Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Rundrejse

Rundrejser er for dig der ønsker alsidige oplevelser, og som gerne vil opleve andet end de turistfyldte strande. Tag på rundrejse og mærk stemningen, oplev kulturen og smag på maden. Rundrejser giver dig mulighed for at dykke helt ned i forskellige landes historie og kulture, og føle dig som en del af nationen for en stund. Vi garanterer at en rundrejse (uanset hvortil) giver dig en helt unik oplevelse, som du sent glemmer. Her finder du rundrejser til Irland og Vietnam, og vi er altid klar til at hjælpe dig med at sammensætte en rundrejse til din drømmedestination!

Finder du ikke det du søger?

Med Dit Personlige Scoop finder vi din næste drømmerejse. Dit personlige scoop er din billet til individuelle og prisvenlige rejseforslag – med både tilfredshedsgaranti og prisgaranti. Læs mere her: Dit Personlige Scoop.

Er du i tvivl om hvilken rejse du vil på?

Se nogle af vores rejseinspirations-indlæg herunder

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk