Rejsetilbud

Mallorca i påsken: 1 uge på 3* hotel inkl. fly for kun 3191 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Er du på udkig efter en rejse i påsken 2019? Så har du garanteret allerede opdaget at priserne er skruet fuldstændig i vejret, men nu har jeg heldigvis en god nyhed til dig! Det er nemlig lykkedes mig at finde et rasende godt tilbud på en 1-uges rejse til skønne (og lune) Mallorca i påsken. Allerede fra starten af april begynder solen at varme øen op og det er ikke unormalt at man oplever temperature på omkring 20-22 grader henover påsken.  Dette tilbud er en pakkerejse med Spies og det sender dig afsted mod Mallorcas østkyst, og den smukke badeby Cala d’Or. Er du fristet? Så læs med her!


Mallorca i påsken: 1 uge på 3* hotel inkl. fly
Pris pr. person er fra: 3191 kr. (ved 2 personer)

SE TILBUD


Mallorca i påsken

Travelmarkets søgemaskine har jeg netop fundet et super tilbud på en uges rejse til Mallorca i påsken. Rejsen er med charterselskabet Spies og turen går til den hyggelige by Cala d’Or, som ligger på Mallorcas østkyst. Her venter det anmelderroste og 3-stjernede hotel, Sol Cala d’Or på dig!

Sol Cala d’Or er et Spies’ lejlighedshoteller i Cala d’Or og det er utrolig populært blandt gæsterne, hvor det høster hele 4,0 ud af 5 i anmeldelser. Hotellet ligger ikke langt fra stranden, som på denne tid af året nok mest bruges til gåture, med mindre du foretrækker badevand, som har nogenlunde samme temperatur, som vi oplever i den danske forsommer (15-18 grader). Når det så er sagt, så kan du sagtens være heldig at opleve at temperaturen i luften sniger sig op på over 20 grader!

Hotellet er som sagt et lejlighedshotel og her checker du ind på (cirka) 25 kvm. stort værelse, med kombineret soveværelse og opholdsstue. Lejligheden har tv, wifi, balkon/terrasse og eget køkken med alt hvad du skal bruge til at lave mad. Foretrækker du den “nemme” løsning, så kan du i bookingprocessen også tilvælge halv- eller helpension. 

Mit eksempel er fra d. 17. – 24. april og du flyver fra Aalborg Lufthavn. Prisen er 6382 kr., som ved 2 personer giver en pris på 3191 kr. pr. person.  Hvis du f.eks. vil afsted fra København kan du rejse fra d. 18. – 25. april for omtrent samme pris. 

Prisen er 3191 kr. pr. person (baseret på 2 personer)

SE TILBUD

Mallorca i påsken

 

OBS.
Vær opmærksom på at prisen på denne type pakkerejser ret hurtigt kan stige, grundet stor efterspørgsmål. Hvis dette er tilfældet, så kan du herunder finde en oversigt over lignende tilbud.

SE FLERE TILBUD

 

Billeder fra hotellet

Mallorca i påsken Mallorca i påsken Mallorca i påsken


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet 

Hotellet ligger cirka 50-60 minutters kørsel fra lufthavnen. Jeg anbefaler derfor følgende.

Spies’ lufthavnstransport
Skal det være nemt og uden bekymringer, så kan du når du booker rejsen, tilvælge transport med Spies. Det koster således 1496 kr. for turen (frem og tilbage). 

Taxi
Der findes heldigvis også en markant billigere løsning. Du kan nemlig tage en taxa fra lufthavnen og til hotellet i Cala d’Or for omkring 60-70 euro pr. vej, som svarer til cirka 450-500 kr. 


Mallorca i påsken

Er du klar til at rejse? 😎

SE TILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Avatar

Mit navn er Oliver, og jeg er en 24-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar