Rejsetilbud Storbyferie

Shoppetur til London: 2 nætter på 3,5* hotel inkl. fly for kun 574 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Den fantastiske storby London er en sandt shopping-mekka! Her findes store storcentre, hippe shoppingområder og alle kendte mærker har (mindst) en butik i byen, og gerne flere. Her finder du både Topshop, Primark, H&M, Nike, Adidas, Tommy Hilfiger og mange flere.  Særligt området omkring Piccadilly Circus og Regent Street er et tag-selv-bord af fede butikker og her kan du nemt bruge flere dage på at svinge dankortet. Leder du efter de mere eksklusive mærker (Gucci, Chanel, osv.), så har de selvfølgelig også butikker i London, og ellers kan jeg kun anbefale dig at tage en tur det enorme og eksklusive stormagasin Harrods, hvor du kan købe stort set alt, hvis du har penge nok. Dette scoop tager dig med på en shoppetur til London for nærmest ingen penge, hvad venter du på?

TIP: jeg har skrevet en stor London-guide, hvor der står alt du skal vide omkring shopping, spisesteder, transport i byen og meget andet. Guiden indeholder endda en række guldkorn, til hvordan du kan spare penge under dit ophold, så jeg vil klart anbefale dig at læse guiden inden din rejse til London! Du finder guiden her.


Shoppetur til London: 2 nætter på 3,5* hotel inkl. fly
Samlet pris: 574 kr.

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 


Shoppetur til London

Flybilletter

Hvis der er noget man altid kan bruge, så er det billige flybilletter til London. Særligt når man kan komme afsted fra de tre største lufthavne i landet. Nu skal du bare høre.

Fly fra Aalborg

Prisen for flybilletterne er 78 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra Billund

Prisen for flybilletterne er 206 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er 332 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Jeg har fundet en masse billige flybilletter til London, med afrejse fra både Aalborg, Billund og København. Flybilletterne er med Ryanair og priserne starter fra helt ned til 78 kr. Alle mine eksempler herover er fra d. 8. – 10. marts, men du kan finde lignende afgange i størstedelen af marts (husk at hotelprisen kan variere).

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)

Fra Aalborg

Fra Billund

Fra København


Hotel & Airbnb

Hotel

London er fyldt med hoteller, både de helt dyre af slagsen, men også de mere budgetvenlige. Til dette scoop, hvor du alligevel skal bruge det meste af tiden på at shoppe løs i Londons butikker, har jeg fundet et super fint budgethotel. Hotellet hedder Ibis London Canning Town og  her checker du ind på et mindre dobbeltværelse, hvor du har både tv, gratis wifi og privat badeværelse med toilet og bad. Med andre ord: dette hotel har alt du skal bruge under dit ophold! Hotellet ligger et par kilometer fra den centrale del af London, men metrolinjen “Jubilee-line” ligger i kort afstand til hotellet og herfra kan du tage metroen direkte ind til Londons shoppingmekka, med stop ved både Baker Street og Bond Street. Så bliver det ikke meget nemmere!

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 4,5 ud af 5. Gæsterne roser blandt beliggenheden (som jeg beskrev ovenover), de store rummelige værelse (sammenlignet med andre London-hoteller!) og der søde personale.  Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 2 nætter i et dobbeltværelse er 991 kr, hvilket svarer til 496 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD 

Shoppetur til London

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

London har hele seks forskellige lufthavne, som bliver brugt på flyvninger til/fra Danmark. Hvilken lufthavn man lander I afhænger af flere forskellige ting, som eksempelvis hvilken lufthavn du flyver fra, eller hvilket flyselskab du flyver med. Jeg har skrevet en stor London-guide, hvor du kan få et komplet overblik over transporten frem og tilbage fra de forskellige lufthavne. Her kan du også læse, hvordan du kan spare en del penge på transporten rundt i byen. Du finder den store London-guide her: Travelscoops London-guide

OBS: I min guide har jeg ikke skrevet om transporten frem og tilbage til London Southend lufthavn, som bliver brugt på flyvninger mellem København – London. Den nemmeste måde at komme fra den lufthavn og til London er med tog. Toget kører 5 gange i timen mellem London Southend lufthavnen og Liverpool Street St. midt i London. Turen tager cirka 1 times tid og koster 145 kroner for en enkeltbillet. 


Shoppetur i London

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

1 Comment

Skriv en kommentar