Badeferie Rejsetilbud

Drømmerejse til Maldiverne: 10 dage på 3* strandhotel inkl. morgenmad og fly for kun 6526 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Er Maldiverne også på din top-3 over drømmedestinationer? Dette scoop er vildt – og giver selv folk på SU mulighed for at realisere dine drømme om en tur til ø-paradiset! Ø-riget i Det Indiske Ocean er lige så fantastisk som man forestiller sig; luksus, palmer, hvide sandstrande, blå laguner og høje temperaturer. Smid skoene, mærk sandet, læn dig tilbage og nyd forkælelse og luksus taget til den næste level. Jeg har fundet billige flybilletter i store dele af foråret (hvor vejret er bedst på Maldiverne!) og du kan endda flyve fra både Billund og København, det kan derfor ikke blive meget bedre! Find dit snorkelgear og badetøj frem og rejs mod paradis.


Drømmerejse til Maldiverne: 10 dage på 3* strandhotel inkl. morgenmad og fly
Samlet pris: 6526 kr.

SE FLYTILBUD           

SE HOTELTILBUD  


MaldiverneFlybilletter

Nu skal drømmen udleves! Jeg har fundet EN MASSE billige flybilletter til Maldiverne – fra både Billund og København! Flybilletterne kan findes på søgemaskinen Momondo og herunder kan du se hvordan.

Fly fra Billund

Maldiverne

Prisen for flybilletterne er på 4685 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra København

Maldiverne

Prisen for flybilletterne er på 4739 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Ovenstående eksempler er fra d. 4. – 14. april, hvor du flyver med Turkish Airlines (inkl. 20. kg. bagage!). Du har en kort mellemlanding i Istanbul på vejen, men ellers er flyvetiden generelt super god. Jeg fundet lignende afgange (til samme priser) i store dele af marts, april, maj og helt store dele af juni måned – det er nærmest et kæmpe tag-selv-bord af flybilletter til paradis. Så hvis ikke ovenstående eksempler passer ind i dine ferieplaner, har du altså mange andre muligheder. Herunder se et udpluk af andre billige rejsedatoer.

Andre billige rejsedatoer

Fra Billund

Fra København


Hotel

Der er et utal af lækre hoteller på Maldiverne og du har garanteret set videoer, hvor folk bor i store villaer på vandet med egen pool og andre luksuriøse faciliteter. Men som du sikkert kan regne ud, så ligger prisniveauet på disse luksushoteller en del over det jeg plejer at anbefale her på siden.

Sidder du nu og spørger dig selv “hvor meget kan det koste?”, så vil jeg her give dig et eksempel. Du kan opgradere det lækre 3* hotel, som jeg anbefaler herunder, og op til det 5* Conrad Maldives Rangali Island, hvor du netop bor i villaer, som står på pæle i turkisblå vand. Prisen for 9 nætter i en “water villa” er knap 108.000 kr. – men så får du også en villa på vandet, som er på størrelse med et gennemsnitligt parcelhus, og hvor du har privat pool, spa på terrassen og meget andet! Du kan se flere billeder af hotellet her: Conrad Maldives Rangali Island

Maldiverne
Der kunne man godt tilbringe 10 nætter 😍

Hvis at du synes 108.000 kr. er lige i overkanten for 9 nætter, kan du se et mere prisvenligt (men stadig lækkert) forslag herunder.

3-stjernet hotel

Du blev lovet en drømmerejse til Maldiverne, så hotellet skal selvfølgelig også være i orden. Du skal derfor bo på det anmelderroste, 3-stjernede Etherreal Inn, som ligger direkte ud til den smukkeste strand. På hotellet finder du også en restaurant, hvor din medfølgende morgenmad bliver serveret. Værelset du checker ind på er et 23 kvm. stort deluxe-værelse, hvor du har gratis wifi, aircondition, tv og eget badeværelse.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?

På TripAdvisor får hotellet ros, og er vurderet til hele 5 ud af 5. Gæsterne er specielt imponeret over beliggenheden direkte ned til den smukke strand og flere af gæsterne påpeger en god renlighed og et serviceniveau udover det sædvanlige. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 9 nætter i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 3682 kr. hvilket svarer til 1841 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD 


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet 

Maldiverne er et stort ø-rige og det hotel jeg bruger i dette eksempel er placeret på øen Maafushi, som ligger knap 27 km. fra lufthavnen i Malé. Jeg anbefaler derfor følgende transportmuligheder:

Båd:
Man kan også tage en speedbåd direkte fra lufthavnen til Maafushi. Denne tur tager 45 minutter og koster 20 USD. Du kan læse mere om dette her: Guide til transport

Hotellet transportservice:
Hotellet har også egen transportservice fra Malé lufthavnen. Lufthavnstransport koster USD 25 pr. person, hvilket svarer til cirka 165 kr. Bemærk at hvis du ønsker at benytte dig af denne service, skal du kontakte hotellet via telefon senest 48 timer før ankomst. Du finder nummeret i din reservationsbekræftelse.


Værd at vide

Pas og visum
Der er visumpligt ved rejser til Maldiverne, som kan “søges” når du ankommer i lufthavnen. Dit pas skal dog være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed. Derudover skal du bevise at du har en gyldig returbillet, og du skal bevise at du har en hotelreservation, eller at du tilstrækkelige midler til at dække udgifterne under dit ophold (50 USD per dag + 100 USD). Husk det er dit eget ansvar at have styr på reglerne og de ændres løbende. Du kan finde mere info her: information om visum

Vaccinationer
Når du tager på en rejse som denne, kan der være behov for at blive vaccineret. Jeg anbefaler, at du besøger hjemmesiden Sikkervacination, hvor du gennem få trin kan finde ud af, hvilke vaccinationer du behøver. Alternativt kan du spørge din egen læge til råds. 

Maldiverne

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD           

SE HOTELTILBUD  

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Skriv en kommentar