Flybilletter Rejsetilbud

Billige flybilletter til Caribien: tur/retur til Den Dominikanske Republik fra 1799 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Nu har du en unik mulighed for at få fingrene i super-billige flybilletter til Caribien! Jeg har nemlig faldet over last-minute flybilletter til Den Dominikanske Republik. En sand drømmedestinationer, hvor der venter dig nogle af Caribiens bedste strande, et skønt klima, samt en venlig og imødekommende lokalbefolkning. Her vil du opleve det “autentiske” Caribien, og jeg tør godt garantere dig for, at Den Dominikanske Republik ikke vil skuffe dig! Hvad venter du på? 😎


Billige flybilletter til Caribien: tur/retur til Den Dominikanske Republik
Samlet pris fra: 1799 kr.

SE FLYTILBUD        


Billige flybilletter til Caribien

Flybilletter

Hold da helt op! I dag har jeg fundet flybilletter Den Dominikanske Republik, der ligger i Caribien. Flybilletterne er såkaldte last-minute billetter, dvs. at prisen er presset fuldstændig i bund, men det betyder også, at udvalget er ret begrænset. Herunder får du en oversigt:

Flybilletter til Den Dominikanske Republik

Prisen for flybilletterne er 1799 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Som du kan se på ovenstående screenshot er der tale om to forskellige afgange – som begge kan bookes til 1799 kr. Der er en afgang med afrejse d. 5. november og en anden med afrejse d. 19. november – begge med 15-dages varighed. Flybilletter til Den Dominikanske Republik plejer normalt at koste (minimum) det dobbelte, så du kan altså virkelig gøre dig et godt scoop! Det betyder samtidig også, at du nok skal skynde dig, hvis du vil afsted til denne pris.


Hotel & Airbnb 

Udvalget af hoteller i Den Dominikanske Republik er stort, og du kan helt sikkert finde et hotel der passer til dit behov (og pengepung). Du kan endda også finde ret mange hoteller, med gode all-inclusive tilbud, hvis du foretrækker dette. Du finder en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller i Den Dominikanske Republik

SE HOTELTILBUD  

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Værd at vide

Pas og visum
Den Dominikanske Republik er visumfri i op til 90 dage. Dit pas skal dog være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed. Derudover skal du købe et “turistkort” når du ankommer til landet og det koster ca. 10 dollars, som svarer til 65 kr. 

Husk det er dit eget ansvar at have styr på reglerne og de ændres løbende. Du kan finde mere info her: information om visum

Vaccinationer
Når du tager på en rejse som denne, kan der være behov for at blive vaccineret. Jeg anbefaler, at du besøger hjemmesiden Sikkervacination, hvor du gennem få trin kan finde ud af, hvilke vaccinationer du behøver. Alternativt kan du spørge din egen læge til råds. 


Billige flybilletter til Caribien

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD        

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar