Rejsetilbud Storbyferie

Weekendtur til Island: 3 dage på 4* hotel inkl. direkte fly for kun 1830 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Drømmer du om bestige en vulkan, bade i termiske bade, eller måske gå på “jagt” efter det vidunderlige nordlys? Så kan jeg kun anbefale dig en weekendtur til Island! Den mytiske ø midt i det enorme Atlanterhav byder nemlig på et utal af forskellige og unikke naturoplevelser. Rejsen til Island starter i Reykjavik, som er hjemsted for knap 300.000 mennesker. Her finder du alt hvad en storby skal indeholde – lækre restauranter, shopping og forskellige kulturelle tilbud. Det er dog først når du bevæger dig væk fra Reykjavik, at du oplever det “ægte” Island. Her venter både vulkaner, vandfald, gletsjere og andre fede oplevelser. Du kan selvfølgelig heller ikke besøge Island uden at ligge vejen forbi landets vel nok største attraktion, Den Blå Lagune. Smid dig i de varme kilder og oplev det bedste Island har at byde på! Er du klar?


Weekendtur til Island: 3 dage på 4* hotel inkl. direkte fly
Samlet pris: 1830 kr.

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Weekendtur til Island

Flybilletter

For at komme til Island og få en på opleveren, skal du selvfølgelig bruge nogle flybilletter. Jeg har derfor fundet en masse billige flybilletter til Reykjavik med afrejse fra København.

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er 1063 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

Flybilletterne er fundet på Momondo, hvor jeg har fundet en masse billige afgange med Icelandair i perioden fra marts-april. Mit eksempel herover er fra d. 28. – 30. marts (lørdag-mandag). Passer disse datoer ikke dig, kan du også finde flybilletter på andre datoer. Nedenfor har jeg opstillet andre rejsedatoer, hvor du kan rejse henover en weekend og hvor prisen ligger på mellem 1000-1500 kroner. Du skal blot huske at hotelprisen kan variere, hvis du ændre datoerne!

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)


Hotel & Airbnb

Hotel

Jeg har til dette scoop fundet det 4-stjernede Radisson Blu Saga, som ligger centralt i Reykjavik. Når du ankommer til hotellet du flytter du ind i på et lystindrettet værelse, hvor du både har gratis wi-fi, aircondition og eget badeværelse. Der er desuden morgenmad tilgængeligt på hotellet mod et ekstragebyr.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet har en score på 3,5 ud af 5 på TripAdvisor, og scorer højt på alle parametre, men især stedets placering bliver rost af gæsterne. Desuden har hotellet et udmærkelsescertifikat, fordi de konsekvent for gode anmeldelser. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 2 nætter i et dobbeltværelse er 1533 kr, hvilket svarer til 767 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Oplevelser på Island

Det er en unik oplevelse at rejse til Island i sig selv pga. den smukke natur, men der er også en række oplevelser, som du bliver nødt til at opleve. Herunder vil jeg kort komme ind på tre forskellige oplevelser, som er et must, når du besøger Island.

Blue Lagoon
Den mest besøgte og klart største turistattraktion på Island er uden tvivl Blue Lagoon. Stedet er kendt for at være et luksusspa, placeret i midten af den barske, islandske natur. Blue Lagoon har vundet flere forskellige priser, især indenfor miljø, og det unikke vand, sammen silika-mudderet har en fantastisk effekt på huden. Gennem årene har Blue Lagoon været nyskabende og har udviklet forskellige produkter og forvandlet stedet til et vaskeægte luksusspa.

Weekendtur til Island

Nordlys
Et af de smukkeste naturfænomener du overhovedet kan opleve er selvfølgelig nordlyset. Endnu en af de uundgåelige på din bucket list, og du har nu muligheden for at krydse den af når du besøger Island. Når du vil opleve nordlyset er det en fordel at søge væk fra byerne, for at få den mest optimale oplevelse. Det der gør nordlys tryllebindende er at det kan ændre markant udseende i løbet af en enkelt nat.

Weekendtur til Island

The Golden Circle
Et andet must see på Island er Den Gyldne Cirkel, som består af tre fantastiske naturoplevelser. Gullfoss, som er Islands mest berømte vandfald, Geysir som er en stor gejser og Thingvellir Nationalparken, som er optaget på Unescos Verdensarvsliste.

Weekendtur til Island


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet

Bybus
Den billigste løsning er at tage bussen fra lufthavnen og til hotellet. En enkeltbillet koster kun 25 kroner. Fra lufthavnen skal du med bus 54 til Ráðhúsið, og herfra skal med bus 13 til Barónsstígur. Når du står af bussen i Barónsstígur er der ca. 140 meter til hotellet.

Lufthavnstransport
Foretrækker du den “nemme løsning”, så tilbyder hotellet af afhente dig i lufthavnen og køre dig direkte til hotellet. Turen tager ca. 45 minutter og billetterne er billigst hvis du køber returbillet med det samme, og her er prisen ca. 385 kroner pr. person.


Weekendtur til Island

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar