Badeferie Rejsetilbud

Vintervarme i Thailand: 11 dage i Krabi inkl. 4* hotel og direkte fly for kun 4502 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

I dag er jeg faldet over billige (direkte) flybilletter til Krabi-regionen, i det sydlige Thailand, i store dele af vintermånederne – og det skal selvfølgelig udnyttes. Det er nemlig aldrig for tidligt at booke en rejse af denne type og især ikke, når prisen er så skarp som det er tilfældet her. Området omkring Krabi har utrolig mange skønne strande og temperaturen ligger i perioden oktober-december på omkring 30 grader. Dette kombineret med den thailandske-gæstfrihed og den skønne mad, gør dette scoop til den perfekte vinterrejse!


Vintervarme i Thailand: 11 dage i Krabi inkl. 4* hotel og direkte fly
Samlet pris: 4502 kr.

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 


Krabi

Flybilletter

En vinterrejse til Thailand kan, hvis du spørger mig, altid bruges! Specielt når jeg har fundet en masse billige (og direkte!) flybilletter til Krabi i det sydlige Thailand. 

Fly fra København

Vintervarme i Krabi

Prisen for flybilletterne er 2489 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

Flybilletterne er med afrejse fra København, og de er med det norske flyselskab, Norwegian. Ovenstående eksempel er fra d. 5. – 16. november og koster kun 2489 kr, men jeg har fundet et par andre billige afgange fra oktober og frem til omkring jul. Mit eksempel herover er på 11 dage, men du kan sagtens vælge at forlænge turen til eksempelvis 12 eller 15 dage. 

TIP:  Hvis du vil afsted fra Aalborg eller Billund, så har du mulighed for at “koble” dig på disse flybilletter for omkring 900-1000 kr. 

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)


Hotel & Airbnb

Hotel

Lad det være sagt med det samme – jeg er helt oppe at køre over dette hoteltilbud! Jeg har nemlig fundet et godt tilbud på et skønt og anmelderrost, 4-stjernet hotel i Krabi, der hedder Sugar Marine Resort. Hotellet ligger fantastisk tæt på byens liv og kun 10 minutters gang fra den smukke strand. Hotellet har både restaurant, udendørs pool med en fed poolbar, fitnessfaciliteter og meget andet.  Du checker ind i et 32 kvm. stort superior-værelse med balkon, tv og wifi, køleskab, og et fint badeværelse med bruser. 

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet er vurderet til hele 4,0 ud af 5. Gæsterne roser blandt hotellets beliggenhed (tæt på by og strand), det fine poolområde og det høje serviceniveau. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 10 nætter i et dobbeltværelse er 4025 kr, hvilket svarer til 2013 kr. pr. person.

SE HOTELTILBUD

Vintervarme i Krabi Vintervarme i Krabi

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet 

Hotellet ligger cirka 30 minutters kørsel fra lufthavnen. Du kan derfor vælge at tage en taxa og sådan tur bør ikke koste mere end 500-700 Baht, som svarer til 100-140 kr.


Værd at vide

Pas og visum
Thailand er visumfri i op til 30 dage. Dit pas skal dog være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed. Det er dit eget ansvar at have styr på reglerne og du kan læse meget mere om pas og visum i Thailand, på udenrigsministeriets hjemmeside, som du finder her: Pas og visum i Thailand 

Vaccinationer
Når du tager på en rejse som denne, kan der være behov for at blive vaccineret. Jeg anbefaler, at du besøger hjemmesiden Sikkervacination, hvor du gennem få trin kan finde ud af, hvilke vaccinationer du behøver. Alternativt kan du spørge din egen læge til råds. 


Krabi

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar