Inspiration Rejseguides

Den perfekte gave til mors dag: flybilletter til under 500 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Fortjener din mor lidt ekstra forkælelse på mors dag i år? Jeg har fundet billige flybilletter til storbyer i Europa med afrejse fra enten Aalborg, Billund eller København for under 500 kr. – alle med afrejse i juni måned. Se med her, og find ud af, hvortil du vil invitere din søde mor.

Gave til mors dag

Berlin

Er du også vild med den tyske hovedstad? Tag din mor med til Berlin og forkæl jer selv med masser af god mad og shopping. Besøg Brandenburger Tor, Berlinmuren, Tv-tårnet, Denkmal eller en af de mange andre attraktioner i byen. Billetterne er billigere end en buket blomster, så lad i år være året, hvor du forkæler din mor lidt ekstra!

Flyv fra enten Billund eller København fra 113,- pr. person.

FIND FLYBILLET

Gave til mors dag

London

Den engelske hovedstad bliver vi aldrig trætte af! Lige nu kan du invitere din mor med til London for kun 188 kr. t/r. Se udsigten over byen fra London Eye, oplev en musical på et af byens mange fine teatre, nyd en kold øl og en gang fish’n’chips på en af de mange pubs. London er altid en sikker vinder!

Flyv fra enten Aalborg, Billund eller København fra 188,- pr. person.

FIND FLYBILLET

Gave til mors dag

Barcelona

Inviter din mor med på en miniferie i Barcelona hvor I kan kombinere storby- og badeferie. Vejret er skønt i juni! Er din mor også vild med tapas og gode vine er Barcelona også en perfekt destination for den slags! Oplev Gaudis værker og besøg de mange attraktioner, eller tag en tur på Ramblaen og få stillet shoppelysten – uanset hvad I er til, kan i finde det i den spanske storby.

Flyv fra enten Aalborg, Billund eller København fra 436,- pr. person.

FIND FLYBILLET

Gave til mors dag

Gdansk

Oplev den charmerende polske by med din mor! Gdansk byder på masser af historiske monumenter, trendy cafeer, fantastisk arkitektur og billige shoppingmuligheder. Byens seværdigheder ligger i gåafstand til hinanden, så du og din mor kan opleve byen til fods

Flyv fra enten Billund, Århus eller København fra 288,- pr. person.

FIND FLYBILLET

Gave til mors dag

Madrid

Besøg den spanske hovedstad, som vil forkæle dine sanser med masser af kulturoplevelser, shopping, tapas og gode vine. Oplev en fodboldkamp med Real Madrid eller tag på flamingoklub og mærk en autentisk spansk stemning. Mulighederne er mange. Du kan nu invitere din mor med til Madrid for kun 406 kr.

Flyv fra København for 406,- pr. person.

FIND FLYBILLET

 

Fortjener din mor lidt ekstra forkælelse i år, bør du udskifte den traditionelle buket med en storbyferie. Jeg tør godt garantere dig for, at din mor vil elske gaven!

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar