Badeferie Rejsetilbud

Badeferie på Kap Verde: 8 dage på 4* hotel inkl. fly for kun 2271 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Sidste vinter delte jeg en række gode tilbud til øgruppen Kap Verde, der ligger vest for Afrika, og nu har jeg endnu et fantastisk tilbud klar til dig! På Kap Verde finder du solskin og kilometerlange sandstrande, så langt øjet rækker. Temperaturen på dette tidspunkt ligger på omkring 25-30 grader og badevandet på 22-23 grader. Lyder det ikke skønt? Det hotel jeg har fundet frem til dig, ligger direkte ud til en fantastisk strand (der er billeder længere nede!) og morgenmaden er også inkluderet i prisen! Er du på udkig efter en varm (og billig) rejse, så er dette scoop det perfekte valg!


Badeferie på Kap Verde: 8 dage på 4* hotel (m. morgenmad) og fly
Samlet pris: 2271 kr.

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Kap Verde

Flybilletter

Billige flybilletter til Kap Verde er normalt ikke noget der hænger på træerne, men i dag har jeg fundet ét par eksempler, hvor du virkelig kan gøre dig et godt scoop!

Fly fra København

Badeferie på Kap Verde

Prisen for flybilletterne er 1199 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

På Travelmarket har jeg netop fundet flybilletter til Kap Verde med Spies og TUI, som sælger ud af deres “restpladser”, hvilket er årsagen til at prisen er så lav. Ovenstående eksempel er fra d. 5. – 12. december, hvor prisen kun er 1199 kr. Som jeg nævnte før, så er det ikke noget der hænger på træerne, men i øjebliket er det faktisk muligt at finde en del “afbuds-flybilletter” hos de forskellige charterselskaber. Så hvis ikke ovenstående afgang passer dig, så kan du finde andre afgange her: Find flybilletter


Hotel & Airbnb

Hotel

Jeg har fundet et lækkert, 4 stjernet resort, som hedder Murdeira Village Resort. Hotellet ligger direkte ud til en dejlig strand, og bliver du træt af det 22 grader varme badevand, så kan du hoppe en tur i hotellets pool. Af andre faciliteter kan nævnes en bar/restaurant og en tennisbane. Der medfølger desuden morgenmad i prisen!

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost af gæsterne, hvor de får vurderingen 3,5 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets placering direkte ud til den smukke strand og samtidig at det ligger et stille og fredfyldt sted. Du kan læse alle hotellets anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 7 nætter i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 2143 kr, hvilket svarer til 1072 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD

Kap Verde

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                   


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet

Hotellet ligger kun 8 km. fra lufthavnen, så jeg anbefaler dig at du tager en taxa, eller benytter dig af hotellets lufthavnstransport, som koster knap 60 kr.


Værd at vide

Pas og visum
Der er visumpligt ved indrejse til Kap Verde. Visum kan enten bestilles via TUI når du booker flybilletter eller i lufthavnen ved ankomst. Dit pas skal dog være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed.

Det er dit eget ansvar at have styr på reglerne og du kan læse meget mere om pas og visum i Kap Verde på udenrigsministeriets hjemmeside, som du finder her: Pas og visum i Kap Verde 

Vaccinationer
Når du tager på en rejse som denne, kan der være behov for at blive vaccineret. Jeg anbefaler, at du besøger hjemmesiden Sikkervacination, hvor du gennem få trin kan finde ud af, hvilke vaccinationer du behøver. Alternativt kan du spørge din egen læge til råds. 


Kap Verde

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar