Badeferie Rejsetilbud Storbyferie

Rundrejse i Vietnam: 14 dage i 3 forskellige byer inkl. 4* hoteller og fly for kun 5837 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Dette Scoop tager dig med på et fantastisk eventyr i Vietnam – landet fuld af rismarker, forårsruller, scootere, smukke sandstrande og naturområder. Jeg har fundet super billige flybilletter til Ho Chi Minh og med udgangspunkt i dem, har jeg sammensat en rundrejse, som tager dig gennem Ho Chi Minh City, Da Nang og Hoi An – byer hvor du har mulighed for at kombinere storby- og badeferie. Rejseforslaget er med indlogering på lækre 4-stjernede hoteller og ALLE flybilletter. Er du klar til dit livs eventyr?

GUIDE: Få indersidertips og trick til hvad du skal opleve i Ho Chi Minh City. Læs guiden her: Guide til Ho Chi Minh City


Rundrejse i Vietnam: 14 dage i 3 forskellige byer inkl. 4* hoteller og fly
Samlet pris: 5837 kr. 

SE FLYTILBUD        


Rundrejse i Vietnam

Flybilletter til Vietnam

På søgemaskinen Momondo kan du lige nu finde billige fly til Ho Chi Minh i Vietnam, og hvorfor ikke fejre det med en eventyrlig rundrejse i det fantastiske land? Jeg stemmer i hvert fald FOR!

Fly fra København

Rundrejse i Vietnam

Prisen for flybilletterne er på 3506 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Jeg har fundet en masse billige flybilletter til Ho Chi Minh henover efteråret. Flybilletterne er med enten Turkish Airlines, Thai Airways eller Qatar Airways, som alle har inkluderet bagage og forplejning ombord i deres priser. Mit eksempel herover er fra d. 22. oktober – 4. november hvor du flyver med Turkish Airlines (via Istanbul), det er muligt at finde lignende afgange i perioden september-december, så der er mange forskellige muligheder! Du kan også sagtens ændre på rejselængden, hvis du ønsker dette. 

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)


14-dages rundrejse i Vietnam

Her er mit bud på en 14 dages rejse i Vietnam, med udgangspunkt i ovenstående eksempel på flybilletter, som er fra d. 21. oktober til d. 4. november. Denne rundrejse tager dig forbi Ho Chi Minh, Da Nang, Hoi An og er en kombination af storby og badeferie. Rejseplanen ser således ud:

  • 21/10: Afrejse fra Danmark til Ho Chi Minh (ankomst d. 22/10)
  • 22/10 – 25/10: Ho Chi Minh City
  • 25/10 – 29/10: Da Nang
  • 29/10 – 03/11: Hoi An
  • 03/11 – 04/11: Ho Chi Minh City
  • 04/11: Hjemrejse til Danmark.

HUSK at dette bare et et forslag og du kan sagtens ændre på datoer og hoteller, besøge andre byer eller lignende. Men nu kan du læne dig tilbage og lade os præsentere dig for mit eventyr i Vietnam.

Rundrejse i Vietnam

Ho Chi Minh City (22. oktober til d. 25. oktober)

De første tre nætter tilbringes i Ho Chi Minh City – eller Saigon, som det også kaldes. Her skal I bo på det lækre 4-stjernede hotel, Adora Hotel, som ligger centralt i byen. Tag på opdagelse i storbyen, smag på de lokale specialiteter, besøg Ben Thanh markedet, Notre Dame katedralen eller Central Post Office. Er du til spa og massage, har du også rig mulighed for at blive forkælet på de mange fantastiske spasteder i byen. En time væk fra Ho Chi Minh ligger Cu Chi tunnellerne, som bestemt også er et besøg værd. Ho Chi Minh rummer lidt af de hele – og har masser af fede restauranter og barer, som man bør udforske! Efter Ho Chi Minh flyver du videre til Da Nang og du finder link til flybilletter herunder.

Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 1162 kr, hvilket svarer til 581 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD     

 

Sådan kommer du til Da Nang

Efter dine første dage i Ho Chi Minh, går turen nu videre mod Da Nang (og Hoi An, som ikke ligger langt fra Da Nang). Der er et stykke vej mellem Ho Chi Minh og Da Nang og jeg vil anbefale dig at flyve. Men bare rolig, indenrigsfly i Vietnam er virkelig billigt! Her er en afgang som passer med den rejseplan jeg har lavet, hvor du flyver fra Ho Chi Minh til Da Nang d. 25. oktober og retur d. 3. november. 

Prisen for flybilletterne er fra 601 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Rundrejse i Vietnam

Da Nang (25. oktober til d. 29. oktober)

Bo (næsten) direkte på stranden i Da Nang, på det lækre 4-stjernede hotel Aira Hotel, med en skøn rooftop-pool og morgenmad inkluderet! I Da Nang får i en kombination af storby og badeferie. Byen har masser af spændende kulinariske oplevelser, historiske bygninger, natur og nogle smukke hvide sandstrande – faktisk nogle af Vietnams bedste. Gå en tur over dragebroen, nyd et måltid ved en af de mange restauranter langs stranden – mulighederne er mange i Vietnams tredjestørste by. 

Prisen for 4 nætter i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 801 kr, hvilket svarer til 401 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD     

 

Sådan kommer du til Hoi An

Der er cirka 30 kilometer mellem Da Nang og Hoi An, så det er super nemt at komme frem og tilbage med enten taxa, bus eller privatchauffør (det er ikke så dyrt som det lyder!). Det kan du læse meget mere om her: transport Da Nang til Hoi An

Rundrejse i Vietnam

Hoi An (29. oktober til d. 3. november)

Efter et par dage i Da Nang går turen videre til Hoi An, som ligger kun 30 minutters kørsel fra Da Nang (transportguiden står herover). Her skal I bo på det lækre 4-stjernede Hoi An Sincerity Hotel & Spa. Når man ser hotellet, får man nærmest lyst til at bruge samtlige dage ved det lækre poolområde, men må ikke snyde sig selv for, at opleve den fantastiske og autentiske by. Der er masser af lækre og hyggelige spisesteder, kunst og gallerier, markeder og liv i gaderne. Omkring byen er der masser af smuk natur, så tag en cykeltur eller hvis du tør; en scootertur, og udforsk området. Og nyd de lækre hvide sandstrande. Nu går turen tilbage til Da Nang og lufthavnen, hvor efter du flyver tilbage til Ho Chi Minh. 

Prisen for 5 nætter i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 1045 kr, hvilket svarer til 523 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD

Rundrejse i Vietnam

Ho Chi Minh (3. november til d. 4. november)

Slut turen hvor du startede: i Ho Chi Minh City på Bay Hotel Ho Chi Minh, inden rejsen retur mod Danmark. Slap af i poolområdet, hvorfra du har udsigt over storbyen, og sug den sidste sol, eller gør dine sidste opdagelser og indkøb i den pulserende storby.

Prisen for 1 nat i et dobbeltværelse er 450 kr, hvilket svarer til 225 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD


Værd at vide

Pas og visum
Vietnam er visumfrit i op til 15 dage. Dette kræver dog at du har et pas som er gyldigt i minimum 6 måneder fra din indrejsedato og at du desuden har en returbillet (eller anden dokumentation) for at du forlader landet igen efter 15 dage. Ønsker du at opholde dig i Vietnam i længere end 15 dage, så kan du ansøge om et E-visa som har en varighed på op til 30 dage. Det kan du gøre via dette link: https://www.immigration.gov.vn

Det er dit eget ansvar at have styr på reglerne og du kan læse meget mere om pas og visum i Vietnam, på udenrigsministeriets hjemmeside, som du finder her: Pas og visum i Vietnam 

Vaccinationer
Når du tager på en rejse som denne, kan der være behov for at blive vaccineret. Jeg anbefaler, at du besøger hjemmesiden Sikkervacination, hvor du gennem få trin kan finde ud af, hvilke vaccinationer du behøver. Alternativt kan du spørge din egen læge til råds.


Skal jeg planlægge din rejse?
Bestil Et Personligt Scoop

Jeg har selv rejst rundt i Vietnam og ved, hvad der er værd at opleve og besøge. Er du typen som gerne vil have en skræddersyet rejseplan, så kan jeg sammensætte det for dig. Det kan du læse meget mere om her: Dit Personlige Scoop. 

Rundrejse i Vietnam

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD        

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar