Badeferie Rejsetilbud

Solferie på Malta: 1 uge på 3* hotel inkl. fly for kun 1229 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Længes du også efter sol og højere temperaturer end dem vi oplever i disse dage? Så er dagens scoop lige noget for dig. Jeg har nemlig fundet et ualmindeligt billigt tilbud til en solferie på Malta! Øgruppen er placeret midt i middelhavet, hvilket betyder at du finder et dejligt, lunt klima året rundt. Malta er omgivet af skøn natur, smukke strande og ikke mindst en masse kulturskatte og grundet øens historie, kan du finde store middelalderslotte, templer og katedraler. Tag en tur til Maltas hovedstad, Valetta og oplev en charmerende hovedstad, med en utrolig afslappende stemning. Trænger du til at få fyldt sol-depoterne lidt op, så er en solferie på Malta lige noget for dig!


Solferie på Malta: 1 uge på 3* hotel inkl. fly
Samlet pris: 1229 kr.

SE FLYTILBUD       

SE HOTELTILBUD


Solferie på Malta

Flybilletter

Flybilletter til dette scoop er fra Billund. Du kan også flyve fra København, men det er til priser på mellem 1400-1600 kr. og de vil derfor ikke blive nævnt herunder. Hvis du alligevel gerne vil flyve fra København, så kan du finde billetterne her: Flybilletter fra CPH

Fly fra Billund:

Flybilletterne til dagens scoop er fundet på  Momondo. De er fra Billund og direkte til Malta med Ryanair. Afrejse fra Billund er d. 09/04 kl. 10.30 og du er fremme på Malta 13.50, flyrejsen tager cirka 3 timer og 20 minutter. Hjemrejsen er d. 16/04 kl. 06.40 og du er tilbage i Billund kl. 10.05.

Solferie på Malta

 Prisen for flybilletterne er på 388 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

Andre rejsedatoer:
Du kan finde billige flybilletter til Malta i både april, maj og juni. Priserne svinger fra cirka 400 kr. og op til 900-1000 kr., som dog stadigvæk er billigt! Jeg har her fundet nogle eksempler frem, så hvis ovenstående ikke passer ind i din kalender, kan du kigge herunder:

16/04 – 23/04
14/05 – 21/05
21/05 – 28/05
04/06 – 11/06
08/06 – 15/06
11/06 – 18/06
15/06 – 22/06
18/06 – 25/06
22/06 – 29/06

Du kan bestille billetter på ovenstående datoer ved at klikke på den dato du ønsker, eller ved at gå ind på Momondo. Du skal dog være opmærksom på at prisen på hotellet kan variere, hvis du vælger en anden dato end vores eksempel.


Hotel & Airbnb

Jeg har fundet et fint 3 stjernet hotel som hedder Poro Azzurro Aparthotel (7,2 ud af 10 på Tripadvisor). Hotellet ligger tæt på både by og strand, og der kører en bus direkte udenfor hotellet, hvilket gør det nemt at komme rundt. Hotellet har både indendørs og udendørs pool, restaurant og bar/lounge, gratis wifi i lobbyen. Der er desuden mulighed for tilkøb af morgenmad! 

Solferie på Malta

Prisen for 7 nætter i et dobbeltværelse er 1682 kr, hvilket svarer til 841 kr. pr. person.

SE HOTELTILBUD

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet

Hotellet ligger cirka 35 minutters kørsel fra lufthavnen. Jeg anbefaler derfor at du enten tager en bus, taxa eller lejer en bil.

Bus
Du kan tage bussen X1 direkte fra lufthavnen og næsten direkte til hotellet. Når du bliver sat af ved stoppestedet “Roti”, skal du blot gå 60 meter, så det er til at overkomme! Turen tager cirka 1 times tid. Du kan læse mere om bus-ruten her: Se busrute.

Taxa
Du kan også tage en taxa fra lufthavnen og direkte til hotellet. Taxakørsel på Malta er generelt ret billigt, så rejser I to personer, skulle det gerne være til at betale. Forhør dig om prisen inden afgang, så du er sikker.

Lejebil
Du kan få en lejebil til billige penge! Faktisk kan du leje en fin bil i 7 dage for omkring knap 717 kr., rejser i to personer, bliver prisen derfor kun 559 kr. pr. person. Du kan finde din lejebil her: Find lejebil

Solferie på Malta

FIND LEJEBIL


Solferie på Malta

Er du klar til at rejse? ?

SE FLYTILBUD       

SE HOTELTILBUD

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse! Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Skriv en kommentar