller 242 fra lufthavnen og ind til centrum. Du betaler for cirka 40 minutters køretid og prisen er knap 4,60 polske sluty, som svarer til 10 kr. Du kan læse mere om bus-ruten her: Bus Poznan.

Taxa:
Du kan tage en taxa for omkring 10 euro, som er lidt over 70 kr. Du finder taxaerne udenfor lufthavnsterminalen.

Opsummering

Opsummering: Forlænget weekend i Poznan
→ d. 11 oktober til d. 14 oktober
→ Fly fra Billund til Poznan med Ryanair
→ 3 nætter på 4* Elite Apartments Barbary Old Town

Pris pr. person:
Fly: 337 kr.
Hotel: 560 kr.
Samlet: 897 kr.

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk