Miniferie Rejsetilbud Storbyferie

Smukke Göteborg: 1 overnatning på 4* hotel inkl. færgebillet for kun 499 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Dette scoop giver dig mulighed for at tage på en hyggelig miniferie i Sverige anden største by, Göteborg. Den svenske perle er cirka dobbelt så stor som Århus, og byen har et stort udvalg af oplevelser og seværdigheder, så du kommer næppe til at kede dig. Du kan f.eks. vælge at tage en tur i Nordens største forlystelsespark Liseberg, hvor du finder rutsjebaner og karruseller til både børn og legesyge voksne. Byen er desuden et ta-selv-bord af shoppingmuligheder, og du kan lade dankortet gløde i mere end 500 forskellige butikker.  Göteborg venter på at blive udforsket og prisen på dette scoop, gør det svært ikke at booke med det samme!


Smukke Göteborg: 1 overnatning på 4* hotel inkl. færgebillet
Samlet pris: 499 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE TILBUD


Göteborg

Hos Stenaline er jeg er faldet over et knaldgodt tilbud på en kombi-tur til Göteborg, som indeholder både færge tur/retur og hotel. Du sejler fra Frederikshavn i Nordjylland og tilbuddet er skruet sammen på den måde, at du vælger en dato og derefter vælger du hvilke færgeafgange du ønsker. Derefter får du et stort udvalg af hoteller, som du kan vælge mellem. Her kan du vælge alt fra 3- til 5-stjernede hoteller, og prisen svinger fra mellem 999 (den laveste pris) og op til cirka 2000 kr. 

TIP: På de fleste dage kan du vælge mellem 2-3 forskellige færgeafgange. Her vil jeg anbefale dig at ændre hjemrejsen fra kl. 08.00 til kl. 18.00 (når det er muligt). På den måde får du “næsten” en ekstra dag i Göteborg, til samme pris.

Tilbuddet er utrolig “fleksibelt” og du kan nærmest vælge ALLE datoer (både hverdage og weekender) fra nu af og mange måneder frem. Du kan f.eks. vælge fredag d. 29/03, hvor du har 1 overnatning på det 4-stjernede Hotel Opera inkl. morgenmad. Her er prisen 999 kr. (for 2 personer), som svarer til 499 kr. pr. person. 

Prisen er fra 499 kr. pr. person (ved 2 personer)

SE TILBUD


Hvad skal du se i Göteborg?

Liseberg

I Göteborg finder du nordens største forlystelsespark, Liseberg, hvor både store og små kan slå sig løs i parkens mange attraktioner. Her kan du mærke suset i maven, når du drøner igennem Europas længste dive coaster Valkyria, med over 100 km. i timen. Er det for vildt til dig, så kan du i stedet tage en mere afslappende tur i parkens store pariserhjul, hvorfra du har en skøn udsigt over Göteborg.

TIP: Når du booker færgebilletter med Stenaline, kan du spare penge på entrébilletten til Liseberg. Det kan du læse mere om her.

Paddan-bådene

Hvis du vil se Göteborg fra et “andet” perspektiv, så kan jeg anbefale dig at tage med Paddan-bådene, som sejler dig rundt i byens kanaler. Turen går fordi de fleste af byens seværdigheder, og der er guider ombord, som giver dig en masse spændende informationer. 

Shopping

Göteborg er en shoppingby! Her finder du alt fra storemagasiner og butikker med internationale brands, til små, lokale specialbutikker. Her finder du over 500 butikker på et ganske kort areal, og du har derfor mulighed for at komme hele shopping-paletten igennem, på ganske kort tid.


Göteborg

Er du klar til at rejse? 😎

SE TILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Skriv en kommentar