Badeferie Rejsetilbud

Oplev Thailand: 14 dage i Krabi inkl. 4* hotel og direkte fly for kun 3981 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Forleden faldt jeg over billige flybilletter til Krabi-regionen i det sydlige Thailand, som jeg straks sendte afsted til medlemmerne af Travelscop+. Heldigvis holder prisen stadigvæk nogenlunde på udvalgte afgange (mange af dem er desværre væk), men det skal selvfølgelig udnyttes med et scoop til Thailand. Området omkring Krabi har utrolig mange skønne strande og temperaturen ligger i perioden på omkring 30 grader. Dette kombineret med den thailandske-gæstfrihed og den skønne mad, gør dette scoop til den perfekte vinterrejse. Foruden de billige flybilletter, har jeg også fundet et skønt 4-stjernet hotel, så du kan nyde din rejse til Thailand i nogle fantastiske omgivelser!


Oplev Thailand: 14 dage i Krabi inkl. 4* hotel og direkte fly
Samlet pris: 3981 kr.

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 


Krabi

Flybilletter

En rejse til Thailand kan, hvis du spørger mig, altid bruges! Specielt når jeg har fundet et par super billige (og direkte!) flybilletter til Krabi i det sydlige Thailand. 

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er 2198 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

Du flyver fra København og flybilletterne er såkaldte “afbuds-flybilletter” med charterselskabet TUI. Ovenstående eksempel er fra d. 14. – 29. marts og de koster kun 2198 kr. Bemærk at du flyver direkte fra København til Krabi uden stop!

Kan du ikke rejse på førnævnte datoer, så kan du på finde et par andre billige afgange på Travelmarket ved at klikke her.


Hotel & Airbnb

Hotel

Lad det være sagt med det samme – jeg er helt oppe at køre over dette hoteltilbud! Jeg har nemlig fundet et godt tilbud på et skønt og anmelderrost, 4-stjernet hotel i Krabi, som hedder Apple A Day Resort. Hotellet ligger fantastisk tæt på byens liv og kun 5 minutters gang fra den smukke strand. Hotellet har både restaurant, udendørs pool, fitnessfaciliteter og meget andet. På hotellet tjekker du ind på et lyst værelset med bl.a. aircondition og gratis Wi-Fi. Værelset er også udstyret med balkon/gårdhave, hvor du kan nyde de lune aftentimer. En anden fed detalje er at hotellet tilbyder gratis minibar under opholdet!

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet er vurderet til hele 4,0 ud af 5. Gæsterne roser blandt hotellets beliggenhed (tæt på by og strand), det fine poolområde og det høje serviceniveau. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 14 nætter i et dobbeltværelse er 3566 kr, hvilket svarer til 1783 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD

Her er et billede hotellets unikke, røde pool 📸

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet 

Hotellet ligger cirka 30 minutters kørsel fra lufthavnen. Du kan derfor vælge at tage en taxa og sådan tur bør ikke koste mere end 500-700 Baht, som svarer til 100-140 kr.


Værd at vide

Pas og visum
Thailand er visumfri i op til 30 dage. Dit pas skal dog være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed. Det er dit eget ansvar at have styr på reglerne og du kan læse meget mere om pas og visum i Thailand, på udenrigsministeriets hjemmeside, som du finder her: Pas og visum i Thailand 

Vaccinationer
Når du tager på en rejse som denne, kan der være behov for at blive vaccineret. Jeg anbefaler, at du besøger hjemmesiden Sikkervacination, hvor du gennem få trin kan finde ud af, hvilke vaccinationer du behøver. Alternativt kan du spørge din egen læge til råds. 


Krabi

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar