Rejsetilbud Sportsrejser

Premier League: Manchester United – Chelsea inkl. fly, hotel og kampbillet for kun 2645 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Forleden blev kampprogrammet til den nye Premier League sæson offentligtgjort og første runde byder et brag af en kamp, mellem de to storhold Manchester United og Chelsea. Hvis du drømmer om at opleve kampen “live” fra Old Trafford, så har jeg en god nyhed til dig! Dette scoop går nemlig til Manchester, hvor du kan overvære kampen mellem to sultne mandskaber, som efter en skuffende sidste sæson, skal ud at bevise, at de stadig kan spille med om det engelske mesterskab. Jeg har sammensat et tilbud, hvor du kan komme afsted for kun 2654 kr. – inklusiv flybilletter, hotel og kampbilletter. Hvad venter du på?


Premier League: Manchester United – Chelsea inkl. fly, hotel og kampbillet
Samlet pris: 2645 kr. 

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 


Manchester United - Chelsea

Flybilletter

Braget mellem de to engelske topklubber,  Manchester United og Chelsea spilles på Old Trafford d. 11. august klokken 17.30. På Momondo har jeg fundet flybilletter fra både Billund, Købehavn og Aalborg, hvor du rejser fra d. 10. – 12. august.

Fly fra Billund

Manchester United - Chelsea

Prisen for flybilletterne er 952 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD          

Fly fra København

Manchester United - Chelsea

Prisen for flybilletterne er 1339 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD          

Fly fra Aalborg

Manchester United - Chelsea

Prisen for flybilletterne er 1819 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD          

Som du kan se herover,  er den billigste afgang fra Billund, hvor du flyver direkte med Ryanair. Hvis du vil afsted fra København, flyver du direkte på udrejsen med Easyjet, og på hjemrejsen flyver du med Ryanair, hvor du har du et enkelt stop på vejen. Hvis du vil afsted fra Aalborg, er de billigste flybilletter med KLM, hvor du har et stop i Amsterdam på både ud- og hjemrejsen.


Hotel & Airbnb

Hotel

Du skal selvfølgelig også bruge et sted at overnatte i Manchester og derfor har jeg været på udkig efter et billigt, men godt hotel. Mit valg er faldet på det 3-stjernede hotel Travellodge Manchester Ancoats. Her får du utrolig meget “value-for-money” og både beliggenheden og kvaliteten af værelserne er rigtig god. Her checker du ind på et mindre dobbeltværelse med både tv, internet og eget badeværelse. 

Beliggenheden er som sagt rigtig fin og du bor tæt på byens centrum, hvor du finder en masse forskellige restauranter, barer og shoppingmuligheder. Hotellet ligger knap 3 km. fra Old Trafford (hvor kampen spilles) og det er derfor nemt at komme til stadion med enten offentlig transport eller taxa.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 4,0 ud af 5, hvilket er ganske højt! Det er særligt hotellets beliggenhed og de fine værelser, som får ros med på vejen. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 2 nætter i et dobbeltværelse er 1195 kr. hvilket svarer til 598 kr. pr. person (ved 2 personer).

SE HOTELTILBUD

Manchester United - Chelsea

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Billetter

Nu videre til det (måske) vigtigste element i dette tilbud, nemlig fodboldbilletterne! Kampen mellem Manchester United og Chelsea spilles på Old Trafford d. 11. august klokken 17.30. Billetterne kan købes hos Fantravel, hvor de koster fra 1095 kr. pr. styk. Billetterne er i kategorien “Executive Quadrant”, som giver en række fede fordele. Foruden en god plads i det nordvestlige hjørne af stadion, så giver billetterne også adgang til en lounge 3 timer før kampen, hvor der er mulighed for at købe mad og drikke.

Bemærk at du som udgangspunkt køber billetterne som en “pakke”, hvor der også er hotel inkluderet. I dette tilbud har jeg krydset af i feltet “ Nej tak, jeg ønsker kun billetter til kampen” og fundet et hotel som koster en del mindre, hvilket betyder at den samlede pris på rejsen bliver billigere. På billedet herunder, har jeg med hjælp fra en rød pil, illustreret hvor du skal krydse af.

Prisen for en billet til kampen er 1095 kr. pr. person

Manchester United - Chelsea


Manchester United - Chelsea

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar