Inspiration Rejsetilbud

Rejser i påsken 2019: Her er de bedste tilbud

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Påsken er en utrolig populær rejseperiode, men samtidig også en af de dyreste på hele året. I løbet af de sidste par uger jeg har modtaget utallige beskeder på facebook, instagram og min kontaktformular her på siden vedr. billige rejser i påsken 2019. Derfor har jeg besluttet mig for at lave en samlet oversigt over de bedste tilbud. Det kan nemlig godt lade sig gøre at finde rejser i påsken, som ikke ruinere dit budget fuldstændig. I dette indlæg får du en komplet oversigt over tilbud som jeg har fundet – og listen vil løbende bliver opdateret helt frem til påsken.

Hvis ikke du kan finde et tilbud, som passer til dine ønsker, så har jeg nederst dette indlæg efterladt et lille påskeæg. Helt ekstraordinært, tilbyder jeg nemlig en påskerabat på 20% på mit populære koncept, Dit Personlige Scoop. Læs mere om et nederst i dette indlæg 😎


Her er en oversigt over de bedste rejsetilbud i påsken 2019

Rejser i påsken 2019Storbyferie til Berlin i påsken

Tag en tur til den tyske hovedstad henover påsken. Brug et par hyggelige dage i Berlin, hvor du kan opleve Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie og meget andet. Jeg kan desuden anbefale dig at læse min store Berlin-guide, som du finder her: Guide til Berlin

Pris fra: 921 kr.

SE TILBUD

Billige rejser i påsken 2019

1 uge på Mallorca

Foretrækker du en påskeferie under varmere himmelstrøg, så bør du tage et kig på det tilbud jeg har fundet til Mallorca i påsken. Her kan du komme super billigt afsted og temperaturen på rejsetidspunktet ligger generelt på omkring 18-22 grader. Lyder det ikke skønt? Du kan komme afsted for 3191 kr.!

Pris fra: 3191 kr.

SE TILBUD

Billige rejser i påsken 2019

Ruths Hotel i Skagen

Du kan også vælge at tilbringe påskeferien på et af Danmarks bedste hoteller, når Ruths Hotel i Gl. Skagen invitere på afslapning i luksuriøse rammer. Det lækre hotel byder på wellness, gastronomi og en beliggenhed i skønne omgivelser. Hvad venter du på?

Pris fra: 765 kr.

SE TILBUD

Billige rejser i påsken 2019

Miniferie til under 1000 kr. 

Har du et budget der hedder “maks 1000 kr.” så ingen panik. Jeg har nemlig fundet 5 forskellige forslag til en miniferie i påsken, som du kan komme på for under 1000 kr. Der er blandt andet en hyggeligt storbyferie i København og et lækkert 5-stjernet wellnessophold!

Pris: under 1000 kr.

SE TILBUD

Billige rejser i påsken 2019

2 dage i Göteborg inkl. færgebillet og hotel

Hop op færgen og sejl til Sveriges næsttørste by, Goteborg. Den smukke svenske by er særligt kendt for at huse nordens største forlystelsespark Liseberg, men Göteborg er meget mere end det! Byen har over 500 butikker du kan shoppe løs i og et utal af caféer og restauranter. Du kommer ikke til at kede dig, det er helt sikkert!

Pris fra: 499 kr.

SE TILBUD

Rejser i påsken 2019

Shopping og sightseeing i Malmø

Vi bliver ved vores svenske naboer. Du kan nemlig også vælge at køre en tur over Øresundsbroen og tilbringe 2 dage i skønne Malmø. hvor der venter dig en masse spændende oplevelser i påsken. Herk kan du blandt andet opleve Skandinaviens højeste bygning, den store shoppinggade Södergatan og sidst men ikke mindst en omgang “fika”, som er kaffe og kage på ægte svensk manér.

Pris fra: 215 kr.

SE TILBUD


Shop

Spar 20% på Dit Personlige Scoop

Som lovet i introen, så får du her et lille påskeæg. Jeg tilbyder nemlig 20% rabat på mit koncept Dit Personlige Scoop, som er skræddersyet rejseforslag, præcis til dit behov. Dit Personlige Scoop er perfekt til dig som foretrækker at bruge tid med familien eller vennerne, fremfor at søge nettet tyndt efter det perfekte rejsetilbud – det klarer jeg nemlig for dig! Du kan derfor nøjes med at booke din rejse og tælle dage til, at du skal ud i verden.

Dit Personlige Scoop sparer dig kort fortalt for alt besværet og sørger for, at du får den rejse, som du ønsker, til den bedste pris.

Prisen starter fra 199 kr.
(brug rabatkoden “påskeæg” og spar 20% – rabatkoden gælder til d. 31/03)

LÆS MERE

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

2 Comments

 1. Avatar

  Hi
  Jeg syntes det fantastiske dejlig blandet du finder.
  Jeg håber der komme lidt også fra Det Græske øhav… Gerne Kreta….. Rethymnon… 🇬🇷Så er det ikke så turistet og, som Chrania og Hereklion… Men stadig skønne strand og tæt på by…. Ja lige som Barcelona 😃
  Men du skriver på en dejlig opløftende måde ❤️😊så man får helt lyst til at flyve med det samme ❤️😍😎👜🛫
  Håber jeg får mulighed snart at tag afsted 😉
  Ha en dejlig dag🌱🌼😊
  Lene

  • Oliver
   Oliver Reply

   Hej Lene.

   Tak for de rosende ord, det sætter jeg stor pris på. Jeg holder stadigvæk øje med tilbud i påsken og måske er vi heldige, at der dukker noget op til det græske øhav ☀️

   Fortsat dejlig dag til dig – og tak fordi du følger med 😎

Skriv en kommentar