Inspiration Rejseguides

Nytår i udlandet: Disse 10 storbyer er de fedeste

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Nytårsaften nærmer sig. Er du træt af den traditionelle nytårsfest i Danmark? Har du lyst til at springe ind i det nye år i en sprudlende storby, hvor festlighederne når nye højder? Jeg har samlet 10 festlige storbyer, hvor du er sikker på at få en uforglemmelig nytårsaften.

London

Der er dømt nytårsfest i hele London. Lige meget hvor du opholder dig i millionbyen, vil du finde en kæmpe nytårsfest. Men der er bestemt ét sted i London, som er centrum for festlighederne – og det er ikoniske Big Ben. Her arrangeres et spektakulært fyrværkerishow, som lyser himlen op i et farveorgie af flot fyrværkeri. Det er også muligt at overvære det storslået fyrværkerishow fra den anden side af Themsen ved Victoria Embankment eller ved Palace of Westminister. Uanset hvor du befinder dig i London, vil du kunne springe ind i det nye år med manér.

Jeg har desuden skrevet en STOR guide til London, hvor du kan læse alt der er værd at vide. Du finder guiden her: London-guide.

FIND FLYBILLETTER

FIND HOTEL                 

LÆS OGSÅ:

Nytår i London: 3 dage på 3* hotel inkl. fly for kun 1298 kr.

 

Berlin

I Berlin er der dømt folkefest. Ikoniske Brandenburger Tor danner ramme for nytårsfestlighederne, hvor op til en million mennesker samles for at springe ind i det nye år sammen. Hele vejen fra Brandenburger Tor til Siegessäule finder du scener med musik, barer og nytårsglade mennesker. Hvis du ønsker at være en del af festlighederne, anbefaler jeg, at du kommer i god tid, da der kommer mange for at fejre det nye år. Hvis du ikke er til den store folkefest er der også rig mulighed for at finde mindre nytårsfest rundt i Berlin på lækre restauranter, barer eller klubber, hvor nytåret fejres.

FIND FLYBILLETTER

FIND HOTEL                 

LÆS OGSÅ:

Nytår i Berlin: 2 nætter på 4,5* hotel inkl. fly for kun 1338 kr.

Paris

I Paris er Champs-Élysées er nytårsfestens samlingspunkt. Mange parisere tager hertil for at fejre nytåret, og derfor skal du da heller ikke gå glip af det! Herfra kan du også få et perfekt udsyn til Eiffeltårnet, som er lyses op i smukke farver, når det nye år indtræder. Herfra er der også kort afstand til Paris’ mange natklubber, hvis du vil danse ud på den lyse morgen. Der har i de sidste år ikke været arrangeret noget officielt fyrværkerishow i Paris, men du kan være heldig at se nogle små fyrværkerishow, der er arrangeres af private.

FIND FLYBILLETTER

FIND HOTEL                 

Nytår i udlandet

New York

I New York fejres det nye med manér, når mere end en million mennesker samles på Times Square for at se det berømte ’ball-drop’. Der arrangeres et storslået show med optrædener fra verdenskendte artister. Når klokken slår midnat afløses ’ball-drop’ af fyrværkeri, mens der råbes ”happy new year” i kor. Er du ikke til den store folkemængde på Times Square, anbefaler jeg dig, at du tager til Prospect Park, hvor der fra kl. 23 vil være live musik hos Grand Army Plaza og stort fyrværkeri show til midnat. Men én ting er sikkert… Uanset hvor du bevæger dig hen, bliver nytåret fejret med stil.

FIND FLYBILLETTER

FIND HOTEL                 

LÆS OGSÅ:

NYTÅR i New York: 4 nætter på 3* hotel inkl. fly for kun 3831 kr.

Gdansk

I Gdansk kan du fejre nytåret i en alternativ storby, som ikke bare er budgetvenlig men også utrolig hyggelig og spændende. Nytåret skydes ind ved havnefronten med et stort fyrværkerishow udover vandet. Her er der også rig mulighed for at finde lækre restauranter, hvor du kan fejre det nye år. Rundt i byen finder du nytårsballer på restauranter og hoteller, så du er sikker på at finde en fest, der passer præcis til dig.

FIND FLYBILLETTER

FIND HOTEL                 

LÆS OGSÅ:

Nytår i Gdansk: 3 dage på 5* hotel inkl. direkte fly for kun 1392 kr.

Dubai

Dubai er kendt for sin overdådighed, og nytåret er ingen undtagelse. Dubai, som er kendt for storslået arkitektur og kæmpemæssige shoppingcentre, elsker fyrværkerier og laver nogle af de største fyrværkerishows, når nytåret skal fejres. For at få den bedste udsigt til de mægtige fyrværkerishows anbefaler jeg, at du tager til Sunset Beach, som er nabo til hotellet Burj Al Arab, der er centrum for et af de store shows. I Dubai er der rig mulighed for at finde den perfekte måde at fejre nytåret på for DIG. Mulighederne er uendelige.

FIND FLYBILLETTER

FIND HOTEL                 

Stockholm

Stockholm ligger blot et stenkast væk fra Danmark, og svenskerne forstår af fejre det nye år. Du kan besøge Skansen, som er et gammeldags open-air museum, hvor Alfred Lord Tennysons nytårsdigt ”Ring Out Wild Bells” bliver læst op af en kendt svensker. På den måde ringes nytåret ind hvert år. Både før og efter kan du nyde musik og fyrværkeri, der til sammen sætter ramme for en magisk nytårsaften. Ligesom i Danmark er der til midnat tradition for, at alle bevæger sig udenfor for at se og affyre fyrværkeri. Indre havn i Stockholms gamle bydel er ideel til at se fyrværkeri, og efterfølgende kan du bevæge dig ind mod Stockholms pulserende natteliv.

FIND FLYBILLETTER

FIND HOTEL                 

Nytår i udlandet

Hamborg

I Hamborg skydes det nye år i gang med en masse fyrværkeri. Du får den flotteste udsigt langs havnefronten med udsigt over floden Elbe, hvor himlen lyses op af tusindvis af farverige raketter. Langs havnen finder du også boder med alt hvad hjertet begærer. Havnen er et samlingspunkt for mange nytårsaften, så du kan være sikker på, at stemningen er i top. Rundt om i Hamborg er der mange nytårsfejringer på restauranter og hoteller. Du kan også stige ombord på en havnerundfartsbåd og springe ind i det nye år på floden Elbe, mens du skåler i champagne med dine nærmeste. Herfra får du en unik udsigt over byen og det flotte fyrværkeri.

FIND FLYBILLETTER

FIND HOTEL                 

LÆS OGSÅ:

Nytår i Hamborg: 2 nætter på 3* hotel for kun 737 kr.

Bangkok

I eksotiske Bangkok er mulighederne uendelige. Tag til Central World Square og spring ind i det nye år med lysshow, fyrværkeri, folkefest og live optrædener fra internationale bands. Her kan man også følge i nytårsfester i byer verden over – måske du finder ud af, hvor næste nytår skal fejres! Nytåret kan også fejres på et af Bangkoks Rooftop barer, som gider dig den bedste udsigt udsigt og udsøgte drinks. Du kan også tage væk fra pulserende Bangkok og bruge de sidste timer af året på floden Chao Praya med udsigt over nogle af Bangkoks skatte – Grand Palace, Wat Arun og Rama VIII bridges. Lyder det ikke fantastisk?

Læs min store Bangkok-guide og bliv klogere på byen. Du finder guiden her: Bangkok-guide

FIND FLYBILLETTER

FIND HOTEL                 

 

Uanset hvor du vil springe ind i det nye år, anbefaler jeg, at du bestiller i god tid, da der hurtigt kan være udsolgt. Derudover kan det også være lidt dyrere at opholde sig i disse storbyer under nytårsfejringen – men det er det hele værd!

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar