Miniferie Rejsetilbud Storbyferie

Shopping & sightseeing i Malmø: 2 dage på 3* hotel inkl. morgenmad for kun 181 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Hvad siger du til en super billig omgang shopping og sightseeing i Malmø? Og med super billig, mener jeg virkelig billig! Du kan nemlig komme afsted for kun 181 kr. (!) Sverige tredje største by er, hvis du spørger mig, en overset destination i Norden. Byen er oplagt til et en weekendtur, hvor du blandt andet kan shoppe dine foretrukne tøjmærker på Södergatan, som er Malmøs svar på Strøget, og hvor du finder et stort udvalg af alle de kendte modebutikker. Når du trænger til en pause fra din power-shopping, kan du sætte dig på en af byens caféer og nyde en omgang “fika”, som er kaffe og kage på ægte svensk manér!

Er du på udkig efter en billig shoppingtur? Så skal du læse med her!


Shopping & sightseeing i Malmø: 2 dage på 3* hotel inkl. morgenmad
Samlet pris: 181 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE TILBUD


Malmø

Hos Hotelsspecials er jeg er faldet over et tilbud på det 3-stjernede Moments Hotel i Malmø, hvor du lige nu kan komme afsted til en vanvittig pris på kun 362 kr. for én overnatning i et dobbeltværelse inkl. morgenmad! Dvs. en pris på kun 181 kr. pr. person, hvis I rejser to personer! Du kan selvfølgelig sagtens forlænge opholdet til 2 eller 3 nætter, hvis du ønsker dette. Det enkle og moderne Moment Hotels er 3-stjernet og ligger i hjertet af Malmø. Du checker ind på et fint dobbeltværelse og der medfølger desuden morgenmad i prisen!

Opholdet kan bookes fra dags dato – og mange måneder frem i tiden. MEN vil du have den billigste pris (som jeg har beskrevet i dette tilbud) skal du vælge at booke opholdet 2-3 dage FØR din planlagte afrejsedato, hvor prisen som en del af et “specialtilbud” bliver presset helt i bund. 

Prisen er fra 181 kr. pr. person (ved 2 personer)
Derudover kommer der et bookinggegyr på 59 kr. pr. booking. 

SE TILBUD

Malmø


Sådan kommer du til Malmø

Fra Jylland og Fyn
Hvis du har bil, kan du starte den op og køre via motorvejen til København og videre over Øresund. Hvis du bor omkring Århus eller i den nordlige del af Jylland, kan du desuden tage færgen til Sjællands Odde og køre videre derfra.

Hvis ikke du har en bil, kan du tage med enten tog eller bus. DSB kører hele vejen fra Jylland, over københavn og videre til Malmø. Derudover kan du hoppe på Flixbus, som kører fra flere steder i Jylland. Bor du f.eks. i Århus, kan du få en returbillet for mellem 300-400 kr. Det kan du læse mere om her.

Fra København
Hvis du bor i hovedstadsområdet, er det super nemt at komme til Malmø. Du kan enten hoppe på et tog eller tage Flixbus, hvor du kan få en returbillet for under 100 kr. Det kan du læse mere om her.

Du kan selvfølgelig også tage bilen over Øresund. 


Malmø

Er du klar til at rejse? 😎

SE TILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Skriv en kommentar