Badeferie Rejsetilbud

Solferie på Malta: 1 uge på 3* hotel inkl. fly for kun 1342 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Længes du også efter sol og højere temperaturer end dem vi oplever i disse dage? Så er dette scoop måske noget for dig! Jeg har nemlig fundet et ualmindeligt billigt tilbud til en solferie på Malta. Øgruppen er placeret midt i middelhavet, hvilket betyder at du finder et dejligt, lunt klima året rundt. Malta er omgivet af skøn natur, smukke strande og ikke mindst en masse kulturskatte og grundet øens historie, kan du finde store middelalderslotte, templer og katedraler. Tag en tur til Maltas hovedstad, Valetta og oplev en charmerende hovedstad, med en utrolig afslappende stemning.


Solferie på Malta: 1 uge på 3* hotel inkl. direkte fly
Samlet pris: 1342 kr.

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Solferie på Malta

Flybilletter

Flybilletterne til dette scoop er med afrejse fra Billund, hvor Ryanair udbyder billige, direkte afgange. Jeg har fundet billige flybilletter fra marts-juni og prisen starter fra helt ned til 224 kr.

TIP: Disse flybilletter har tidligere været helt nede at koste fra 150 kroner! Tilmeld dig Travelscoop+ og modtag en mail når det sker igen. Det kan du læse mere om ved at klikke her.

Fly fra Billund

 Prisen for flybilletterne er 224 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

Mit eksempel herover er fra d. 11. – 18. maj, hvor du kan booke en returbillet fra kun 224 kr. Der er mulighed for at finde lignende tilbud (224-400 kr.) i store dele af marts, april, maj og juni, så der er altså masser af forskellige afrejsedatoer. 

Herunder kan du se et udpluk af nogle af disse datoer – husk at hotelprisen kan variere!

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)


Hotel & Airbnb

Jeg har fundet et fint 3 stjernet hotel som hedder Poro Azzurro Aparthotel. Hotellet ligger tæt på både by og strand, og der kører en bus direkte udenfor hotellet, hvilket gør det nemt at komme rundt. Hotellet har både indendørs og udendørs pool, restaurant og bar/lounge, gratis wifi i lobbyen. Der er desuden mulighed for tilkøb af morgenmad!

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 3,5 ud af 5. Gæsterne roser blandt andet beliggenheden (som jeg beskrev ovenover) og serviceniveauet hos personalet. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 7 nætter i et dobbeltværelse er 2235 kr, hvilket svarer til 1118 kr. pr. person. (ved 2 personer).

SE HOTELTILBUD

Solferie på Malta

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet

Hotellet ligger cirka 35 minutters kørsel fra lufthavnen. Jeg anbefaler derfor at du enten tager en bus, taxa eller lejer en bil.

Bus
Du kan tage bussen X1 direkte fra lufthavnen og næsten direkte til hotellet. Når du bliver sat af ved stoppestedet “Roti”, skal du blot gå 60 meter, så det er til at overkomme! Turen tager cirka 1 times tid. Du kan læse mere om bus-ruten her: Se busrute.

Taxa
Du kan også tage en taxa fra lufthavnen og direkte til hotellet. Taxakørsel på Malta er generelt ret billigt, så rejser I to personer, skulle det gerne være til at betale. Forhør dig om prisen inden afgang, så du er sikker.

Lejebil
Du kan også vælge at leje en bil og det kan gøres til en meget skarp pris! Faktisk kan du leje en fin bil i 7 dage fra kun 537 kr., rejser i to personer, bliver prisen derfor kun 269 kr. pr. person.

FIND LEJEBIL


Solferie på Malta

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse! Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar