Miniferie Rejsetilbud Storbyferie

Sviptur til Malmø: 2 dage på 4* hotel inkl. morgenmad for kun 220 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Hvad siger du til en super billig omgang shopping og sightseeing i Malmø? Og med super billig, mener jeg virkelig billig! Du kan nemlig komme afsted for kun 220 kr. (pr. person) til Sverige tredje største by, som hvis du spørger mig, er en overset destination i Norden. Byen er oplagt til et en weekendtur, hvor du blandt andet kan shoppe dine foretrukne tøjmærker på Södergatan, som er Malmøs svar på Strøget, og hvor du finder et stort udvalg af alle de kendte modebutikker. Når du trænger til en pause fra din power-shopping, kan du sætte dig på en af byens caféer og nyde en omgang “fika”, som er kaffe og kage på ægte svensk manér. Er du på udkig efter en billig sviptur? Så skal du læse med her!


Sviptur til Malmø: 2 dage på 4* hotel inkl. morgenmad
Samlet pris: 220 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE TILBUD


Malmø

Hos Hotelsspecials er jeg er faldet over et ret vildt tilbud på det 4-stjernede Elite Hotel Residens i Malmø, hvor du lige nu kan komme afsted til en vanvittig pris på kun 439 kr. for én overnatning i et dobbeltværelse inkl. morgenmad! Dvs. en pris på (cirka) 220 kr. pr. person, hvis I rejser to personer. Elite Hotel Residens ligger i hjertet af Malmø og du bor lige overfor hovedbanegården. Værelserne er indrettet i en elegant og klassisk stil. Der er desuden gratis wifi på alle værelse, ligesom at opholdet er inklusiv en lækker morgenbuffet!

Den billigste pris (som jeg tager udgangspunkt i herunder) er søndag d. 12. april. Derudover kan opholdet bookes i marts-december til en pris på omkring 439 – 673 kr. Du kan også sagtens vælge 2 eller 3 nætter, hvis du ønsker dette. Du kan klikke ind på “se tilbud” herunder og se en komplet oversigt over priser og datoer. 

Prisen for én overnatning i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 439 kr. som svarer til 220 kr. pr. person (ved 2 personer).

SE TILBUD

Sådan kommer du til Malmø

Fra Jylland og Fyn
Hvis du har bil, kan du starte den op og køre via motorvejen til København og videre over Øresund. Hvis du bor omkring Århus eller i den nordlige del af Jylland, kan du desuden tage færgen til Sjællands Odde og køre videre derfra.

Hvis ikke du har en bil, kan du tage med enten tog eller bus. DSB kører hele vejen fra Jylland, over københavn og videre til Malmø. Derudover kan du hoppe på Flixbus, som kører fra flere steder i Jylland. Bor du f.eks. i Århus, kan du få en returbillet for mellem 300-400 kr. Det kan du læse mere om her.

Fra København
Hvis du bor i hovedstadsområdet, er det super nemt at komme til Malmø. Du kan enten hoppe på et tog eller tage Flixbus, hvor du kan få en returbillet for under 100 kr. Det kan du læse mere om her.

Du kan selvfølgelig også tage bilen over Øresund. 


Malmø

Er du klar til at rejse? 😎

SE TILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar