Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Træk stikket fra en travl hverdag og lad batterierne op med en omgang wellness i Nordtyskland. Med dagens scoop får du mulighed for at slappe helt af på det lækre, 5 stjernede hotel Alernhüs Hotel & Spa, hvor du kan udforske det 1000 kvm. store wellness-område. Her finder du både pool, sauna, dampbad og trænger du til en wellnessbehandling, så er det også muligt. Hotellet ligger i smukke omgivelser i kystbyen St. Peter-Ording, hvor du har mulighed for at udforske byen eller gå en tur på stranden, hvor du også kan nyde en smuk solnedgang om aftenen. Wellness i Nordtyskland er til dig, som trænger til at trække stikket fra en travl hverdag og nyde nogle rolige omgivelser.

Detaljer

Hos Travelbird har jeg fundet et fantastisk tilbud på en 5 stjernet wellness tur til Nordtyskland. Du kan vælge mellem 2 eller 4 overnatninger på det 5 stjernede Alernhüs Hotel & Spa i kystbyen St. Peter Ordning, som ligger knap 90 km. fra Flensborg. Hotellet har et stort wellness område, som du har fri adgang til og her finder du både svimmingpool, finsk sauna, urtesauna, dampbad og meget mere. Der medfølger desuden morgenmad på hotellet.

Der er ledige datoer i februar og marts. Du kan blandt andet tage afsted på valentinsdag, som er d. 14 februar. Du kan således booke 2 eller 4 overnatninger fra enten d. 12 eller 13 februar. 

Prisen er fra 899 kr. pr. person (baseret på 2 personer) og derudover kommer der et bookinggegyr på 150 kr. pr. booking.

Bestil her:

Dette er inkluderet:

  • 2 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på Aalernhüs Hotel & Spa*****
  • Morgenmad
  • Fri adgang til wellness-området (afslapningsområde, finsk sauna, urtesauna, dampbad og swimmingpool)
  • 1x 20 € værdikupon til brug i forbindelse med en 60-minutters wellnessbehandling
  • 10% rabat i hotellets restaurant
  • Badekåbe og badetøfler
  • Gratis parkering
Hotel

Hotellet hedder Aalernhüs Hotel & Spa. Det er 5 stjernet og ligger kun 500 meter fra en smuk stand. Der er desuden et stort wellness-område med forskellige saunaer, bade og fitnessfaciliteter. Ligesom der ligeledes er mulighed for at tilkøbe en række forskellige spabehandlinger.

    Klik på billedet for at forstørre
Transport

Bil:
Aalernhüs Hotel & Spa ligger i kystbyen St. Peter-Ording omkring 90 km fra Flensborg. Det tager altså cirka 1 time og 30 minutter at køre fra den danske grænse.

Tog:
Der er også mulighed for at køre med tog. Bor du f.eks. i Aalborg så tager turen knap 7 timer og ellers kan du springe på toget hele vejen ned igennem Jylland. Du finder en komplet ruteplan her

Opsummering

Opsummering: Wellness i Nordtyskland

→ Ledige datoer i januar, februar og marts
→ 2 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på 5 stjernet Alernhüs Hotel & Spa
→ Morgenmad
→ Adgang til wellness (+rabatkupon på 1×20 euro til behandling)
→ Gratis parkering ved hotellet

Prisen er fra 899 kr.

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk