Rejsetilbud Storbyferie

Shoppetur til London: 2 nætter på 3* hotel inkl. fly for kun 731 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Den fantastiske storby London er en sandt shopping-mekka! Her findes store storcentre, hippe shoppingområder og ALLE kendte mærker har (mindst) en butik i byen, og gerne flere. Her finder du både Topshop, Primark, H&M, Nike, Adidas, Tommy Hilfiger og mange flere.  Særligt området omkring Piccadilly Circus og Regent Street er et tag-selv-bord af fede butikker og her kan du nemt bruge flere dage på at svinge dankortet. Leder du efter de mere eksklusive mærker (Gucci, Chanel, osv.), så har de selvfølgelig også butikker i London, og ellers kan jeg KUN anbefale dig at tage en tur det enorme og eksklusive stormagasin Harrods, hvor du kan købe stort set alt, hvis du har penge nok. Dette scoop tager dig med på en shoppetur til London for nærmest ingen penge, hvad venter du på?

TIP: jeg har skrevet en stor London-guide, hvor der står alt du skal vide omkring shopping, spisesteder, transport i byen og meget andet. Guiden indeholder endda en række guldkorn, til hvordan du kan spare penge under dit ophold, så jeg vil klart anbefale dig at læse guiden inden din rejse til London! Du finder guiden her.


Shoppetur til London: 2 nætter på 3* hotel inkl. fly
Samlet pris: 731 kr.

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 


Shoppetur til London

Flybilletter

Hvis der er noget man altid kan bruge, så er det billige flybilletter til London! Og heldigvis, er det nærmere reglen end undtagelsen, at man kan finde flybilletter tur/retur for omkring 200-300 kr. og det er selvfølgelig noget der varmer mit “rejsehjerte”. Særligt når man kan komme afsted fra samtlige (store) lufthavne i landet! Nu skal du bare høre.

Fly fra København

Shoppetur til London

Prisen for flybilletterne er 69 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra Aarhus

Shoppetur til London

Prisen for flybilletterne er 194 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra Billund

Shoppetur til London

Prisen for flybilletterne er 277 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra Aalborg

Shoppetur til London

Prisen for flybilletterne er 299 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Jeg har fundet en masse billige flybilletter til London, med afrejse fra både København, Aarhus, Billund og Aalborg. Flybilletterne er med Ryanair og priserne starter fra helt ned til 69 kr. og går op til cirka 200-300 kr. Mine eksempler herover er fra d. 21. – 23. maj, men jeg har fundet lignende afgange i store dele af maj og juni, så som du kan se herunder, er der en masse forskellige afrejsedatoer.

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)

Fra København

Fra Aarhus

Fra Billund

Fra Aalborg


Hotel & Airbnb

Hotel

London er fyldt med hoteller, både de helt dyre af slagsen, men også de mere budgetvenlige. Til dette scoop, hvor du skal bruge det meste af tiden på at shoppe løs i Londons butikker, har jeg fundet et fint budgethotel. Hotellet hedder Eurotraveller Hotel Express og det ligger cirka 30 minutters gang fra Big Ben og London Eye, og derudover ligger det hele 2 metrostationer tæt på hotellet, hvilket gør det nemt at komme rundt i byen.

På hotellet checker du ind på et mindre dobbeltværelse, hvor du har både gratis wifi, tv, køleskab og kaffemaskine og privat badeværelse med toilet og bad. Med andre ord: dette hotel har alt du skal bruge under dit ophold!

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 3,0 ud af 5. Gæsterne roser blandt beliggenheden (som jeg beskrev ovenover). Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse er 1323 kr, hvilket svarer til 662 kr. pr. person.

SE HOTELTILBUD 

Du kan finde mange forskellige hoteller i London. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller i London

Shoppetur til London

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

London har hele seks forskellige lufthavne, som bliver brugt på flyvninger til/fra Danmark. Hvilken lufthavn man lander I afhænger af flere forskellige ting, som eksempelvis hvilken lufthavn du flyver fra, eller hvilket flyselskab du flyver med. Jeg har skrevet en stor London-guide, hvor du kan få et komplet overblik over transporten frem og tilbage fra de forskellige lufthavne. Her kan du også læse, hvordan du kan spare en del penge på transporten rundt i byen. Du finder den store London-guide her: Travelscoops London-guide


Shoppetur i London

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Avatar

Mit navn er Oliver, og jeg er en 24-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar