Miniferie Rejsetilbud

Ishotel i Sverige: 3 dage på ICEHOTEL m. morgenmad inkl. fly for kun 2271 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Skal du have en oplevelse for livet? Jeg har fundet en unik rejseoplevelse i det nordligste Sverige, hvor det verdensberømte ICEHOTEL ligger. Hotellet er placeret i byen Jukkasjärvi, som ligger i nogle af de smukkeste omgivelser, som Sverige overhovedet har at byde på. Selve ICEHOTEL er et af de bedste ishoteller i verden, og det er derfor et rejseeventyr som bør være på enhver bucket list. Udover den uforglemmelige oplevelse som opholdet på hotellet vil give dig, kan du også prøve en masse forskellige, og unikke aktiviteter i nærheden. Du kan blandt andet komme på en tur i en hundeslæde, hvor du bliver trukket af slædehunde igennem det mest fantastiske, sneklædte terræn. Derudover kan du også se rensdyr, samt en masse andre sjove, spændende og unikke aktiviteter. (Læs mere længere nede)

Denne unikke oplevelse skal og bør være på din bucket list – og nu har du mulighed for at krydse den af, uden at betale en formue for turen. Jeg anbefaler derfor at du hiver fat i din rejsemakker og får booket dette ophold, inden at prisen stiger!


Ishotel i Sverige: 3 dage på ICEHOTEL m. morgenmad inkl. fly
Samlet pris: 2271 kr.

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 


Her er en video fra hotellet 🎥

 

Flybilletter

Er du klar til at krydse denne unikke oplevelse af på din bucket list? Først og fremmest skal du selvfølgelig bruge flybilletter til Sverige, hvor ICEHOTEL ligger. Den nærmeste lufthavn ligger i Kiruna (cirka 10 minutters kørsel fra hotellet), og jeg har netop fundet billige flybilletter, hvor du rejser fra København.

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er 1122 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Jeg har fundet flybilletterne på Momondo. Der afgår desværre ingen direkte fly mellem København og Kiruna, men både Norwegian og SAS kan flyve dig til Kiruna – med et kort stop i Stockholm på vejen. Ovenstående eksempel fra København er fra den 24. – 26. april, men du kan sagtens finde lignende tilbud i hele marts og april. Prisen for flybilletterne ligger generelt i prisniveauet 1100-2200 kr. Herunder har jeg lavet en oversigt over andre billige rejsedatoer, men du kan sagtens selv finde flere.

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)


Hotel

Det unikke i dette scoop er selvfølgelig hotellet, som går under navnet ICEHOTEL. Det ligger i byen Jukkasjärvi, i det nordlige Sverige. På hotellet kan du booke et varmt værelse (som dette scoop tager udgangspunkt i), som er et standardværelse, som du normalt kender det. Værelset er moderne indrettet og med 2 store vinduer er det dejlig lyst at træde ind i. På værelset har du både tv, gratis Wi-fi og eget badeværelse med toilet og bad.

Er du derimod en ægte viking, og vil du gå “all-in” på oplevelsen, så kan du også prøve kræfter med et af hotellets kolde værelser, de såkaldte “art suites”. Disse unikke værelser bliver hvert år skabt af kunstnere fra hele verden, som kommer og laver værelserne, så de nærmest ligner isskulpturer. I de såkaldte “Art suites” ligger temperaturen på mellem -5 til -8 grader, og du skal sove på rensdyrskind i en termosovepose. Hotellet anbefaler at man kombinerer én nat i et kold værelse, med minimum én nat i et varmt værelse. Så hvis du tør, kan du selvfølgelig vælge at kombinere dit ophold med én overnatning i henholdsvis et koldt værelse, og et varmt værelse. En opgradering til “Art Suite” koster cirka det dobbelte, i forhold til prisen på et almindeligt værelse. Hvis du ønsker denne løsning, skal du dele din booking op i to dele – således at du booker én nat i henholdsvis et varmt og koldt værelse.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor scorer ICEHOTEL 4,5 ud af 5. Hotellet rangere højt på alle parametre, og har endda et udmærkelsescertifikat fra TripAdvisor, fordi de konsekvent får gode anmeldelser!

Prisen for 2 nætter i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 2297 kr. hvilket svarer til 1149 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD 

Ishotel i Sverige
copyright ICEHOTEL 📸
Ishotel i Sverige
Sådan kan et værelse på ICEHOTEL se ud 😍 (copyright ICEHOTEL)

Oplevelser

Hotellet er en oplevelse i sig selv, men de omkringliggende aktiviteter er bestemt også værd at skrive hjem om. Jeg har derfor samlet en liste over udvalgte aktiviteter som kan gøre denne unikke tur, endnu mere unik, og sørge for at du sent vil glemme dit ophold på ICEHOTEL.

Ice Sculpture class
Det er ikke hver dag du får chancen for at lave din egen isskulptur, og det er derfor et must at prøve denne meget anderledes aktivitet. Du bliver instrueret i hvordan du bruger værktøjet og kan derefter give dig i kast med at lave dig eget is-mesterværk.

Wilderness dinner
Er du typen der elsker en god picnic? Så bør du prøve en “Wilderness dinner”. Her sidder du under stjernerne, midt i den svenske natur, og nyder en lækker 3-retters menu. Du vil få en gastronomisk oplevelse som passer til årstiden, og måske er du endda heldig at opleve nordlyset, samtidig med at du sidder og nyder den lækre menu.

Northern lights safari
Ikke nok med, at du med dette ophold kan krydse “bo på et ishotel” af på din bucket list. Du kan endda også tage på en “nothern light safari”, der som navnet antyder, giver dig mulighed for at opleve det fantastiske Nordlys, et et af de smukkeste naturfænomener der findes. Det har du også stående på din bucket list, har du ikke?

Hundeslæde
Glemt alt om el-løbehjul, for det nye er nemlig en hundeslædetur. På ICEHOTEL har du mulighed for at prøve denne specielle oplevelse. Tag med på turen og nyd stilheden, men de smukke slædehunde trækker dig igennem den vilde, svenske natur.

ICEBAR
ICEHOTEL har selvfølgelig også en bar, som de så fint har valgt at kalde ICEBAR. Her kan du nyde en kold gin & tonic i kølige omgivelser – alt i baren er nemlig lavet af is!


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet

Hotellet ligger cirka 10-15 minutters kørsel fra lufthavnen i Kiruna. Hotellet tilbyder lufthavnstransport for kun 120 danske kroner. (pr. person.)


Ishotel i Sverige

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar