Badeferie Rejsetilbud Storbyferie

Rundrejse i Vietnam: 12 dage i 3 forskellige byer inkl. 4* hoteller og fly for kun 5362 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

I dag har jeg sammensat en rundrejse, som tager dig med på eventyr i Vietnam – landet fuld af rismarker, forårsruller, scootere, smukke sandstrande og naturområder. Turen tager dig gennem Ho Chi Minh City, Da Nang og Hoi An – byer hvor du har mulighed for at kombinere storby- og badeferie. Rejseforslaget er med indlogering på lækre 4-stjernede hoteller (inkl. morgenmad) og flybilletter fra Danmark til Vietnam. Er du klar til dit livs eventyr?

GUIDE: Få indersidertips og trick til hvad du skal opleve i Ho Chi Minh City. Læs guiden her: Guide til Ho Chi Minh City


Rundrejse i Vietnam: 12 dage i 3 forskellige byer inkl. 4* hoteller og fly
Samlet pris: 5362 kr. 

SE FLYTILBUD        


Rundrejse i Vietnam

Flybilletter til Vietnam

På søgemaskinen Travelmarket kan du lige nu finde billige fly til Ho Chi Minh i Vietnam, og hvorfor ikke fejre det med en eventyrlig rundrejse i det fantastiske land? Jeg stemmer i hvert fald FOR!

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er på 3869 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Flybilletter til Ho Chi Minh kunne på et tidspunkt bookes for helt ned til 2400 kroner, men prisen på disse flybilletter er desværre en del dyrere. 

TIP:
Tilmeld dig Travelscoop+ og få en mail næste gang prisen falder til 2400-2500 kr. Det kan du gøre ved at klikke HER

Disse flybilletter er med Qatar Airways, som er et af verdens bedste flyselskaber. Det betyder også at prisen er inklusiv bagage og forplejning ombord. Mit eksempel herover er fra d. 22. marts – 3. april, hvor du kan booke en returbillet for 3869 kr. Bemærk desuden de gode flytider, hvor du kun har ét kort stop på vejen.

Du kan finde lignende tilbud i store dele af marts-maj. Herunder har jeg listet andre billige rejsedatoer op. Vær opmærksom på at hotelpriserne kan variere.

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)


12-dages rundrejse i Vietnam

Her er mit bud på en 12 dages rejse i Vietnam, med udgangspunkt i ovenstående eksempel på flybilletter, som er fra d. 22. marts til d. 3. april. Denne rundrejse tager dig forbi Ho Chi Minh, Da Nang, Hoi An og er en kombination af storby og badeferie. Rejseplanen ser således ud:

  • 22/03: Afrejse fra Danmark til Ho Chi Minh (ankomst d. 23/03)
  • 23/03 – 25/03: Ho Chi Minh City
  • 25/03 – 29/03: Da Nang
  • 29/03 – 02/04: Hoi An
  • 02/04 – 03/04: Ho Chi Minh City
  • 03/04: Hjemrejse til Danmark.

HUSK at dette bare et et forslag og du kan sagtens ændre på datoer og hoteller, besøge andre byer eller lignende. Men nu kan du læne dig tilbage og lade os præsentere dig for mit eventyr i Vietnam.

Rundrejse i Vietnam

Ho Chi Minh City (dag 1. – 3.)

De første to nætter tilbringes i Ho Chi Minh City – eller Saigon, som byen også kaldes. Her skal I bo på det lækre 4-stjernede hotel, Aristo Saigon Hotel, som ligger centralt i byen. Tag på opdagelse i storbyen, smag på de lokale specialiteter, besøg Ben Thanh markedet, Notre Dame katedralen eller Central Post Office. Er du til spa og massage, har du også rig mulighed for at blive forkælet på de mange fantastiske spasteder i byen. En time væk fra Ho Chi Minh ligger Cu Chi tunnellerne, som bestemt også er et besøg værd. Ho Chi Minh rummer lidt af de hele – og har masser af fede restauranter og barer, som man bør udforske! Efter Ho Chi Minh flyver du videre til Da Nang og du finder link til flybilletter herunder.

Prisen for 2 nætter i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 563 kr, hvilket svarer til 282 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD     

 

Sådan kommer du til Da Nang

Efter dine første dage i Ho Chi Minh, går turen nu videre mod Da Nang og Hoi An (som ligger tæt på Da Nang). Der er et stykke vej mellem Ho Chi Minh og Da Nang og jeg vil derfor anbefale dig at flyve. Men bare rolig, indenrigsfly i Vietnam er virkelig billigt! Herunder er en afgang som passer med den rejseplan jeg har lavet, hvor du flyver fra Ho Chi Minh til Da Nang d. 25. marts og retur til Ho Chi Minh d. 2. april.

Prisen for flybilletterne er fra 325 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Rundrejse i Vietnam

Da Nang (dag 3. – 7.)

Bo (næsten) direkte på stranden i Da Nang, på det lækre 4-stjernede hotel Aira Hotel, med en skøn rooftop-pool og morgenmad inkluderet! I Da Nang får i en kombination af storby og badeferie. Byen har masser af spændende kulinariske oplevelser, historiske bygninger, natur og nogle smukke hvide sandstrande – faktisk nogle af Vietnams bedste. Gå en tur over dragebroen, nyd et måltid ved en af de mange restauranter langs stranden – mulighederne er mange i Vietnams tredjestørste by. 

Prisen for 4 nætter i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 838 kr, hvilket svarer til 419 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD     

 

Sådan kommer du til Hoi An

Der er cirka 30 kilometer mellem Da Nang og Hoi An, så det er super nemt at komme frem og tilbage med enten taxa, bus eller privatchauffør (det er ikke så dyrt som det lyder!). Det kan du læse meget mere om her: transport Da Nang til Hoi An

Rundrejse i Vietnam

Hoi An (dag 7. – 11.)

Efter et par dage i Da Nang går turen videre til Hoi An, som ligger kun 30 minutters kørsel fra Da Nang (transportguiden står herover). Her skal I bo på det lækre 4-stjernede Ally Beach Boutique Hotel. Når man ser hotellet, får man nærmest lyst til at bruge samtlige dage ved det lækre poolområde, men må ikke snyde sig selv for, at opleve den fantastiske og autentiske by, som Hoi An er. Der er masser af lækre og hyggelige spisesteder, kunst og gallerier, markeder og liv i gaderne. Omkring byen er der masser af smuk natur, så tag en cykeltur eller hvis du tør; en scootertur, og udforsk området. Nu går turen tilbage til Da Nang og lufthavnen, hvor du flyver tilbage til Ho Chi Minh. 

Prisen for 4 nætter i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 652 kr, hvilket svarer til 326 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD

Rundrejse i Vietnam

Ho Chi Minh (dag 11. – 12.)

Denne eventyrlige rundrejse i Vietnam slutter hvor det hele startede; i Ho Chi Minh. Book en nat på Aristo Saigon Hotel (samme sted som under dit første ophold i byen), inden rejsen retur mod Danmark. Slap af i poolområdet, hvorfra du har udsigt over storbyen, og sug den sidste sol, eller gør dine sidste opdagelser og indkøb i den pulserende storby.

Prisen for 1 nat i et dobbeltværelse er 281 kr, hvilket svarer til 141 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD


Værd at vide

Pas og visum
Vietnam er visumfrit i op til 15 dage. Dette kræver dog at du har et pas som er gyldigt i minimum 6 måneder fra din indrejsedato og at du desuden har en returbillet (eller anden dokumentation) for at du forlader landet igen efter 15 dage. Ønsker du at opholde dig i Vietnam i længere end 15 dage, så kan du ansøge om et E-visa som har en varighed på op til 30 dage. Det kan du gøre via dette link: https://www.immigration.gov.vn

Det er dit eget ansvar at have styr på reglerne og du kan læse meget mere om pas og visum i Vietnam, på udenrigsministeriets hjemmeside, som du finder her: Pas og visum i Vietnam 

Vaccinationer
Når du tager på en rejse som denne, kan der være behov for at blive vaccineret. Jeg anbefaler, at du besøger hjemmesiden Sikkervacination, hvor du gennem få trin kan finde ud af, hvilke vaccinationer du behøver. Alternativt kan du spørge din egen læge til råds.


Skal jeg planlægge din rejse?
Bestil Et Personligt Scoop

Jeg har selv rejst rundt i Vietnam og ved, hvad der er værd at opleve og besøge. Er du typen som gerne vil have en skræddersyet rejseplan, så kan jeg sammensætte det for dig. Det kan du læse meget mere om her: Dit Personlige Scoop. 

Rundrejse i Vietnam

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD        

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar