Rejsetilbud Sportsrejser

Den vildeste fodboldrejse: 3 kampe i London inkl. fly, hotel og kampbilletter for 3824 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

WOW! Er du klar på den ultimative fodboldrejse til London? Oplev tre kampe i Premier League over tre dage, til en fuldstændig vanvittig pris! Den første dag skal du opleve topopgøret (og lokalopgøret!) mellem Tottenham – Arsenal på det legendariske Wembley Stadium. Senere samme dag går turen videre til det spritnye London Stadium, hvor West Ham tørner sammen med Newcastle. Næste dag venter endnu et lokalopgør, når Fulham tager imod mægte Chelsea. Jeg har sammensat et tilbud med både fly, hotel og kampbilletter til alle tre kampe, og du kan komme afsted for kun 3824 kr. (!) Hvad venter du på? Hiv fat i dine fodboldkammerater og rejs afsted på en vild fodboldrejse til London.


Den vildeste fodboldrejse: 3 kampe i London inkl. fly, hotel og kampbilletter
Samlet pris: 3824 kr.

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Fodbold i London

Flybilletter

Dette vanvittige tilbud starter selvfølgelig med flybilletter til London, og her har jeg fundet billige flybilletter fra både Billund, København og Århus.

Fly fra Billund

Prisen for flybilletterne er 266 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD          

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er 329 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD          

Fly fra Århus

Prisen for flybilletterne er 496 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD          

I alle ovenstående eksempler flyver du med Ryanair direkte til London. Rejseperioden er fra fredag d. 1. marts til mandag d. 4. marts, og kampene spilles henholdvis lørdag og søndag. Du kan desuden finde tidligere afgange om fredagen fra Billund og København, hvis du gerne vil have mere tid i London. 


Hotel

Jeg har fundet et super tilbud på det 4-stjernede Holiday Inn London (Wembley), som kommer til at være base for dit ophold. Hotellet ligger klods op af Wembley Stadium og det er, hvis du spørger mig, den oplagte placering. Foruden at være tæt på Wembley (hvor den første kamp spilles), så ligger hotellet også tæt på gode transportmuligheder, så du nemt kan fragte dig rundt. 

Værelset du checker ind på, er et fint dobbeltværelse med eget bad og toilet, wifi og tv.  Hotellet har desuden en række forskellige faciliteter, som f.eks. restaurant og bar, indendørs pool og et motionscenter. Opholdet er uden morgenmad, men et lille tip herfra er at tilvælge morgenmad når du booker. Det koster cirka 400 kr. ekstra for morgenmad til 2 personer under hele opholdet, så det kan ikke gøres meget billigere!

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost af gæsterne, hvor de har får vurderingen 4,0 ud af 5. Størstedelen af gæsterne roser de fine værelser, beliggenheden tæt på Wembley (og transportmuligheder). Derudover får serviceniveuet også ros med på vejen. Du kan læse alle hotellets anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse er 1526 kr, hvilket svarer til 763 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD


Billetter

Billetterne købes som en samlet “billet-pakke” hos Rejsefidus. Prisen er 2795 kr. og billetterne inkludere adgang til Tottenham – Arsenal d. 2. marts kl. 13.30 (dansk tid), West Ham – Newcastle d. 2. marts. kl. 18.30 og Fulham – Chelsea d. 3 marts kl. 15.05. 

*Bemærk desuden at du som udgangspunkt køber billetterne som en “pakke”, hvor der også er hotel inkluderet. I dette tilbud har jeg krydset “fravælg hotel” af (se billedet herunder) og fundet et hotel som koster en del mindre, hvilket betyder at den samlede pris på rejsen bliver billigere.

Prisen for billet-pakken er 2795 kr. pr. person.


Transport i London

Transport fra lufthavnen og til den centrale del af London kan gøres på en lang række forskellige muligheder. Jeg har skrevet en stor London-guide, hvor du får et komplet overblik. Her kan du også læse, hvordan du kan spare penge på transporten rundt i byen. Du finder den store London-guide her: Travelscoops London-guide


Fodbold i London

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar