Miniferie Rejsetilbud Storbyferie

Sviptur til Malmø: 2 dage på 4* hotel inkl. morgenmad for kun 237 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Hvad siger du til en super billig omgang shopping og sightseeing i Malmø henover vinteren? Og med super billig, mener jeg virkelig billig! Du kan nemlig komme afsted for kun 237 kr. (pr. person) til Sverige tredje største by, som hvis du spørger mig, er en overset destination i Norden. Byen er oplagt til et en weekendtur, hvor du blandt andet kan shoppe dine foretrukne tøjmærker på Södergatan, som er Malmøs svar på Strøget, og hvor du finder et stort udvalg af alle de kendte modebutikker. Når du trænger til en pause fra din power-shopping, kan du sætte dig på en af byens caféer og nyde en omgang “fika”, som er kaffe og kage på ægte svensk manér. Er du på udkig efter en billig sviptur? Så skal du læse med her!


Sviptur til Malmø: 2 dage på 4* hotel inkl. morgenmad
Samlet pris: 237 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE TILBUD


Malmø

Hos Hotelsspecials er jeg er faldet over et ret vildt tilbud på det 4-stjernede Hotel Garden i Malmø, hvor du lige nu kan komme afsted til en vanvittig pris på kun 473 kr. for én overnatning i et dobbeltværelse inkl. morgenmad! Dvs. en pris på kun 237 kr. pr. person, hvis I rejser to personer. Hotel Garden ligger i hjertet af Malmø og du bor derfor i gåafstand til det meste. Værelserne er indrettet i moderne stil og med massere af lys. Der er desuden gratis wifi på alle værelse, ligesom at opholdet er inklusiv en lækker morgenbuffet!

Dette tilbud kan i princippet bookes fra dags dato og langt ud i fremtiden. Men prisen svinger lidt frem og tilbage – afhængig af hvilken dage/datoer du vælger. Den billigste pris (som jeg tager udgangspunkt i herunder) er søndag d. 5. januar og generelt er søndag den billigste indtjekningsdato. Derudover kan opholdet bookes i både december, januar og februar til en samlet pris på cirka 500-600 kroner (250-300 kr. pr. person). Du kan også sagtens vælge 2 eller 3 nætter, hvis du ønsker dette. Du kan klikke ind på “se tilbud” herunder og se en komplet oversigt over priser og datoer. 

Prisen for én overnatning i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 473 kr. som svarer til 237 kr. pr. person (ved 2 personer).

SE TILBUD

Her er et screenshot af tilbuddet 📸

Sådan kommer du til Malmø

Fra Jylland og Fyn
Hvis du har bil, kan du starte den op og køre via motorvejen til København og videre over Øresund. Hvis du bor omkring Århus eller i den nordlige del af Jylland, kan du desuden tage færgen til Sjællands Odde og køre videre derfra.

Hvis ikke du har en bil, kan du tage med enten tog eller bus. DSB kører hele vejen fra Jylland, over københavn og videre til Malmø. Derudover kan du hoppe på Flixbus, som kører fra flere steder i Jylland. Bor du f.eks. i Århus, kan du få en returbillet for mellem 300-400 kr. Det kan du læse mere om her.

Fra København
Hvis du bor i hovedstadsområdet, er det super nemt at komme til Malmø. Du kan enten hoppe på et tog eller tage Flixbus, hvor du kan få en returbillet for under 100 kr. Det kan du læse mere om her.

Du kan selvfølgelig også tage bilen over Øresund. 


Malmø

Er du klar til at rejse? 😎

SE TILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar