Rejsetilbud Sportsrejser

Europa League: Manchester United – Partizan inkl. fly, hotel og kampbillet for kun 1659 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Er du glødende Manchester United fan? Så har jeg en god nyhed til dig! Jeg har nemlig sammensat et svimlende billigt scoop til kampen mellem Manchester United – Partizan i Europa League. For den nette sum af 1659 kr. kan du rejse afsted til kampen på Old Trafford – inkl. fly, hotel og billet til kampen. Fra din plads på stadion, kan du sammen med op imod 76.000 ellevilde United fans, følge Pogba og co. i deres forsøg på at spille sig videre fra Europa Leagues gruppespil. Det kræver formentlig en sejr over Partizan, som med garanti vil kæmpe en vis legemsdel ud af bukserne, i hvad der for mange af deres spillere, må betegnes som en af deres livs største kampe! Er du klar? ⚽️


Europa League: Manchester United – Partizan inkl. fly, hotel og kampbillet
Samlet pris: 1659 kr. 

              SE FLYTILBUD                   

SE HOTEL & BILLETTILBUD 


Manchester United - Partizan

Flybilletter

Kampen mellem Manchester United – Partizan spilles d. 7. november på Old Trafford i Manchester. På Momondo har jeg fundet flybilletter med afrejse fra d. 7. – 8. november, hvor du ankommer på kampdagen og rejser hjem dagen efter.

Fly fra Billund

Prisen for flybilletterne er 1064 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra København

Travelscoop Manchester United

Prisen for flybilletterne er 1156 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Som du kan se på mine eksempler herover, er det billigst at flyve fra Billund. Her har jeg fundet en “kombi-billet” på Momondo, hvor du flyver med KLM på udrejsen (1 stop på vejen), og på hjemrejsen flyver du direkte med Ryanair. Fra København er der mulighed for at flyve direkte tur/retur med Easyjet for 1156 kr.


Hotel og kampbilletter

Nu videre til den, måske, vigtigste del af rejsen – nemlig kampbilletter! Hos Fantravel, der lever af at sælge pakkerejser til internationale fodboldkampe, har jeg fundet er skarpt tilbud på en “pakke-rejse”, der inkludere både kampbilletter og hotel fra d. 7. – 8. november.

Kampbilletterne er af typen “Executive Quadrant”, hvor du sidder i blok NW3435 (turkisblå område på stadionoversigten herunder), som er placeret i det nordvestlige hjørne af Old Trafford. Derudover inkludere billetterne blandt andet adgang til KIT Room Lounge 3 timer før kampen og et gratis kampprogram.

Du skal selvfølgelig også have et sted at bo under dit ophold – og det er som sagt inkluderet i pakken hos Fantravel. Du skal bo på det 3* stjernede Hallmark Inn Manchester South, hvor du checker du ind på et standard-dobbeltværelse med både gratis wifi, tv og eget badeværelse. Hotellet ligger cirka 10 minutters kørsel fra lufthavnen og knap 10 minutters kørsel fra Old Trafford (hvor kampen spilles), så beliggenheden er super fin.

Prisen for hotel og kampbilletter er 595 kr. pr. person (ved 2 personer). 

SE HOTEL & BILLETTILBUD 

Manchester United - Partizan


Manchester United - Partizan

Er du klar til at rejse? ?

              SE FLYTILBUD                   

SE HOTEL & BILLETTILBUD 

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar