Badeferie Rejsetilbud

Drømmerejse til Maldiverne: 9 dage på 3* hotel inkl. fly for kun 5943 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Er Maldiverne også på din top-3 over drømmedestinationer? Dette scoop er vildt – og giver selv folk på SU mulighed for at realisere dine drømme om en tur til ø-paradiset! Ø-riget i Det Indiske Ocean er lige så fantastisk som man forestiller sig; luksus, palmer, hvide sandstrande, blå laguner og høje temperaturer. Smid skoene, mærk sandet, læn dig tilbage og nyd forkælelse og luksus taget til den næste level. Jeg har fundet en masse billige flybilletter henover vinteren, så find dit snorkelgear og badetøj frem og sæt kursen mod paradis.


Drømmerejse til Maldiverne: 9 dage på 3* hotel inkl. fly
Samlet pris: 5943 kr.

SE FLYTILBUD           

SE HOTELTILBUD  


MaldiverneFlybilletter

Er det nu drømmen skal udleves? Flybilletter til Maldiverne plejer normalt at koste spidsen af en jetjager, specielt hvis det er ordentlige flybilletter (kort rejsetid, mm.). Men i dag har jeg en knaldgod nyhed til dig. Jeg har nemlig fundet en masse billige flybilletter til Maldiverne!

Fly fra København – den billigste løsning

Prisen for flybilletterne er på 4581 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er på 4695 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Jeg har fundet en masse billige flybilletter til Maldiverne med afrejse henover den kommende vinter. Som du kan se på eksemplerne herover, har jeg fundet to forskellige muligheder. Den første mulighed, den billigste løsning, er hvor du flyver med Swiss/Austrian Airlines. Her har du en flyvetid på under 13 timer ud- og hjemrejsen, hvilket er yderst fornuftigt. Den anden løsning er med verdens 2. bedste flyselskab, Qatar Airways. Her har du (pudsigt nok) en lidt længere rejsetid (13-14 timer), men her kan du se frem til en del bedre komfort og service ombord.

Mine eksempler herover er fra d. 30. oktober – 8. november. Passer denne rejseperiode ikke ind i dine ferieplaner, kan du herunder se en oversigt over andre billige rejsedatoer.

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)

Fra København


Hotel

Der er et utal af lækre hoteller på Maldiverne og du har garanteret set videoer, hvor folk bor i store villaer på vandet med egen pool og andre luksuriøse faciliteter. Men som du sikkert kan regne ud, så ligger prisniveauet på disse luksushoteller en del over det, som jeg plejer at anbefale her på siden. Jeg har derfor fundet et billigere, men stadigvæk super lækkert alternativ. Nemlig et anmelderrost 3-stjernet hotel – direkte ned til stranden!

Du blev lovet en drømmerejse til Maldiverne, så hotellet skal selvfølgelig også være i orden. Jeg har derfor valgt det anmelderroste, 3-stjernede Sunshine View hotel, som ligger 3-4 minutters gang fra den smukkeste strand. Hotellet er et lille, charmerende familiejet hotel, med kun 4 værelser, og går man anmeldelserne igennem fra tidligere gæster, er der ingen tvivl om, at denne familie gør alt for at dit ophold bliver perfekt!

Du tjekker ind på et 20 kvm. stort deluxe-dobbeltværelse, hvor du har aircondition, tv og eget badeværelse. Derudover har hotellet har en fin restaurant, hvor din medfølgende morgenmad bliver serveret.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost til skyerne, og er vurderet til hele 5 ud af 5! Gæsterne er specielt imponeret over beliggenheden (næsten) direkte ned til den smukke strand. Derudover påpeger flere af gæsterne den unikke service. Du kan læse flere anmeldelser her: Tripadvisor anmeldelser

Prisen for 8 nætter i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 2723 kr. hvilket svarer til 1362 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD 

 

Sidder du nu alligevel og tænker, hvor meget kan sådan en watervilla egentlig koste? Så vil jeg her give dig et eksempel. Du kan opgradere det skønne 3-stjernede hotel som jeg anbefaler herover, til det 5-stjernede Conrad Maldives Rangali Island, hvor du netop bor i villaer, som står på pæle i turkisblå vand. Prisen for 8 nætter i en water villa er knap 42.000 kr. – men så får du også en villa på vandet, som er på størrelse med et gennemsnitligt parcelhus, og hvor du har privat pool, spa på terrassen og meget andet! Du kan se flere billeder af hotellet her: Conrad Maldives Rangali Island

Maldiverne
Der kunne man godt tilbringe 10 nætter 😍

Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet 

Maldiverne er et stort ø-rige og det hotel jeg bruger i dette eksempel, er placeret på øen Maafushi, som ligger knap 27 km. fra lufthavnen i Malé. Jeg anbefaler derfor følgende transportmuligheder:

Båd:
Man kan også tage en speedbåd direkte fra lufthavnen til Maafushi. Denne tur tager 45 minutter og koster 20 USD. Du kan læse mere om dette her: Guide til transport

Hotellet transportservice:
Hotellet har også egen transportservice fra Malé lufthavnen. Lufthavnstransport koster USD 50 pr. person (tur/retur), hvilket svarer til cirka 265 kr. Bemærk at hvis du ønsker at benytte dig af denne service, skal du kontakte hotellet via telefon senest 48 timer før ankomst. Du finder nummeret i din reservationsbekræftelse.


Værd at vide

Pas og visum
Der er visumpligt ved rejser til Maldiverne, som kan “søges” når du ankommer i lufthavnen. Dit pas skal dog være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed. Derudover skal du bevise at du har en gyldig returbillet, og du skal bevise at du har en hotelreservation, eller at du tilstrækkelige midler til at dække udgifterne under dit ophold (50 USD per dag + 100 USD). Husk det er dit eget ansvar at have styr på reglerne og de ændres løbende. Du kan finde mere info her: information om visum

Vaccinationer
Når du tager på en rejse som denne, kan der være behov for at blive vaccineret. Jeg anbefaler, at du besøger hjemmesiden Sikkervacination, hvor du gennem få trin kan finde ud af, hvilke vaccinationer du behøver. Alternativt kan du spørge din egen læge til råds. 

Maldiverne

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD           

SE HOTELTILBUD  

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar