Rejsetilbud Sportsrejser

Landskamp i Dublin: Irland – Danmark inkl. fly, hotel og kampbillet for kun 2229 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Om præcis et år går det løs igen! I sommeren 2020 skal der igen spilles EM i fodbold – endda på dansk grund. Som et led i fejringen af 60-året for den første EM-slutrunde, er det nemlig besluttet at EM i 2020 skal spilles i 13 forskellige lande – inklusiv Danmark. Det betyder at der skal spilles hele fire kampe på vores nationalstadion (Parken), og hvis Danmark kvalificere sig, kan vi se frem til minimum to kampe på dansk grund.

Men før at dette bliver en realitet, skal Danmark først videre fra kvalifikationsgruppen, men med sejren i lørdags over Schweiz ser det yderst fornuftigt ud! Det hele bliver dog først afgjort d. 18. november i Dublin, hvor landsholdet skal møde Irland, som på nuværende tidspunkt ligger på førstepladsen i puljen, side om side med Danmark. Der er derfor lagt i ovnen til et brag af en kamp – og som en “ægte” dansker, skal du selvfølgelig over at støtte de danske drenge. Jeg har sammensat en komplet tur til kun 2229 kroner (inklusiv fly, hotel og billetter til kampen) så du kan godt pakke din klaphat og halstørklæde og sætte kursen mod Irlands hovedstad!


Landskamp i Dublin: Irland – Danmark inkl. fly, hotel og kampbillet
Samlet pris: 2229 kr. 

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 


Landskamp i Dublin

Flybilletter

Landskampen mellem Irland og Danmark spilles d. 18. november kl. 20.45 i Dublin. På Momondo har jeg fundet flybilletter fra 17. – 19. november med afrejse fra København, Hamborg og Billund. Alle kan bookes til en yderst fornuftig pris – og endda med gode flyvetider.

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er 1230 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD          

Fly fra Billund

Prisen for flybilletterne er 1598 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD          

Fly fra Hamborg

Prisen for flybilletterne er 1225 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD          

Herover kan du se de forskellige muligheder. Dette tilbud tager udgangspunkt i afgangen fra København, hvor du kan flyve tur/retur for 1230 kr. Foretrækker du at flyve fra Billund, så har jeg også fundet en yderst fornuftig afgang til cirka 1598 kroner for en returbillet. Sidst men ikke mindst, så har jeg også fundet en billig direkte afgang fra Hamborg, hvor det er muligt at booke en returbillet for 1225 kroner.


Hotel & Airbnb

Hotel

Ingen fodboldrejse uden et sted at sove. Derfor har jeg fundet et super fint 3-stjernet hotel i Dublin, hvor du kan booke 2 nætter til en yderst fornuftig pris. Hotellet hedder Dublin Centrall Inn og her checker du ind på et standard dobbeltværelse med de fornødne faciliteter, som eksempelvis gratis wifi og eget badeværelse med bruser og toilet.

Hotellets beliggenhed er også et klart plus. Du kommer nemlig til at bo tæt på byens centrum, hvor du finder en masse forskellige restauranter og barer. Derudover ligger stadion kun (cirka) 3 km. fra hotellet og du kan derfor sagtens gå til/fra frem og tilbage – eller tage en kort taxatur derhen.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 3,5 ud af 5. Det er særligt tre ting som går igen, når man læster anmeldelserne igennem. Det er renligheden, beliggenheden og servicen på hotellet, som får stor ros med på vejen. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 2 nætter i et dobbeltværelse er 1197 kr. hvilket svarer til 599 kr. pr. person (ved 2 personer).

SE HOTELTILBUD

Landskamp i Dublin

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Billetter

Kampen spilles på det smukke Aviva Stadium d. 18. november kl. 20.45. Billetterne booker du direkte gennem DBU, hvor de koster fra 400 kroner pr. person. Det fungere således at du logger ind via DBU’s hjemmeside og efterfølgende kan du booke de billetter du skal bruge. Det er muligt at vælge to forskellige billettyper: stemningsplads og siddeplads. Begge koster 400 kroner.

OBS: Deadline for køb af billetter er 30 dage før kampen, dvs. at du senest kan bestille billet d. 19. oktober!

Prisen for en billet til kampen er 400 kr. pr. person

Landskamp i Dublin
Her er et screenshot af bookingprocessen hos DBU 📸

Landskamp i Dublin

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar