Rejsetilbud Storbyferie

Storbyferie i New York: 5 dage på 3* hotel inkl. fly for kun 3530 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Jeg har i dag sammensat et fuldstændig vanvittigt tilbud til på en storbyferie i New York! Du kan nemlig komme afsted i 5 dage henover en weekend for kun 3530 kr. endda inklusiv flybilletter og skønt hotel midt på Manhatten! Sæt kursen mod USA, og en af verdens fedeste storbyer, som du sikkert allerede har set utallige gange på film. Høje skyskrabere, den verdenskendte Central Park, shopping døgnet rundt, Brooklyn Bridge –  jeg kan fortsætte i det uendelige. New York er byen over alle byer – en by, som du er nødt til at opleve!


Storbyferie i New York: 5 dage på 3* hotel inkl. fly
Samlet pris: 3530 kr.

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 


Storbyferie i New York

Flybilletter

I dag er jeg faldet over billige flybilletter til dejlige New York. Prisen på flybilletter til New York har været presset godt i bund det meste af året, hvor det har været muligt at flyve tur/retur for under 1500 kroner – og det er altså ikke hverdagskost. Det er heldigvis stadigvæk muligt at få fingrene i disse billetter, men du skal nok ikke vente for længe!

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er 1493 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

Ovenstående eksempel er fra d. 14. – 18. november (endda henover en weekend!), hvor du kan komme afsted fra København, for kun 1493 kroner – og det er heldigvis ikke et enkeltstående tilfælde! Jeg har nemlig fundet lignende afgange i store dele af november og december, så mon ikke du kan finde en dato som passer dine rejseplaner. Jeg har hjulpet dig lidt på vej og herunder kan du finde et udpluk af nogle af de billigste datoer.

TIP: Hvis du foretrækker at flyve direkte, kan du fra København finde billige afgange med SAS, hvor du kan komme afsted fra cirka 2500 kr.

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)

Fra København


Hotel & Airbnb

Hotelpriserne i New York er nogle af de højeste i verden, og det kan oftest være svært at finde et godt hotel, med en god beliggenhed, til en fornuftig pris. En gang i mellem har man dog lov at være heldig, og det har jeg været i dag, hvor det er lykkedes mig at finde et godt tilbud på et skønt 3-stjernet hotel – midt på Manhatten!

Hotel

Hotellet hedder Hotel Metro og det ligger som sagt midt på Manhatten. Herfra har du 2 minutters gang til Empire State Building, og 10 minutters gang til både Gran Central Station og Times Square. Kan du fornemme det? Beliggenheden kan ikke blive meget bedre!

På hotellet checker du ind på et fint dobbeltværelse på cirka 11 kvm. Her har du gratis wifi, tv, te/kaffemaskine og eget badeværelse med toilet og bad.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 4,5 ud af 5, hvilket er utrolig højt! Gæsterne roser især beliggenheden, og derudover får de store og rummelige værelse også ros med på vejen. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 4 nætter i et dobbeltværelse er 4074 kr, hvilket svarer til 2037 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD 

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                   

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Tog/metro
Fra lufthavnen (JFK) tager det cirka 1 time via Airtrain og tog/metro. Du tager Airtrain til Jamaica Station og efterfølgende skifter du til Subway’en, hvorfra du kan komme rundt i New York. Du finder en ruteplan via dette link: Se ruteplan.

Taxa
Der er ofte kø i New York og en tur i taxa kan derfor hurtigt tage utrolig lang tid og koste en del penge. Jeg vil derfor anbefale dig at kigge nærmere på ovenstående løsning, med mindre at du bare gerne vil køres direkte til hotellet og ikke tænker nærmere over prisen.


Værd at vide

Visum
USA er visumfrit i op til 90 dage, men det kræver ESTA (rejsetilladelse) for at komme ind i landet. Det kan du læse meget mere om her: ESTA USA


Storbyferie i New York

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar