Rejsetilbud Storbyferie

Storbyferie i New York: 5 dage på 3* hotel inkl. fly for kun 3545 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Jeg har i dag sammensat et fuldstændig vanvittigt tilbud til på en storbyferie i New York! Jeg har fundet billige flybilletter fra både København, Billund og Aalborg, og du kan derfor komme afsted i 5 dage for kun 3545 kr. inklusiv flybilletter og et lækkert 3-stjernet Marriott Hotel. Sæt kursen mod USA, og en af verdens fedeste storbyer, som du sikkert allerede har set utallige gange på film. Høje skyskrabere, den verdenskendte Central Park, shopping døgnet rundt, Brooklyn Bridge –  jeg kan fortsætte i det uendelige. New York er byen over alle byer – en by, som du er nødt til at opleve!


Storbyferie i New York: 5 dage på 3* hotel inkl. fly
Samlet pris: 3545 kr.

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 


Storbyferie i New York

Flybilletter

I dag er jeg faldet billige flybilletter til dejlige New York. Det er i sig selv en fantastisk ting, men endnu bedre bliver det, når jeg fortæller at det er muligt at flyve fra både København, Billund og Aalborg – til næsten samme pris.

Fly fra København

Storbyferie i New York

Prisen for flybilletterne er 1515 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

Fly fra Billund

Storbyferie i New York

Prisen for flybilletterne er 1699 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

Fly fra Aalborg

Storbyferie i New York

Prisen for flybilletterne er 2003 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

Prisen på flybilletter til New York er i øjeblikket presset helt i bund, og det har de egentlig været i størstedelen af årets første måneder, hvor det har været muligt at finde billetter fra omkring 1500 kr. (tur/retur) og det er altså ikke hverdagskost. Heldigvis er det stadigvæk muligt at få fingrene i disse billige flybilletter! Som du kan se udfra ovenstående eksempler, som alle er fra d. 9. – 13. maj, er det muligt at flyve fra København fra cirka 1500 kr., fra Billund fra cirka 1700 kr. og fra Aalborg fra cirka 2000 kr. 

Mit datoeksempel herover er heldigvis ikke det eneste tidspunkt du kan rejse på. Jeg har nemlig fundet billige flybilletter i størstedelen af maj og juni, og det bør være muligt at finde en dato som passer dig. Jeg har dog hjulpet dig lidt på vej og herunder kan du finde et udpluk af nogle af de billigste datoer.

TIP: Hvis du foretrækker at flyve direkte, så kan du fra København finde billige afgange med Norwegian, hvor du kan komme afsted for mellem 2100-2500 kr, hvilket også er en yderst god pris!

Andre billige rejsedatoer

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg


Hotel & Airbnb

Hotelpriserne i New York er nogle af de højeste i verden, og det kan oftest være en anelse svært at finde et godt hotel, med en god beliggenhed, til en fornuftig pris. En gang i mellem har man dog lov at være heldig, og det har jeg været i dag, hvor det er lykkedes mig at finde et godt tilbud på et lækkert 3-stjernet Marriott hotel – endda inkl. morgenmad!

Hotel

Hotellet hedder Residence Inn by Marriott Weehawken og her checker du ind i en 41 kvm. stor suite, hvor du både har tv, gratis wifi, et mindre køkken og eget badeværelse. Og hvad endnu bedre er, så medfølger der endda morgenmad i prisen!

Hotellet ligger i bydelen Weehawken som ligger klods op af Manhatten, kun adskildt af Hudson Floden. Den nemmeste måde at komme ind til Manhatten og det centrale New York er derfor at tage færgen, og det er ikke så svært som det måske lyder. Klods op af hotellet ligger nemlig en færgeterminal hvorfra færgen afgår og så vil du i løbet af kort tid være inde på Manhatten.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 4,5 ud af 5. Gæsterne roser blandt beliggenheden tæt på Manhatten. Derudover får de store, rummelige værelser og den medfølgende morgenmad ros med på vejen. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 4 nætter i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 4059 kr, hvilket svarer til 2030 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD 

Storbyferie i New York Storbyferie i New York

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                   

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet

Hotellet ligger cirka 30 kilometer fra JFK lufthavnen som du lander i. Derfra har du mulighed for at tage enten en taxa eller benytte den offentlige transport (bus/tog/metro). 

Taxa
Hotellet ligger knap 1 times kørsel fra lufthavnen. Du skal dog være opmærksom på at der ofte er kø i New York og en tur i taxa kan derfor hurtigt tage utrolig lang tid og koste en del penge. Jeg vil derfor anbefale dig at kigge nærmere på nedenstående løsning, med mindre at du bare gerne vil køres direkte til hotellet og ikke tænker nærmere over prisen.

Bus/tog/metro
Vælger du den offentlige transport kan det gøres på knap halvanden time. Du finder en ruteplan her: se ruteplan


Værd at vide

Visum
USA er visumfrit i op til 90 dage, du skal og have et ESTA for at komme ind i landet. Det kan du læse meget mere om her: ESTA USA


Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Avatar

Mit navn er Oliver, og jeg er en 24-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar