Rejsetilbud Storbyferie

Storbyferie i New York: 5 dage på 4* hotel inkl. fly for kun 4401 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

I dag har jeg sammensat et skarpt tilbud på en storbyweekend i New York! Du kan nemlig komme afsted i 5 dage for kun 4401 kr. endda inklusiv flybilletter og skønt 4-stjernet hotel midt på Manhatten. Sæt kursen mod USA, og en af verdens fedeste storbyer, som du sikkert allerede har set utallige gange på film. Høje skyskrabere, den verdenskendte Central Park, shopping døgnet rundt, Brooklyn Bridge –  jeg kan fortsætte i det uendelige. New York er byen over alle byer – en by, som du er nødt til at opleve!


Storbyferie i New York: 5 dage på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 4401 kr.

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 


Storbyferie i New York

Flybilletter

Prisen på flybilletter til New York har været presset godt i bund det meste af året, hvor det har været muligt at flyve tur/retur for helt ned til 1300-1500 kroner. Nu ser det “desværre” ud til at prisen er begyndt at falde tilbage på det gamle niveau og i øjebliket ligger prisen på cirka 2369 kroner for en returbillet – men hey, det er stadigvæk en fornuftig pris for flybilletter til New York!

TIP: Vil du modtage en mail næste gang prisen falder til 1300-1500 kr.? Tilmeld dig Travelscoop+ og modtag en mail når det sker igen. Det kan du læse mere om ved at klikke her.

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er 2369 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

Ovenstående eksempel er fra d. 13. – 17. marts, hvor du kan komme afsted fra København med KLM/Air France for 2369 kroner – og det er heldigvis ikke et enkeltstående tilfælde. Jeg har nemlig fundet lignende afgange i store dele af marts-maj, så mon ikke du kan finde en dato som passer dine rejseplaner. Jeg har hjulpet dig lidt på vej og herunder kan du finde et udpluk af nogle af de billigste datoer – du kan dog sagtens selv finde mange flere. Husk at hotelprisen kan variere!

TIP: Hvis du foretrækker at flyve direkte, kan du fra København finde billige afgange med SAS, hvor du kan komme afsted fra cirka 2900 kr.

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)


Hotel & Airbnb

Hotelpriserne i New York er nogle af de højeste i verden, og det kan oftest være svært at finde et godt hotel, med en god beliggenhed, til en fornuftig pris. En gang i mellem har man dog lov at være heldig, og det har jeg været i dag, hvor det er lykkedes mig at finde et godt tilbud på et skønt 4-stjernet hotel – midt på Manhatten!

Hotel

Hotellet hedder Paramount Times Square og det ligger, som jeg kort var inde på før, midt på Manhatten. Herfra har du under 5 minutters gang til både Times Square og Broadway. Kan du fornemme det? Beliggenheden kan ikke blive meget bedre! På hotellet checker du ind på et fint dobbeltværelse på cirka 13 kvm. Her har du blandt andet tv og eget badeværelse med bruser.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 3,5 ud af 5. Gæsterne roser især beliggenheden, og derudover får de fine værelser også ros med på vejen. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 4 nætter i et dobbeltværelse er 4064 kr, hvilket svarer til 2032 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD 

Storbyferie i New York

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                   

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Tog/metro
Fra lufthavnen (JFK) tager det cirka 1 time via Airtrain og tog/metro. Du tager Airtrain til Jamaica Station og efterfølgende skifter du til Subway’en, hvorfra du kan komme rundt i New York. Du finder en ruteplan via dette link: Se ruteplan.

Taxa
Der er ofte kø i New York og en tur i taxa kan derfor hurtigt tage utrolig lang tid og koste en del penge. Jeg vil derfor anbefale dig at kigge nærmere på ovenstående løsning, med mindre at du bare gerne vil køres direkte til hotellet og ikke tænker nærmere over prisen.


Værd at vide

Visum
USA er visumfrit i op til 90 dage, men det kræver ESTA (rejsetilladelse) for at komme ind i landet. Det kan du læse meget mere om her: ESTA USA


Storbyferie i New York

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar