Rejsetilbud Sportsrejser

Landskamp i London: England – Danmark inkl. fly, hotel og kampbillet for kun 1039 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Til sommer skal der (endelig) spilles EM i fodbold igen – endda i hele 12 forskellige europæiske storbyer. Det bliver et brag af en fodboldfest og Danmark har heldigvis kvalificeret sig til festen, endda med kampe i Danmarks nationalarena, Parken. Men inden sommerens store fodboldfest, skal der spilles en række testkampe, hvor særligt én af Danmarks kampe er yderst spændende. Der venter nemlig en kamp mod det engelske landshold på det legendariske Wembley Stadium i London. England er en af favoritterne til at snuppe EM-trofæet, så der venter en fed kamp i London d. 31 marts – og netop den kamp, kan du nu flyve afsted og overvære fra kun 1039 kroner! Er du klar på en fodboldfest? ⚽️


Landskamp i London: England – Danmark inkl. fly, hotel og kampbillet
Samlet pris: 1039 kr. 

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 


Flybilletter

Kampen mellem England – Danmark spilles på det legendariske Wembley Stadium i London d. 31 marts. På Momondo har jeg fundet flybilletter fra 31. marts – 1. april med afrejse fra København, Billund og Aarhus. Jeg har ligeledes fundet en billig afgang fra Aalborg fra d. 31. marts – 2. april, så her skal du blot tilføje en ekstra overnatning på rejsen.

Fly fra Billund

Prisen for flybilletterne er 428 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD          

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er 452 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD          

Fly fra Aarhus

Prisen for flybilletterne er 637 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD          

Fly fra Aalborg

Prisen for flybilletterne er 358 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD          

Herover kan du se de forskellige muligheder. Dette tilbud tager udgangspunkt i afgangen fra København, hvor du kan flyve tur/retur for 264 kr. Fra Aarhus og Billund skal du betale et par hundrede kroner mere for flybilletten. Vil du afsted fra Aalborg, kan du booke en returbillet for 531 kroner, men her skal du, som jeg kort var inde på længere oppe i indlægget, booke en ekstra nat på hotellet.


Hotel & Airbnb

Hotel

Du skal selvfølgelig også bruge et sted at overnatte og her har jeg fundet et godt tilbud på et 3-stjernet hotel. Hotellet hedder Holiday Inn Express London Standsted Airport, og som navnet antyder, ligger hotellet klods op af Standsted-lufthavnen, som du lander i på alle ovenstående flybilletter. Da der er tale om en kort rejse med kun en enkelt overnatning, giver det god mening at bo i nærheden af lufthavnen, særligt hvis du skal flyve tidlig hjem.

På hotellet checker du ind på et standard dobbeltværelse med de fornødne faciliteter, som eksempelvis gratis wifi og eget badeværelse med bruser og toilet. Derudover medfølger der desuden morgenmad i prisen. 

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 3,5 ud af 5. Hotellet bliver blandt andet rost for de fine hotelværelser og derudover for morgenmaden også en del ros med på vejen. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 1 overnatning i et dobbeltværelse er 521 kr. hvilket svarer til 261 kr. pr. person (ved 2 personer).

SE HOTELTILBUD

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Billetter

Kampen spilles på Wembley Stadium i London d. 31. marts kl. 20.00 (lokal tid). De officielle kampbilletter bookes gennem de respektive fodboldforbund (DBU/FA), hvor du skal oprette dig som bruger. Prisen starter fra 40 pund, som svarer til cirka 351 kr. 

Prisen for en billet til kampen er 351 kr. pr. person

Her er et screenshot af bookingprocessen hos FA 📸

Landskamp i Dublin

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar