Hvem står bag Travelscoop?

Mit navn er Oliver, og til daglig driver jeg Travelscoop, hvor jeg finder de bedste rejser til dig. På trods af mine blot 25 år, har jeg rejst utroligt meget i mit liv. Jeg har det allerbedst, når jeg kan pakke kufferten og rejse ud og opleve den store verden. Uanset om det er rundrejse i Asien, sightseeing i Berlin eller solferie i Malaga, er jeg altid klar! Jeg har en stor forkærlighed til særligt London og Thailand, men min bucket list er længere end øjet rækker, og den bliver længere og længere.

“Jeg når ikke at komme hjem fra en rejse, før jeg er begyndt at planlægge den næste”

Jeg tager ofte Travelscoop under armen og rejser ud i den store verden. Jeg rejser ud for at opleve verden, så jeg kan videregive mine oplevelser til dig, så du kan blive inspireret til din næste rejse. Det er dét, jeg elsker ved dette online univers, som Travelscoop er. Jeg kan arbejde fra hvor som helst i verden, og jeg kan derfor også lave det allerbedste indhold til dig.

Hvordan startede det hele?

Jeg havde næsten pakket rygsækken og var klar til at rejse Asien rundt med en kammerat. Vi manglede bare nogle flybilletter og en plan. Vi tog fat i nogle rejsebureauer for at få noget hjælp, men jeg fandt hurtigt ud af, at det kunne vi gøre meget billigere selv. Det tog tid, men der var mange penge at spare. Og sådan startede en drøm om at hjælpe andre med at finde de billigste og ikke mindst bedste rejser.

“Målet med Travelscoop er at inspirere andre til at rejse – og vise hvor billigt det rent faktisk kan gøres”

Hvad er Travelscoop?

Travelscoop er ikke et rejsebureau men derimod en rejseblog. Jeg sidder klar hver dag til at finde de bedste rejsetilbud (også kaldet scoops) til dig! Hver dag bruger jeg timevis på at finde de billigste flybilletter og de bedste hoteller til dig, så du sparer både tid og penge på din næste rejse. Jeg gennemsøger nettet for gode tilbud ved flyselskaberne og hoteller for at give dig den bedste og billigste rejser. Jeg laver derfor daglige scoops, hvor jeg viser dig de bedste tilbud. Det vil altså sige, at jeg ikke sælger rejser, men jeg derimod henviser til flyselskaber, hoteller og andre bookingsider. At finde og sammensætte den perfekte rejse er mere end bare en googlesøgning. Med mange års erfaring kender jeg de bedste tips til at finde de bedste rejser til de bedste priser.

“At finde det perfekte rejsetilbud kræver mere end blot at søge på Google”

Travelscoop er dog mere end bare rejsetilbud. Jeg vil også gerne inspirere dig til din næste rejse. Derfor skriver jeg også blogindlægs i form af rejseguides og forskellige rejsetips. Jeg har (desværre) ikke mulighed for at besøge alle steder i verden på én gang, så jeg får nogle gange hjælp af gæstebloggere, der videregiver deres bedste tips med dig.

Omtale

Travelscoop er omtalt i Aalborg:nu d. 18 februar 2018. Læs artiklen “Olivers rejsesite hitter” her. 

Om Travelscoop
Krabi, Thailand, 2018
Om Travelscoop
London, Storbritannien, 2018
Om Travelscoop
Kuala Lumpur, Malaysia, 2016